Motorg Race 17.7.2016 Alastaro

Motorg ry järjestää vuonna 2016 historiansa ensimmäisen kilpailun, Motorg Racen. Motorg Race pidetään 17.7. Alastarolla. Kilpailuun voi osallistua vain Motorg ry:n jäsenet.

Kilpailu järjestetään Motorg ry:n ratapäiviltä tutulla laadulla, asenteella ja vaatimuksilla. Tarkoituksena on luoda tilaisuus kokeilla hauskaa, edullista ja vaaratonta jäsentenvälistä kilpa-ajoa turhaa ryppyotsaisuutta ja byrokratiaa välttäen.

Osallistujilta ei edellytetä SML:n kilpailulisenssiä, mutta jos sellainen löytyy, se on voimassa myös Motorg Racen aikana. Motorg ry ja Suomen Moottoriliitto ry (SML) ovat allekirjoittaneet sopimuksen näiden asioiden tiimoilta, ja samalla Motorg ry liittyi SML:n kannatusjäseneksi. Motorg ry on sitoutunut noudattamaan kilpailuissaan SML:n urheilusäännöstön turvallisuus- ja ympäristösääntöjä.

Lisätietoa keskusteluketjusta: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/287799-Motorg-Race-17-7-2016-Alastaro