Summermeeting 2013

3.8.2013

 

MotOrg ry järjestää tänä kesänä kaikille avoimen toiminnallisen kesätapahtuman elokuun ensimmäisenä lauantaina 3.8. kello 10-16 Alastaro Circuitilla. Tervetuloa paikalle yksin, kaksin, porukalla, mopolla, moottoripyörällä tai jopa autolla! Luvassa on paljon samanhenkisiä mukavia ihmisiä joista Org henki on tehty, tule, tutustu ja jää koukkuun.

Ohjelmassa varikko-alueella on erilaisia klinikoita niin moottoripyörän säätöön, ajo-asentoon, pyörän huoltoon kuin tekniikkapulmiin sekä varusteiden koeajoa, rastitehtäviä ja tietysti Orgin kiertävä paitapuoti.

Kouluttajamme opastavat hidasajoon ja radan puolella MotOrg ry:n jäsenkortilla pääsee ILMAISEKSI kokeilemaan rata-ajoa turvallisesti ensikertalais- ja aloittelijavuorolla.  Aiemmin Orgin ratapäivillä käyneille on tarjolla myös hitaan ja keskiryhmän vuorot.

Iloisia Org letkoja paikalle on luvassa vapaa-ehtoisten vetureiden toimesta pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta. Veturit ilmoittavat lähtöajoista ja paikoista tarkemmin omissa ketjuissa. Tutustu letka-ajo sääntöihin täällä, ja matkan teko on paljon hauskempaa.  Toki voit kerätä oman letkan ja halutessasi ilmoitella siitä foorumilla.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille orgilaisille, mutta radan puolelle pääsy vaatii MotOrg ry:n jäsenyyden ja jäsenkortin. Liittymällä jäseneksi 26.7.2013 mennessä ennätät saada jäsenkorttisi ilmoittamaasi osoitteeseen. Liittyminen tapahtuu sivun ylälaidan Kaupan kautta. Jäsenyyttä ei voi ostaa enää radalla.

 

Muista!

- Varikko-alueella nopeusrajoitus 10km/h

- Tupakointi sallittu tupakointi-alueilla

- Ei lasipulloja alueelle

- Radalla jokainen ajaa omalla vastuullaan ja vakuutuksillaan

- Huomioikaa että kaikki vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa radalla sattuneita vahinkoja

- Noudata paikanpäällä saatuja ohjeita niin radalla kuin muualla tapahtumapaikalla

 

Linkit:

Alastaro esittely

Rata-ajosäännöt

Letka-ajosäännöt

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään