Orgin vaatekeräys asunnottomille 15.2.2014

Moottoripyora.org järjestää hyväntekeväisyytenä vaatekeräyksen Helsingin kaupungin Hietaniemenkadun palvelukeskukselle lauantaina 15.2.2014.

Rahaa ei tarvita lainkaan, vaan jokainen kaivelee kaappejaan ja ottaa sieltä jo tarpeettomaksi käyneet ehjät ja puhtaat vaatteet ja lajittelee ne asianmukaisesti laatikoihin tai muovikasseihin (ulkovaatteet, alusvaatteet, paitoja, housuja, pipot/hanskat/vyöt). Pääasiassa tarve on miesten vaatteille, mutta unisex naistenvaatteetkin käyvät hyvin.

ÄLKÄÄ TUOKO JÄTTEITÄ TAI MUUTA, MITÄ EI OLE TOIVOTTUINA!

KERÄYSPISTEET

Helsinki
A) PUOTILA klo 12.30-13.30
Puotilan metrokatu, Metroaseman parkkis,( Itäväylän puolelta)
B) PAKILA klo 14.00-15.00
Pakilan Teboil parkkis
C) PASILA klo 15.30-16.30
Esterinportti 2, Pasilan saunojen/saunaillan kohdalla
http://goo.gl/maps/5oDQ0
Kerääjän tunnistaa huomioliivistä, jossa lukee ORG! ja tummanhopeanvärisestä pitkästä Sprintteristä.

Espoo klo 13-14.15
Vitikka 6, Nihtisilta
Seuratkaa käräjäoikeuden viitoitusta, firman nimeltä Ebm papst porttiaukko löytyy tien päästä (eli älkää menkö käräjäoikeuden parkkikselle). Polliisiaseman puolelta Vitikkaa ei pääse tuonne.
Musta möhkönmallinen espoomaasturi ja kuomukärry oottelee.
https://maps.google.fi/maps?oe=UTF-8...ed=0CCgQ8gEwAA

Päivän päätteeksi toimitetaan tavarat Hietaniemenkadun palvelukeskukseen, Hietaniemenkatu 5 B, 00100 Helsinki (sisäänkäynti Lapuankadun/sisäpihan puolelta)

Palvelukeskuksen johtajalta samme kyselyymme seuraavanlaisen viestin:
Otamme mielellämme lahjoituksena vastaan aikuisten naisten ja miesten vaatteita. Talven tullen palvelukeskuksessa kaivataan erityisesti lämpimiä vaatteita kuten takkeja, pipoja ja käsineitä. Jatkuvasti meillä on pulaa mm. alusvaatteista, sukista, vöistä ja farkuista. Eniten kysyntää on ”arkivaatteilla”, vähemmän miesten puvuilla tai naisten juhlavammilla vaatteilla. Lahjoituksia voi tuoda tänne meille ihan milloin vain, henkilökuntaa on aina paikalla. Kiitokset jo etukäteen!

Kyseessä on asunnottomille ja vähäosaisille suoritettava vaatekeräys, missä vaatteet menevät suoraan niitä tarvitseville. Joukossa on päihde- ja mielenterveysogelmaisia, joiden kyky itse hoitaa omia asioitaan on alentunut. Palvelukeskus tarjoaa tilapäistä yösijaa, ruokailuja, peseytymismahdollisuuksia ja vaatteidenpesumahdollisuuden, sekä sosiaali- ja sairaanhoitopalveluja, neuvoja ja ohjausta. Meillä jokaisella varmasti on joku tuttu, tutun tuttu tai sukulainen, jonka hommat on lähtenyt pahasti lapasesta. On hienoa, että on tällainen paikka, mihin pääsee edes hetkeksi hengähtämään, eikä tarvitse pa*kat housussa kulkea ympäri kaupunkia kylmissään.

Keskustelua aiheesta: KLIK!