MotOrg ry 20v juhlat!

Myntiin tulleiden alkukesän Ajoharjoittelutapahtumien saattelemana meillä on ilo ilmoittaa, että juhlistamme MotOrg ry:n 20-vuotista taipaletta Ahveniston moottoriradalla 15.6.2024! Ajoharjoittelupäivän runko Ahvenistolla 15.6. tulee olemaan hieman normaalista poikkeava, sillä haluamme tarjota jäsenistöllemme ilmaisen mahdollisuuden matalan kynnyksen rata-ajoharjoitteluun ja yksi ajoryhmistä onkin pyhitetty pelkästään kouluttajien opastuksella tapahtuvaan ajeluun. (Muut ryhmät: Hidas jossa AT2, sekä Keskiryhmä) Päivän aikana varikolla järjestetään kaikenlaista kivaa pikku aktiviteettiä ja arvontaa, jotka tarkentuvat lähempänä tapahtumaa. Kun ajot on ajettu ja päivä kääntyy iltaan, jatkamme iloista illanviettoa hyvän ruoan, juoman ja bändin tahdittamana ravintola Fiftarissa. Käytössämme on myös sauna ja peseytymismahdollisuudet. Jos juhlakunto alkaa pettää ja silmäluomet tuntuvat raskailta, jäsenistöllämme on mahdollisuus majoittautua etuhintaan Hotelli Emiliassa tai Scandic Hämeenlinna Cityssä. Näistä tulee pian tarkempaa tietoa foorumille.Nähdäänhän Ahvenistolla sekä kesän muissa Ajoharjoittelutapahtumissa! (Oikeudet muutoksiin pidätetään)