Orgin tapahtumia ajokaudella 2013

 

MotOrg ry:n ratapäivät ja ajotaito II

Motorg järjestää tänä kesänä 24 ratapäivää. Kolme päivistä on tänä vuonna Viron puolella Audruringillä.

Ratapäivillä järjestetään paljon kiitosta saanutta ”ajotaito II” koulutusta jossa ohjataan rataharjoittelun alkuun sekä autetaan parantamaan kaarreajotekniikkaa. Koulutus sisältyy ratapäivän hintaan ja sopii kaikille jotka haluavat parantaa omaa ajotaitoaan.

Ennakkomyynnissä jäsenille jo nyt ovat seuraavat päivät:

Su 5.5. Alastaro
Ti 7.5. Ahvenisto
La 18.5. Alastaro
Su 19.5. Alastaro
Su 26.5. Ahvenisto
Ma 10.6. Alastaro
La 15.6. Motopark
Su 16.6. Motopark
Pe 28.6. Ahvenisto
Ke 3.7. Alastaro
Ma 8.7. Audruring, Pärnu, Viro
Ti 9.7. Audruring, Pärnu, Viro
Ke 10.7 Audruring, Pärnu, Viro

Ei jäsenille ratapäivät avautuvat kauppaan viikolla 16.
Loput ratapäivät ja keskustelun aiheesta löydät täältä

Yhdistyksen ratapäivien lisäksi etusivulta Tapahtumat linkin alta löydät muiden järjestäjien koulutuksia ja tapahtumia.

 

Posari vol. 7 24.–26.5.2013

Posari 2013 järjestelyt ovat taas käynnissä, merkitse aika kalenteriisi ja osallistu Orgin kaudenavaus retkelle Porin Reposaareen jossa tunnelma on lämmin, sauna kuuma ja meri viileä!

 

.ORG! Bike Poker Lauantaina 13.7.2013
Vuoden hauskin kaikille motoristeille avoin ajelutapahtuma.

Tapahtuman ideana on ajaa moottoripyörällä ennalta annetuille viidelle pisteelle, joista jokaisesta saa ORG:in toimitsijalta yhden pelikortin joka laitetaan toimitsijan rekisterinumerolla merkitsemänä, pyöräkunnalle lähdössä annettuun kuoreen. Näistä korteista muodostuu lopulta pyöräkunnan pokerikäsi.

Osallistuminen ei maksa mitään ja kelivarausta ei ole. Nyt kaikki innolla mukaan ajelulle jossa jokaisella on tasaveroiset mahdollisuudet mittaviin palkintoihin. Huomiona kuitenkin että parhaalle Orgin jäsenelle on viime vuoden tapaan luvassa huomattava bonuspalkinto.

Tapahtumapaikkana on Vantaan All Rightin parkkipaikka Antaksentie 4 (Retail Park), 01510 Vantaa. Ensimmäinen startti tapahtuu noin kello 10:00. Korttien vastaanotto loppuu tasan kello 15:00, jonka jälkeen saapuneet kuoret eivät osallistu kilpaan parhaasta ORG Bike Poker kädestä.

Lisätietoja täältä

 

.ORG! Kesätapahtuma lauantaina 3.8.2013 Alastaron moottoriradalla

Pusikkoon pakenemisen sijaan järjestämme tänä vuonna toiminnallisen .ORG! kesäpäivän. Tapahtumapaikkana toimii Alastaro Circuit varikko-alueineen, mutta tapahtuma ei olekaan mikään perinteinen ratapäivä. Päivään mahtuu koe-ajomahdollisuuksia, ajo-asento- ja säätöklinikoita, koulutusrasteja, paikalla on myös Orgin paitatiimi, nähtävää, koettavaa ja tietenkin maailman mukavimpia Orkkeja.

 

Nautinnollista ajokautta toivottaa MotOrg ry hallitus!