Tammikuun terveiset

 

MotOrg ry:n toimintavuosi 2023 on polkaistu käyntiin. Hallitus järjestäytyi perinteisin menoin 14.1 ja sen jälkeen onkin vauhtia riittänyt. Tilinpäätöstä viime vuodelta on käynnistelty ja kevätkokouksen ajankohdaksi on varmistunut 22.4.2023 klo. 16 ja paikaksi Suomen Moottoripyörämuseo Lahdessa. Ilmoittautumisen löydät foorumilta, sisäisestä osiosta

 

Talven ja kesän tapahtumien järjestelyt on kovassa käynnissä. Talven tapahtumiin voit antaa ehdotuksia foorumilla. Ajoharjoittelupäivien varustehankinnat ja -huolto on aloitettu, jotta kaikki saadaan hoidettua ajoissa kesää varten. Ajoharjoittelutapahtumien päivät rupeavat pikkuhiljaa lukittumaan, näistäkin lisää tietoa foorumilla kunhan kaikki on saatu vahvistettua.

 

Vuodesta 2023 saattaa hyvinkin tulla ikimuistoinen, joten olethan meidän mukana sitä tekemässä! Kaupassa jäsenyydet nyt lunastettavissa ja vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneet voivat helmikuun loppuun uusia jäsenyytensä ilman liittymiskulua, joten älä jätä viimetippaan ettei unohdu.

 

Nyt jo viikon sisällä voit tulla tutustumaan MotOrg ry:n toimintaan MP-messuille. Meidät löytää yhteisöjäsenemme Supremebikesin osastolta 6F60 tai jos et messuille ehdi, niin jatkoillekin voi tulla Dublineriin.

 

Nähdään messuilla!

 

-Markomarko.fzs’ Salonen ja koko muu MotOrg ry:n hallitus-