ORG! Goes Tallinna 2013 SOLD OUT!

File:Flag of Estonia.svg

MotOrg Ry järjestää Orgin perinteisen ajokauden päättäjäiset Tallinnassa.
Reissu on tällä hetkellä loppuunmyyty..

Lähtö on 16.11.2013 Viking Line XPRS:llä
Yöpyminen Meriton Grand Spassa.
Paluu helsinkiin 17.11.2013.

Hinta MotOrg Ry:n jäsenille on 55 euroa ja henkilölle ketä ei ole MotOrg Ry:n jäsen, niin hinta on 95 euroa.

Hinta pitää sisällään:
*Laivamatkat Viking Line XPRS:llä
*Hotelliyöpymisen Meriton Grand Spassa.
*Hotellin allasosaston käytön.
*Aamupalan hotellissa.

http://www.meritonhotels.com/grand-c...e-spa-hotelli/
http://www.vikingline.fi/fi/suomi/va...s-viking-xprs/

Järjestämme illalla yhteisen ravintolasyömisen. Tästä ja monesta muusta asiasta lisätietoja myöhemmin.

Mikä matka kyseessä?
Kyseessä on moottoripyörä.org sivuston perinteinen ajokauden päätösreissu Tallinnan päivään, iltaan, yöhön ja huveihin. Luvassa on mukavaa ja hauskaa yhdessäoloa rentojen ja saman henkisten motoristien kanssa. Ensimmäinen reissu tehtiin yksitoista vuotta sitten vuonna 2002, joten nyt ollaan lähdössä 12. kertaa reissuun.

Millaista porukkaa reissulla on mukana?
Varsin mukavaa ja samanhenkistä. Kaikkia yhdistää moottoripyöräily tavalla tai toisella. Kaikki moottoripyöräilyn alalajit ovat yleensä edustettuina reissulla. Matkustajien ikähaitari on noin 20 - 60 vuoden välimaastossa. Keski-ikä on varmaan jossain 35 vuoden korvilla. Sukupuolijakauma on jossain 70/30 paikkeilla. Miehiä tietysti enemmän kun on miesvoittoinen harrastus kyseessä

Paljonko pitää varata rahaa reissuun?
Tämä on ihan itsestäsi kiinni. Nuukimmat varmaan selviävät reissusta muutamalla kympillä kun taas jotkut hakkaavat jo muutaman satasen menomatkalla laivan baariin ja tax-freehen. Sanoisin että mitään megaisoa lompakkoa ei tarvita tähän reissuun.

Mitä tarvitsen mukaan?
Passin tai virallisen henkilötodistuksen. Huomaathan että ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus. Euroja tarvittavan määrän. Lisäksi suosittelemme erittäin vahvasti matkavakuutuksen hankkimista.

En ole aikaisemmin ollut orgin tapahtumissa, uskallanko lähteä?
Kyllä! Rohkeasti mukaan, kyseessä ei todellakaan ole mikään salajärjestö tai vapaamuurarien kerho, vaan erittäin mukava ja mukaansa tempaava yhteisö minne kaikki uudet naamat ovat tervetulleita. Tallinnan reissu on osallistujamäärältään suurin Ry:n järjestämä maksullinen tapahtuma. Joka vuosi on mukana aina uusia kasvoja, vanhojen tuttujen naamojen mukana.

 

Täällä lisää  huutelua ja yleistä suunsoittoa asiasta http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/272210-ORG!-Goes-...