ORG! Goes Gotlandring 19.-21.6.2015

MotOrg ry järjestää juhannuksena kesällä 2015 reissun Gotlantiin Gotlandringille. Suomessa ei pääse juhannuksena ajamaan ja mainio ratkaisu paikata ongelma onkin siirtyä ns. väljemmille vesille ajamaan. Gotlandringillä on käyty Orgin reissulla viimeeksi kesällä 2012 ja reissun pyrkii olemaan luonteeltaan ja järjestelyiltään hyvin samanlainen.

Hintaa on jäsenille 100e/päivä ja ei-jäsenille 115e/päivä ratalippujen osalta. Reissu ei ole halpa myöskään yhdistykselle, joten tämä aiheuttaa pieniä erikoisjärjestelyitä poiketen normaaleihin orgin ratapäiviin. Liputusvuoroja ei ole jaossa lainkaan vaan radan lippujärjestelyt on tarkoitus tehdä osallistuvien kesken talkoovoimin. Liputus pidetään hyvin kevyenä (käytännössä vain portti), joten kolmen päivän aikana ei montaa vuoroa tule.

Reissulle voi ostaa Orgin verkkokaupasta myös majoituksen 160e hintaan (sama hinta jäsenille ja ei-jäsenille). Majoitus on yhdelle hengelle kimppakämpissä ja järjestävä taho suorittaa huonejaon. Majoitus on torstaista maanantaihin tapahtuman yhteydessä. Hinta sisältää siivouksen ja liinavaatteet.

Reissulle on tarkoitus asettaa minimilähtijämäärä, jotta reissu toteutuu. Mikäli tiettyyn päivämäärään mennessä tämä raja ei täyty, niin valitettavasti reissu joudutaan perumaan kustannussyistä. Minimilähtijämäärä on 65 myytyä lippua kolmelle päivälle (eli noin 22 lähtijää, jotka ostavat kaikille päiville liput) ja tilanne katsotaan 14.2. klo 23.59. Mikäli lähtijöitä ei ole tarpeeksi, reissu perutaan ja lippujen hinnat palautetaan ostaneille.

Paikalle pääsee lautalla, joiden ostosta jokainen huolehtii itse. Järkevin reitti lienee mennä ensin lautalla turku/helsinki - tukholma, jonka jälkeen pienen ajomatkan päästä pääsee lautalla Ruotsista Gotlantiin.

Mikäli joku isompi ryhmä/yhdistys on kiinnostunut osallistumaan yhdessä orgin kanssa tälle reissulle, niin olettehan yhteydessä ratavastaavat ät moottoripyora.org

http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/281594-Gotlandrin...(juhannus)