Uusi liikennevakuutuslaki ja sen tulkinta

Uutisoimme aikaisemmin pyytävämme lakimiehen tulkintaa uudesta liikennevakuutuslaista ja sen mahdollisista vaikutuksista MotOrg ry:n järjestämiin ajoharjoittelutapahtumiin. Iloksemme voimme todeta aiheeseen perehtyneen lakimiehen tulkinnan tukevan sitä tulkintaa, että ajoharjoittelut nykyisessä muodossaan lasketaan lain valmistelussa mainitun harrasteajon alle ja täten liikennevakuutus olisi voimassa ajoharjoittelutapahtumissa myös jatkossa. Tapahtumien sääntöihin on tehty pieniä muutoksia, joten niiden läpikäyminen on tärkeää kaikille ajoharjoitteluun osallistuville. Liikennevakuutus on edelleen PAKOLLINEN kaikissa MotOrg ry:n järjestämissä tapahtumissa ja sen voimassaolo tulee pystyä todistamaan tarvittaessa tapahtuman järjestäjille.

Vaikka lausunnon antanut lakimies onkin aiheeseen hyvin perehtynyt, uuden lain tulkinnan ollessa kyseessä mitään täysin tarkkoja vastauksia on mahdoton toistaiseksi antaa. Jokainen ajaa tapahtumissa omalla vastuullaan ja vakuutuksillaan. MotOrg ry ei vastaa mahdollisista tapahtuvista vahingoista.

Nyt on siis korkea aika laittaa pyörä kuntoon ja tyhjentää kalenteria kesää varten!

Ajoharjoittelut tulevat myyntiin jäsenille Ke 3.4.2024 klo 18 ja ei-jäsenille viikkoa myöhemmin.

Ajoharjoittelutapahtumien säännöt: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/247542-MotOrg-ajo...

Terveisin, MotOrg ry hallitus