Verta pakkiin hallitusti

SMOTOn verenluovutuskampanja 2013

  • Verenluovutus
  • Verenluovuttajarekrytoint
  • Kampanjassa mukana nyt myös Luuytimenluovuttajarekisteri 

MotOrg ry haastaa kaikki jäsenensä ja moottoripyora.org-foorumille kirjautuneet jäsenet Verta pakkiin hallitusti-verenluovutuskampanjaan. Verenluovutus on erityisen tärkeää ja huisin helppoa. Käykäämme antamassa osamme tähän hyvään tarkoitukseen. Toivottavasti ojennat kätesi ja osallistut hengenpelastustalkoisiin lähimmässä verenluovutuspisteessä.

Verenluovuttajia tarvitaan tasaisesti ympäri vuoden - yli 1 000 joka arkipäivä. Tämä hengenpelastustehtävä vie aikaasi vain hetken, mutta voi antaa toiselle uuden elämän. Luovutettu veripussi jaetaan osiin, joten luovuttamalla verta autat jopa kolmea potilasta kerralla.

Verta pakkiin hallitusti on haastekampanja SMOTOn jäsenkerhoille ja muille motoristeille. Motoristit toivotaan liikkeelle hallittuihin verenluovutuksiin jo talvella.

Kampanja-aika: 31.1.–24.10.2013. Yhdestä verenluovutuksesta saa yhden pisteen. Kahden luovutuksen välillä tulee naisilla olla 91 vrk ja miehillä 61 vrk.

Ne, jotka eivät voi luovuttaa, keräävät pisteitä rekrytoimalla uusia verenluovuttajia. Rekrytoija voi olla jäsen, kannatusjäsen tai jopa ei-smotolainen. Jäsenet ilmoittavat onnistuneesta rekrytoinnista kerhonsa yhteyshenkilölle, joka kokoaa tulokset. Onnistuneet kerhon ulkopuolisten rekrytoinnit tulee ilmoittaa erikseen kerhotuloksia palautettaessa. 3 p. / rekrytoitu kerhon ulkopuolinen ensikertaluovuttaja. Merkitse listassa nimesi perään R. Veripalvelu tarvitsee myös plasma- ja verihiutaleluovuttajia. Plasmanluovutus on mahdollista Helsingin Kivihaan ja Sanomatalon toimipisteissä vain ajanvarauksella ja verihiutaleluovutuksiin kutsutaan erikseen. Nämä luovutukset tuottavat ½ p. / luovutus. Merkitse PV.

Kysy verenluovutuksen edellytyksistä maksuttomasta palvelunumerosta 0800 0 5801 ja etsi lähin luovutuspisteesi netistä www.veripalvelu.fi. Nyt kampanjoidaan myös luuydin luovutusrekisteriin lisää ihmisiä. Luuytimen luovuttajarekisteristä etsitään veren kantasolujen luovuttajaa silloin, kun leukemiapotilaan sisaruksista ei sopivaa luovuttajaa löydy. Rekisteriin voi liittyä perustarve 18-40 -vuotias henkilö. Lisätietoja saat numerosta 029 300 1515 tai netistä www.soluistaelämää.fi Luovutuspisteitä saa liittymällä rekisteriin (3p., merkitse L) ja hankkimalla liittyjän kerhon ulkopuolelta (4 p./rekrytoitu liittyjä, merkitse LR)

MotORG Ry:n jäsenet ilmoittavat luovutuksensa maililla otsikolla "vertapakkiinry" osoitteeseen: vertapakkiinry@moottoripyora.org ja muut sivuston käyttäjät otsikolla "vertapakkiin" osoitteeseen: vertapakkiin@moottoripyora.orgLaita mailiin luovutuspaikka, päivä ja nikki, sekä muut tarvittavat tiedot, esim. rekrytoinnista ja luuydinluovuttajarekisteristä jne. Laitetaan veri kiertämään!

MotORG Ry