Vuoden 2023 MP-kouluttaja!

Meillä MotOrgissa ei ihan turhia kavereita pyöri koulutushommissa, sen kertoo viimeistään tämä upea tunnustus, jonka Ajotaito-kouluttajamme Karujänes sai MP-messuilla Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:ltä

Karujänes, joka virallisissa asiakirjoissa kaikesta huolimatta tunnetaan nimellä Andrus Tischler, on toiminut ORGin kouluttajana noin viisi vuotta, kouluttaen sekä Ajotaito 2 & 3 -kurssilaisia. Ennen AT-kouluttajaksi ryhtymistä hän kävi pari vuotta radalla ajamassa, tehden myös aktiivisesti liputusvuoroja ja tutustuen samalla yhdistyksen toimintaan.

MotOrg ry:n koulutustoiminnassa Karujänestä kiinnosti erityisesti se, että kouluttaja pääsee itsekin ajamaan - tämä on tietysti mutka-ajon perusteita opetettaessa ensiarvoisen tärkeää, jotta kouluttaja pystyy seuraamaan koulutettavien kurvailuja käytännössä.

MotOrg ry onnittelee ja on aivan erityisen ylpeä kouluttajansa saamasta tunnustuksesta! Karujänes tuo ajoharjoittelutapahtumiin ammattitaitonsa lisäksi iloisen ja lämpimän persoonansa, joka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Suosittelemme tutustumaan, sekä koulutuksiin että kyseiseen kouluttajaan.

Käy lukemassa lisää Karujäneksen matkasta moottoripyöräkouluttajaksi SMOKin sivuilta!
 

Kuva