Org Goes Las Palmas 2012

10.3.-17.3.2012 järjestetään moottoripyöräilykauden avaus lämpimässä Espanjassa. Matka suuntautuu aina aurinkoiselle Gran Canarian -saarelle. Lento lähtee Helsinki-Vantaalta ja päätyy Las Palmasiin, josta suuntaamme lentokenttäkuljetuksella Playa Del Inglesiin, huoneistohotelli Los Nardokseen. Virallisena matkanjärjestäjänä toimii Air Finland Holidays.

Vielä ehdit mukaan maksamalla varausmaksun 150 € ja loppusuoritus maksetaan ensi vuoden puolella. Lopullinen jäsenhinta varmistuu, kun tiedämme lopullisen lähtijämäärän. Hinta ei jäsenille on 579 €/hlö, jäsenille luonnollisesti hiukan edullisempi. Myymme paikkoja niin kauan, kuin Air Finlandilla on meille tilaa. Mikäli käy niin, että paikat ovat loppuunmyydyt, palautamme varausmaksun. Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta. Kannattaa siis olla nopea ja tehdä varaus heti.

Hintaan kuuluu lennot, majoitus, lentokenttäkuljetus, matkatavarat ruumassa 30 kg/hlö ja 5 kg käsimatkatavara ja lämmin ateria lennoilla. Selvitämme mahdollisuutta yhteiseen moottoripyörävuokraukseen ja kerromme siitä myöhemmin. Jokainen voi toki hoitaa vuokrauksen myös omatoimisesti.

Matka tulee olemaan ainutkertainen ja varmasti ikimuistoinen. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin jäsenet!
 

Tästä pääsee suorittamaan varausmaksun: LINKKI KAUPPAAN
Lisätietoja ja keskustelua matkasta täällä: 
/keskustelu/showthread.php/254562-ORG!-Goes-Las-Palmas