MOTORG RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

Motorg ry:n hallitus toivottaa yhdistyksen jäsenet tervetulleiksi sääntömääräiseen syyskokoukseen Helsinkiin 26.10.2013. Virallinen kokouskutsu esityslistoineen lähetetään jäsenille sähköpostitse noin viikko ennen kokousta.

Tilaisuus on avoinna Motorg ry:n jäsenmaksun vuonna 2013 suorittaneille. Huomaathan, että kokoukseen ei voi ottaa mukaan yhdistykseen kuulumatonta avecia. Ota kokoukseen saapuessasi mukaasi vuoden 2013 jäsenkorttisi. Mikäli et ole vielä kokouspäivään mennessä saanut uutta jäsenkorttiasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi muulla tavoin. Kokoukseen voi osallistua myös valtakirjalla. Valtakirjapohja löytyy forumilta MotOrg ry:n sisäisiltä sivuilta.
 

Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot kokouksesta (sivu vaatii jäsenyyden näkyäkseen): http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/273601-Syyskokous-2013

Jos haluat nostaa jonkin asian kokouksessa käsiteltäväksi, ilmoita siitä hyvissä ajoin joko yllä olevan linkin takaa löytyvässä keskustelussa tai lähettämällä sähköpostia/yksityisviestiä yhdistyksen puheenjohtajalle tai jollekulle muulle hallituksen jäsenelle. Hallituksen yhteystiedot löytyvät tästä http://www.moottoripyora.org/motorg/yhteystiedot.

Kokouksessa valitaan myös uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Asiasta on avattu oma viestiketjunsa ry:n sisäiseen osioon.