MotOrg ry:n toiminta

MotOrg ry on kaikille moottoripyöräilystä kiinnostuneille suunnattu valtakunnallinen moottoripyöräjärjestö. Yhdistys on taloudellisesti ja poliittisesti riippumaton, ja sitä pyörittää joukko vapaaehtoistyötä tekeviä moottoripyöräilyn harrastajia. Joukkoon mahtuu aina uusia motivoituneita tekijöitä. Motorg ry:n tunnetuimpia palveluja ovat:

Moottoripyora.org-nettisivusto, joka on maan suosituin moottoripyöräsivusto ja yksi suurimmista Pohjoismaissa. Rekisteröityneitä käyttäjiä on yli 20 000 ja sivulatauksia on vuosittain noin 16 000 000.

Ajoharjoittelutapahtumat niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja ne ovat meillä aina koko päivän mittaisia ja usein vielä monipäiväisiä. Ajoharjoittelutapahtumia järjestetään vuosittain noin 20 päivän verran. Kaikkien kotimaan ajoharjoittelutapahtumien yhteydessä järjestetään ajotaito-II kurssi.

Ajokoulutukset, Motorg ry on yksi suurimmista moottoripyöräilijöiden jatkokouluttajista Suomessa. Ajokursseja järjestetään vuosittain noin 20 kpl. Kurssit on suunniteltu omalla konseptilla, ja ne tunnetaan nimillä Ajotaito I, Ajotaito II, Ajotaito III, Ajotaito IV ja Ajotaitoklinikka. Lisätietoja löytyy foorumilta.

Kokoontumiset, joita Motorg ry järjestää sekä kotimaassa että ulkomailla. Kesällä menemme jälleen isolla joukolla Imatralle seuraamaan IRRC-tapahtumaa, ja ehkä myös MotoGP-kilpailuitakin!

Motorg ry on SMOTO:n jäsenjärjestö. Aktiivista toimintaa on ainakin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja netin välityksellä koko maassa. Toiminnassa on mukana niin miehiä kuin naisiakin ja jokaisen pyörälajin edustajia, eikä pyörättömyyskään ole ollut este toiminnassa mukana olemiselle.

Moottoripyora.org-foorumista alkunsa saanut yhteisö on laajentunut ja kasvanut vuodesta 2002 voimakkaasti joka vuosi. Kasvun jatkuessa syntyi tarve perustaa yhdistys organisoimaan yhteisön toimintaa. MotOrg ry perustettiin v. 2004, ja sen myötä olemme voineet paremmin taata sivuston kehittymisen ja jatkuvuuden, sekä myös tapahtumien järjestämisen ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisen. MotOrg ry:n säännöt löytyvät täältä.

Moottoripyora.org toimii kaikille avoimena ja ilmaisena foorumina. Sivuston käyttäjien toisilleen järjestämiin tapahtumiin osallistuminen ei edellytä MotOrg ry:n jäsenyyttä. Motorg ry:n jäsenyys vaaditaan osallistuttaessa joihinkin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, tai jäsenyydestä on osallistuttaessa merkittävää hyötyä.

 

Liittyminen ja jäsenmaksut

Liittyminen on helppoa, voit tehdä sen ostamalla jäsenyyden kaupastamme. Liittymällä jäseneksi tuet samalla Moottoripyora.org -sivustoa.

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 30 €, alle 26 vuotiaan nuorisojäsenmaksu on 20 €.  Uuden jäsenen (myös entisen eronneen) liittymismaksu on 15 €, jolloin maksu on yhteensä 45 € uudelta jäseneltä. Nuorisojäseniltä ei peritä liittymismaksua.

MotOrg ry:n jäsenmaksuilla on ensisijaisesti tarkoitus turvata Moottoripyora.org-sivuston jatkuvuus. Sivuston palvelin- ja tietoliikennekulut kasvavat sivuston suosion myötä. MotOrg ry vastaa näistä kuluista. Jäsenmaksuista hoidamme myös SMOTO:n jäsenmaksut, jäsenkorttien teosta aiheutuvat kustannukset sekä osan koulutus- ja tapahtumakuluista.

Jäseneksi voit ja kannattaa liittyä vaikka olisitkin jo jonkun toisen moottoripyöräkerhon jäsen.

 

Jäsenedut

MotOrg ry:n jäsenenä saat alennuksia lähes kaikista MotOrg ry:n järjestämistä tapahtumista, kuten kokoontumisistamme ja matkoista, kursseista, ajoharjoittelupäivistä moottoriradalla (vuosittain noin 20 kpl) sekä muita jäsenetuja, joita pyritään jäsenistölle järjestämään.

Yhteistyökumppaneiltamme tulee omia laadukkaita jäsenetuja, jotka ovat vain MotOrg ry:n jäsenille suunnattuja. Yhteistyökumppaneiden jäsenedut ovat luettavissa täällä.

MotOrg ry:n jäsenetuihin sisältyy lisäksi kaikki SMOTO:n jäsenedut.

 

Yhteistyökumppaniksi

Olisiko yritykselläsi kiinnostusta ryhtyä yhteistyöhön MotOrg ry:n kanssa?

MotOrg ry tarjoaa erinomaisen mainospaikan ja näkyvyyden yrityksellesi Moottoripyora.org-sivustolta. Olemme Suomen suosituin moottoripyöräaiheinen foorumi, joten kauttamme tavoitat runsaasti maksukykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä yhdistyksen hallitukseen.

Yhteisöt ja yritykset voivat tukea MotOrg ry:n toimintaa liittymällä yhteisöjäseneksi. Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu 2024 on 150€. Yhteisöjäsenet saavat näkyvyyttä sivustollamme ja voivat ostaa edullista mainostilaa foorumiltamme. Kysy lisää yhteisöjäsenyydestä yhteistyokumppanit(ät)moottoripyora.org