Tiedätkö mikä on MotOrgBike? 23.02.2023

Se on MotOrg ry:n jäsenten lainattavissa oleva Yamaha MT-07 vuosimallia 2017!

Yhdistyksen jäsenet saavat lainata tätä punaista paholaista tankkauksen hinnalla!  Etusijalla lainaajina ovat ensikertalaiset sekä lajiin vasta tutustuvat, kunhan taskusta löytyy kortti joka oikeuttaa ajamaan tätä täysitehoista moottoripyörää. Moottoriradalle MotOrgBiken saa viedä vain osallistumalla AT2-kurssille.

Pyörä on talvehtinut Vantaalla Eurobikerin eteisessä ja kunhan sille on suoritettu keväthuolto, se on jälleen lainattavissa samaisesta paikasta. Joten muistakaahan käydä uusimassa jäsenyytenne 28.2 mennessä (tai viimeistään nyt liittymässä jäseneksi), niin pääsette käsiksi tähänkin upeaan jäsenetuun!

Lisää tietoa MotOrgBikesta ja sen lainaamisesta löydät foorumilta.

 

 

Tammikuun terveiset 30.01.2023
 

MotOrg ry:n toimintavuosi 2023 on polkaistu käyntiin. Hallitus järjestäytyi perinteisin menoin 14.1 ja sen jälkeen onkin vauhtia riittänyt. Tilinpäätöstä viime vuodelta on käynnistelty ja kevätkokouksen ajankohdaksi on varmistunut 22.4.2023 klo. 16 ja paikaksi Suomen Moottoripyörämuseo Lahdessa. Ilmoittautumisen löydät foorumilta, sisäisestä osiosta

 

Talven ja kesän tapahtumien järjestelyt on kovassa käynnissä. Talven tapahtumiin voit antaa ehdotuksia foorumilla. Ajoharjoittelupäivien varustehankinnat ja -huolto on aloitettu, jotta kaikki saadaan hoidettua ajoissa kesää varten. Ajoharjoittelutapahtumien päivät rupeavat pikkuhiljaa lukittumaan, näistäkin lisää tietoa foorumilla kunhan kaikki on saatu vahvistettua.

 

Vuodesta 2023 saattaa hyvinkin tulla ikimuistoinen, joten olethan meidän mukana sitä tekemässä! Kaupassa jäsenyydet nyt lunastettavissa ja vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneet voivat helmikuun loppuun uusia jäsenyytensä ilman liittymiskulua, joten älä jätä viimetippaan ettei unohdu.

 

Nyt jo viikon sisällä voit tulla tutustumaan MotOrg ry:n toimintaan MP-messuille. Meidät löytää yhteisöjäsenemme Supremebikesin osastolta 6F60 tai jos et messuille ehdi, niin jatkoillekin voi tulla Dublineriin.

 

Nähdään messuilla!

 

-Markomarko.fzs’ Salonen ja koko muu MotOrg ry:n hallitus-

 

2023 MotOrg jäsenmaksu nyt suoritettavissa! 03.01.2023

MotOrg ry:n jäsenyydet kaudelle 2023 on nyt myynnissä! Vuoden 2022 jäsenyyden maksaneet voivat uusia jäsenyytensä ilman liittymismaksua aina helmikuun loppuun saakka - huomioi, että hinta päivittyy vasta kun lisäät tuotteen ostoskoriin.

Muistathan myös tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on sama sekä kaupassa että foorumilla ja päivitä samalla muutkin tietosi - näin varmistat että jäsenkorttisi löytää perille.

Jäsenedut päivittyvät jonkin verran kaudella 2023 ja ne julkaistaan maaliskuun alussa.
Näkyvimpänä muutoksena lienee se, että Eurobiker ei valitettavasti jatka henkilökohtaisten 40€ alennuskoodien toimittamista jäsenistöllemme, mutta hallitus tekee töitä jotta saataisiin uusia mukavia jäsenetuja!

Tervetuloa mukaan ja nähdään tapahtumissa!

-MotOrg ry:n hallitus-

Tehopenkkitapahtuma 2022 06.05.2022

MotOrg ja Eurobiker järjestävät yhdessä kaikille motoristeille mahdollisuuden tehon mittaukseen tehodynamometrissä.
Prätkäpaja Oy tuo käyttöömme penkin ja ammattitaitoisen mittaajan. Dyno on malliltaan MJP 2100 ja se mittaa tehon ja väännön takarenkaalta. Mitattavalla teholla ei käytännössä ole ylärajaa mutta pyörän akseliväli ei saa ylittää 1,90 m.

Lisätietoja foorumilla

http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/305096-Tehopenkki...

MotOrg Kummikuljettajat 2022 04.05.2022
Tässä he ovat - Kummikuljettajat mallia 2022!
Juhlallinen allekirjoitustilaisuus suoritettiin MotOrg ry:n puheenjohtaja Marko Salosen johdolla 1.5.2022 Hämeenlinnassa. Viime vuoden Kummikuljettajat Elli Eronen ja Tuomas Soininen jatkavat ja uutena remmiin liittyy Santtu Soininen - esittelyt kaikista heistä myöhemmin kauden aikana.
Toivottakaamme nuorille kilpakuljettajille menestystä kesän treeneihin ja kisoihin!
 

 

.ORG! goes Imatra IRRC 2022 04.05.2022

Imatra ja IRRC, täältä tullaan! 1.-3.7.2022.

Parin vuoden pakollisen tauon jälkeen mennään taas porukalla tsekkaamaan Imatran Ajot ja kaikki siihen liittyvä meno ja meininki. Tänä vuonna mennään uudella tasokkaammalla tyylillä aiemman majoituspaikkamme lopettaessa toimintansa.
Keskustan majoituspaikoista ei meille riittävää ehdokasta löytynyt, joten nyt oli hyvä syy valita uudenlainen majoituspaikka, nostetaan hieman tasoa. Koska vain paras on liian hyvää, majoituspaikkamme on Imatran Kylpylä ja siellä Luhtisviitit.

Lisätietoja foorumilta

www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/304992-ORG!-goes-Imatra-...

Tiedote koskien Eurobikerin henkilökohtaisia alennuskoodeja 23.04.2022

Koodit on lähetetty jäsenistölle 7.4.2022, mutta ongelmia on ilmennyt ainakin Hotmailin ja Outlookin sähköpostien kanssa, eikä koodi ole löytänyt perille kaikkiin osoitteisiin.

Tästä syystä joudumme toimittamaan koodit ongelmasta kärsiville käsin, tarkemmat ohjeet koodin saamiseksi löydät foorumilta tästä postauksesta

http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/304947-Eurobikeri...

MotOrg ry:n virallinen discord chat 06.04.2022

Olemme avanneet yhdistyksen oman discord -palvelimen, tavoitteena saavuttaa nuoremman polven käyttäjiä sekä tarjoamaan reaaliaikaisen mahdollisuuden keskusteluihin.

Discord on ilmainen palvelu jossa voi keskustella teksti- tai äänikanavilla.

Palveluun voit liittyä valikon "Discord" kohdasta tai https://discord.gg/mVe6mwwC8T

http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/304942-MotOrg-ry-...

MotOrg ry:n ajoharjoittelupäivät 2022 pian myynnissä! 27.03.2022

MotOrg ry:n kesän 2022 ajoharjoittelupäivät ovat pian ostettavissa. Ensimmäinen erä tulee jäsenillemme myyntiin 31.3. klo 18., ei-jäsenet joutuvat odottamaan.

Ajoharjoittelujen päivämäärät, tarkemmat tiedot ja muun infon löydät foorumiltamme: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/304773-MotOrg-ajo...

Motorg ry:n kevätkokous 2022 26.02.2022

Motorg ry:n kevätkokous 2022 pidetään lauantaina 5.3. Tampereella. Sijainti ja tarkemmat tiedot foorumin sisäisestä jäsenosiosta: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/304761-Kutsu-Moto...