MotOrg Racet Alastarossa 16.7 ja Kemorassa 6.8 tulevat myyntiin 28.6.2023

Kenelle nämä kerhokisat nyt sitten on?

Ihan kaikille MotOrg ry:n jäsenille, jotka ovat aina halunneet osallistua kisoihin, mutta ei vaan ole tullut lähdettyä viivalle.

Ensisijaisesti nämä kisat on tarkoitettu sellaisille kuskeille, joilla ei ole kilpailukokemusta ennestään. Pyrkimyksenä on pitää osallistumisen rima niin matalalla, että mitään taitotasoon liittyvää kynnystä ei ole. Ihan tavallinen ratailija voi siis osallistua - tämä on juuri teille suunnattu! Aikaisempaa menestystä esim. SM-kisoissa katsotaan vinoon, sillä tässä olisi tarkoitus että kaikilla on hauskaa.

Lähdön järjestelyitä tai minkään asian muodollisuutta ei tarvitse jännittää, kaikki oleelliset asiat käydään läpi tarkasti ennen kisaa, käydään katsomassa kaikille lähtöpaikat ja miten lähtövalot toimii jne... Muutoinkin kaikilla tavoilla pyritään huomioimaan että kuskeilla ei ole kisakokemusta.  

Millaisella kalustolla voi osallistua?

Jos moottoripyöräsi on sellainen jolla ajat kadulla, se kelpaa myös rata-ajoon. Kadulla toimivat renkaat, jarrut ja kaikki muukin tekniikka on ihan riittävää myös MotOrg Racessa.

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistuminen maksaa 50€, sis. tutustumis- ja lämmittelykierroksen, kilpailun ja jäähdyttelykierroksen. Erillistä ratapäivälippua ei ole pakko ostaa. Yhdistyksen jäsenyys on oltava voimassa vuodelle 2023.

Voiko tästä voittaa jotain?

Korkeimmalle sijoittujalle, joka ei ole ennen osallistunut kansallisiin- tai SM-luokkiin, MotOrg ry tarjoaa kilpailulisenssin sekä osallistumismaksun vapaasti valittavaan SM- tai kansalliseen luokkaan 1.-3.9.2023 Alastaron kisaviikonloppuna.

Muille ratailijolle tiedoksi: MotOrg Race ajetaan kesken normaalin ajoharjoittelupäivän ja pyrkimys on, että se tulee vähentämään yhden setin vain keskinopealta ja nopealta ajoryhmältä.
Kilpailun aikana toivomme katsomon täyttyvän kannustavista kanssaratailijoista :)

Lisätietoja foorumilla