ORG! Bike Poker 25.8.12 klo 9.00

ORG! Bike Poker Lauantaina 25.8.2012 klo 9.00. Vuoden hauskin kaikille motoristeille avoin ajelutapahtuma.

Tapahtuman ideana on ajaa moottoripyörällä ennalta annetuille viidelle pisteelle, joista jokaisesta saa ORG:in toimitsijalta yhden pelikortin joka laitetaan toimitsijan rekisterinumerolla merkitsemänä pyöräkunnalle lähdössä annettuun kuoreen. Näistä korteista muodostuu lopulta pyöräkunnan pokerikäsi.

Mutkateihin on syytä varautua
Kortinjako-pisteet annetaan heikkolaatuisella kartalla jokaiselle lähtijälle ennen matkaanlähtöä. Pisteet on paitsi nimetty selkeästi, myös merkitty mukaan annettavaan karttakopioon. Seassa on sekä helposti löydettäviä pisteitä, että ehkä hieman hankalammin löydettäviä. Kaikki pisteet ovat kestopäällystettyjen teiden varrella eikä hiekkateitä tarvitse ajaa. Hiekkateidenkin käyttö on halutessa kuitenkin sallittua. Korttipisteet on merkitty ORG:n logolla. Kyseessä ei ole varsinaisesti suunnistustapahtuma ja joka pisteessä pyörällä pääsee korttipisteen viereen. Yksi korttipisteistä sijaitsee siten että pyörä on samalla mahdollista tankata.

Reitin pituus tulee olemaan max. 300 kilometriä ja pisteet voi ajaa missä järjestyksessä haluaa. Matkaan lähdetään joko yhteislähtönä, tai osallistujien määrän kasvaessa suureksi, ryhmissä parin minuutin välein. Kaikilla on sama aika ajaa pisteet läpi ja mitään ylinopeuksiin pakottavaa kiirettä ei ole. Nopeudella ei ole siis mitään tekemistä tapahtuman kanssa, kunhan pysyy annetun reilun aikatakarajan puitteissa. Reitti mitoitetaan siten että lyhintä tietä ajettaessa ylinopeutta ei tarvitse ajaa ehtiäkseen helposti maaliin ennen aikarajan umpeutumista. Ellei toki itse päätä eksyä matkan varrella. Taka-aikarajan jälkeen tuodut kirjekuoret eivät ole mukana kilpailussa ( HUOM ! kuoressa ei kuitenkaan ole pakko olla viittä korttia ). Ajoon saa osallistua vain moottoripyöräksi rekisteröidyllä laitteella. Tapahtumaan saa osallistua yksin tai 2-päällä. Jokainen vastaa itse ajokunnostaan ja pyöränsä laillisuudesta sekä liikennerajoitusten noudattamisesta.

Pisteiden välisen reitin voi jokainen pyöräkunta valita vapaasti. Navigaattorin ja karttojen käyttö on sallittua. Jokainen ajaa reitin omalla vastuullaan ja omilla vakuutuksillaan. Järjestäjä ei ole missään vastuussa mahdollisista laiterikoista tai onnettomuuksista. Reitin saa ajaa myös kaveriporukalla, pareittain, ryhmissä ja jopa halutessaan letkassa. Toisen seuraaminen ei silti ole välttämättä aina paras ratkaisu…

Paras pokerikäsi voittaa
Jos korttikäsissä päädytään vielä ”suurimman hain” jälkeen tasapeliin, ratkaistaan voitto näiden kesken vetämällä pakasta kortteja niin kauan kunnes suurin kortti voittaa. Korttikuoret avataan siinä järjestyksessä kuin ne maalialueen toimitsijoille tuodaan. Pöydälle jää aina se käsi joka on parempi kuin edellinen paras käsi. Lopussa pöydällä on voittajan tai jatkokilpaan päätyneiden käsi / kädet. Voittaja julistetaan heti kun kaikki kuoret on avattu ja joko paras käsi löytynyt, tai tasa-arvoisen käden saaneiden kesken tehdyn kortinvedon jälkeen voittaja selvinnyt. Ei siis ole väliä ajatko 250cc HyonSungilla vai viimeistä mallia olevalla hiilikuitu-italialaisella, mahdollisuudet voittoon ovat yhtäläiset. Voittanut käsi paljastetaan vasta kun kaikki ovat saapuneet maaliin, väliaikatietoja EI anneta. Kaikki kädet säästetään tarkistusta varten vaikka varsinaista protestilupaa ei olekkaan.

Palkintona voittajalle 500 € lahjakortti All Right myymälöihin sekä lisäksi parhaalle MotOrgin jäsenelle niin ikään 500 € lahjakortti. Kyllä, arvasit aivan oikein: Jos parhaan käden saa MotOrgin jäsen, voittaa hän siis yhteensä 1000 € All Right lahjakortit !! Lisäksi tapahtumassa tullaan palkitsemaan mieleenpainuvin asu/pyöräkokonaisuus Apple iPod Suffle soittimella ;) Turvallisuudesta ei silti saa tinkiä !

Muistathan ottaa jäsenkorttisi tai maksulapun liittymisestä mukaan paikalle ! Vain näin varmistat osallistumisesi myös "paras ORG:ilainen" kisaan! Ja mieti miten harmittaa jos voitto osuu kohdallesi etkä olekkaan jäsen ;D

Osallistuminen ei maksa mitään ja kelivarausta ei ole. Nyt kaikki innolla mukaan ajelulle jossa jokaisella on tasaveroiset mahdollisuudet mittaviin palkintoihin. Tapahtumapaikkana on Vantaan All Rightin parkkipaikka Antaksentie 4 (Retail Park), 01510 Vantaa. Ensimmäinen startti tapahtuu kello 10:00. Korttien vastaanotto loppuu tasan kello 15:00, jonka jälkeen saapuneet kuoret eivät osallistu kilpaan parhaasta ORG Bike Poker kädestä.

Terveisin: GuessWho ja MotOrg ry

ps. jäseneksi ehtii vielä liittyä tuolla --> http://www.moottoripyora.org/kauppa

Keskustelua aiheesta --> ORG! Bike Poker 2012