ORG! Goes Tallinna 2015


MotOrg Ry järjestää jälleen perinteiset ajokauden päättäjäiset 2014 yhden yön Tallinnan risteilynä seuraavasti:

Lähtö: lauantaina 24.10.2015 klo 10:30 Helsinki
Yöpyminen: Tallink Express Hotel
Yhteisruokailu: Beer House, Tallinn
Paluumatka: sunnuntaina 25.10.2015 klo 13:30 Tallinna

Matkan sisältö:

Laivamatkat Tallinkin M/S Superstar ja M/S Star
Hotelliyöpyminen Tallink Express Hotel
Aamiainen hotellissa

Hinta:
2hlö huone
Motorg Ry jäsen: 65€
Ei jäsen: 85€

1hlö huone
Motorg Ry jäsen: 95€
Ei jäsen: 115€

Huomioikaa että kun matka saadaan myyntiin, tulee liput ostaa omilla foorumitunnuksilla. Jos esim. avec ei ole jäsen, eikä foorumille kirjautunut, tulee kirjautumispuuha hoitaa ensin.

Ruokailu

Yhdessä syödään kuten ennenkin, hintaa ruokailulle 20€ per nekku. Tänä vuonna näillä näkymin syödään Panimoravintola Beer Housessa vanhassa kaupungissa.

Mikä matka kyseessä?
Kyseessä on moottoripyörä.org sivuston perinteinen ajokauden päätösreissu Tallinnan päivään, iltaan, yöhön ja huveihin. Luvassa on mukavaa ja hauskaa yhdessäoloa rentojen ja samanhenkisten motoristien kanssa. Ensimmäinen reissu tehtiin yksitoista vuotta sitten vuonna 2002, joten nyt ollaan lähdössä 13. kertaa reissuun.

Millaista porukkaa reissulla on mukana?
Varsin mukavaa ja samanhenkistä. Kaikkia yhdistää moottoripyöräily tavalla tai toisella. Kaikki moottoripyöräilyn alalajit ovat yleensä edustettuina reissulla. Matkustajien ikähaitari on noin 20 - 60 vuoden välimaastossa. Keski-ikä on varmaan jossain 35 vuoden korvilla. Sukupuolijakauma on jossain 70/30 paikkeilla. Miehiä jonkun verran enemmän, kuten motoristeissakin.

Paljonko pitää varata rahaa reissuun?
Tämä on ihan itsestäsi kiinni. Nuukimmat varmaan selviävät reissusta muutamalla kympillä kun taas jotkut hakkaavat jo muutaman satasen menomatkalla laivan baariin ja tax-freehen. Sanoisin että mitään megaisoa lompakkoa ei tarvita tähän reissuun.

Mitä tarvitsen mukaan?
Passin tai virallisen henkilötodistuksen. Huomaathan että ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus. Euroja tarvittavan määrän. Lisäksi suosittelemme erittäin vahvasti matkavakuutuksen hankkimista, sillä reissussa tuppaa tapahtumaan. Yhdistys ei vakuuta osallistujia.

En ole aikaisemmin ollut orgin tapahtumissa, uskallanko lähteä?
Kyllä! Rohkeasti mukaan, kyseessä ei todellakaan ole mikään salajärjestö tai vapaamuurarien kerho, vaan erittäin mukava ja mukaansa tempaava yhteisö minne kaikki uudet naamat ovat tervetulleita. Tallinnan reissu on osallistujamäärältään suurin Ry:n järjestämä maksullinen tapahtuma. Joka vuosi on mukana aina uusia kasvoja, vanhojen tuttujen naamojen mukana. Ja joka vuosi mukana on niitä joilla edellinen kerta oli ensimmäinen.

Lisää huutelua ja tarkemmat tiedot foorumin puolella: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/285698-ORG-goes-T...