Org Goes Gotland Ring 2012

Heinäkuussa lomaa tai vapaata duunista? No lähdepäs vielä Gotlantiin viettämään aurinkon paisteista lomaa, jossa bensantuoksua ja laulavia moottoreita ei ole unohdettu.

Vielä on paikkoja jäljelle GotlandRingille. Varaa paikkasi TÄÄLTÄ

Mistä on kyse?

Motorg ry:n vuoden 2012 suurin, kaunein ja upein kesätapahtuma tulee olemaan ensi kesänä järjestettävä matka Gotlandringille 30.6. - 7.7.2012. Matkan aikana päästään toteamaan itse, onko mainioksi kehuttu Gotlandringin rata maineensa veroinen: rata on varattu yksityisesti käyttöömme neljäksi päiväksi sunnuntai 1.7 – keskiviikko 4.7. Jos ajohaluja riittää tämän päällekin, niin polvipalaa voi kuluttaa radan vapailla harjoitusvuoroilla tai tutustua saaren tieverkoston tarjontaan vaikka kimppa-ajelun merkeissä.

Saarella on paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää, mm.tippukiviluolia, idyllinen Visbyn kaupunki viehättävine pikkupuoteineen ja mainioine ravintoloineen. Lisäksi saarelta löytyy monenlaisia aktiviteettejä kaikenlaiseen ja ikäiseen makuun: golfia, sukellusta, ratsastusta, surffausta, kite-surffausta, tai sitten voit vain löhöillä auringossa. Mökkikylämme sijaitsee aivan meren rannalla.

Matka järjestetään parhaaseen kesäloma-aikaan. Mukaan voi ottaa koko perheen nauttimaan mukavasta motoristihenkisestä viikosta sekä Gotlandin ainutlaatuisesta saaresta.

Rata

Gotland Ring on moottorirata Itämeressä sijaitsevalla Gotlannin saarella, Kappelshamnin pientaajamassa Ruotsissa. Gotland Ringin on suunnitellut suomalainen Alec Arho Havren. Hän omistaa radasta 54 prosenttia. Muutkin pääomistajat ovat suomalaisia.

Radan esikuvana toimii Saksassa sijaitsevan Nürburgringin ”Nordschleife”-osuus. Gotland Ringin pohjoinen lenkki, jolla on pituutta 3.2 kilometriä, on jo valmistunut ja sen alkuosa on nimeltään ”Finlandia Ring” ja loppuosa puolestaan ”Arho-Havren” Alec Avro Havrenin mukaan. Pohjoiselle osalle on myös haettu FIA-luokitusta. Vuoden 2008 lopulla rataa oli tarkoitus laajentaa seuraavien viiden vuoden kuluessa 7,4 kilometriin. Tällöin nykyinen vielä keskeneräinen eteläinen lenkki olisi valmis. Myöhemmin rataa pidennettäisiin vielä 28 kilometrin pituiseksi, mikä tekisi Gotland Ringistä maailman pisimmän moottoriradan.

Gotland Ringillä on vaikea löytää oikeita ajolinjoja, minkä vuoksi monet kokeneetkin kuljettajat pitävät rataa haastavana. Rata on esimerkiksi nopeampi kuin ainutkaan Suomessa sijaitseva rata.

Pohjoinen osuus on rakennettu mäenharjanteelle mutta eteläinen osuus tulee laskeutumaan 20 metrin matkan alas kalkkilouhokseen. Louhoksen laskeutumista seuraa miltei kilometrin pituinen pääsuora, joka päätä seuraavat 6 mutkaa ja lopulta nousu pohjoisen osuuden tasolle.  Lähde: Wikipedia.

Hinnat:
MotOrg ry jäsenet 570 €
Avecit 300 € (avecin ei tarvitse olla Ry:n jäsen)

HUOM! Laivamatkat eivät sisälly hintoihin ja jokainen hoitaa ne erikseen. Jäsenkortilla saa SMOTO:n alennukset Silja Linelta ja Destination Gotlandin kanssa on sovittu edullinen kimppadiili.
Maksettuasi matkan, saat/voit pyytää tunnukset GotlandRing 2012 -aihetta koskevalle suljetulle keskustelualueelle, jossa tarkemmin mm. Destination Gotlannin alennuksista.

Myynnissä on siis kaksi erilaista majoituksen sisältävää kokonaisuutta, ratapaketti ratailijoille sekä pelkkä majoitus aveceille. Saimme myös muutaman hotellitasoisen luxusmajoituspaikan (ei sisällä ratamaksuja). Voit nyt ostaa myös pelkkiä pääsylippuja radalle ilman majoitusta 1 tai 4 päivää.

Ratapaketin hinta 570 € sisältää:
- 4 yksityistä ratapäivää Gotland Ringillä
- Radan puuhamiehen Alec Havrenin suomenkielisen rataesittelyn
- Majoituksen koko viikoksi mökkikylissä, liinavaatteet sekä loppusiivouksen

Majoituspaketin hinta 300 € sisältää:
- Majoituksen koko viikoksi mökkikylässä, liinavaatteet sekä loppusiivouksen

Ratapääsymaksut seuraavasti (hinnat jäsenhintoja):
- 4 pv 430 €
- 1 pv 125 €, päivä valittavissa vapaasti

Luxusmajoituspaketti 700 €/2 hengen huone/viikko:
- yöpymiset hotellissa kahden hengen huoneessa (hinta/henkilö = 350 €/viikko)
- aamupalat ja normaalit hotellien mukavuudet
Hinta ei sisällä ratapäiviä.

Keskustelua aiheesta >>


Ja myös täällä keskustellaan >>