Usein Kysytyt Kysymykset

(K=kysymys, T=taustatietoa, R=ratkaisu). Käytä tukipyynnöissä aina sähköpostia, ei privaviestejä.

K: Haluaisin muuttaa käyttäjänimeni. Mitä teen? 
T: Ylläpito voi muuttaa käyttäjänimesi niin ettei mikään muu muutu. Uutta tiliä ei pidä eikä saa avata.
R: Laita sähköpostia osoitteeseen yllapito(ät)moottoripyora.org ja kerro haluamasi nikki. Tarkista ensin hakutoiminnolla onko haluamasi käyttäjätunnus vapaana. Useita vuosia täysin koskemattomana olleet tunnarit voidaan kierrättää uudelle omistajalle, ylläpito käyttää tässä omaa harkintaa.

K: Missä näen ostokseni? 
R: Klikkaa foorumilla "Kauppa" painiketta ja kirjaudu sitten sisään Motorg ry:n kauppaan. Kaupan  "Oma tili" -osiosta näet listauksen omista ostoksistasi.

K: Olin Motorg ry:n jäsen viime vuonna, mutta verkkokauppa ei anna minulle mahdollisuutta uusia jäsenyyttä, vaan tarjoaa ainoastaan liittymismaksullista versiota. Miksi näin? 
T: Vanhan jäsenyyden voi uusia tiettyyn takarajaan mennessa, joka on tyypillisesti vähän ennen yhdistyksen kevätkokousta. Tarkka tieto löytyy uutisosiosta ja sähköposteistasi. Jos takaraja on vielä edessäpäin etkä silti voi uusia jäsenyyttäsi, ei viime vuotinen jäsenyytesi ollut jostakin syystä voimassa.
R: Laita sähköpostia osoitteeseen rahastonhoitaja(ät)moottoripyora.org ja pura huolesi. Kerro nimesi ja .ORG!-käyttäjätunnuksesi.

K: Lähetin ylläpidolle pyynnön tehdä sitä ja tätä, mutta mitään ei kuulu eikä tapahdu. Miten kauan näissä oikein menee? 
T: Ylläpidon sähköpostiosoite on julkinen, joten sinne tulee ihan saakelisti spämmiä. Joskus oikeitakin viestejä päätyy roskapostifiltterin kautta roskikseen. Perille selvinneet tukipyynnöt käsitellään normaalina työaikana yleensä saman tien.
R: Lisää johonkin kohtaan viestiäsi sana "tukipyyntö", jolloin se ei päädy roskaposteihin.

K: Miten voin poistaa myynti-ilmoitukseni (tai muun mielestäni turhaksi jääneen keskusteluni)? 
T: Itse avaamansa keskustelun voi poistaa vain jäsenet, joiden jäsentaso on vähintään VIP-jäsen tai Motorg ry. Muut voivat pyytää ketjun poistoa moderaattoreilta.
R: Sivun alareunassa on linkki, josta keskustelun voi poistaa itse. Jos jäsentaso ei riitä, klikkaa viestin alareunassa olevaa linkkiä "Raportoi tästä viestistä moderaattoreille" ja ilmoita ketju poistettavaksi. Moderaattorit eivät poista viestiketjuja, joilla voi olla muille jotain arvoa.

K: Mitä eroa on Motorgilla ja Moottoripyora.orgilla? 
T: Motorg ry on yhdistys ja valtakunnallinen moottoripyöräjärjestö, jonka tunnetuin palvelu on kaikille avoin Moottoripyora.org-nettisivusto (käytetään myös lyhennettä ".ORG!") ja erityisesti sen keskustelufoorumi. Muita palveluja ovat mm. ratapäivät, ajokoulutukset sekä suuremmat (ja yleensä maksulliset) kokoontumiset. Motorg ry on tämän kaiken moottori. Foorumin "jäsenyys" ja Motorg ry:n jäsenyys ovat kaksi eri asiaa. Yhdistyksen jäsenyys on foorumilaisille vapaaehtoinen ja maksullinen, ja se tuo mukanaan joukon jäsenetuja. Olet jo pelkällä jäsenmaksullasi viemässä tätä yhteisöä eteenpäin ja varmistamassa, että tämä sirkus voi pyöriä taas yhden vuoden. Moni tekee sen lisäksi vielä vapaaehtoista työtä yhteisön hyväksi, ja sen johdosta toiminta on sitä mitä se nyt on. Motorg ry:n jäseneksi voit liittyä Moottoripyora.orgin verkkokaupassa.