Moottoripyora.org uudistui

Edessäsi on täysin uusi Moottoripyora.org 2.0. Moni asia on nyt paremmin ja moni asia toimii hieman eri tavalla kuin ennen. Lisäksi uutta sivustoa pyörittää uusi palvelin, josta ei paukut lopu kesken.

Uutta sivustolla

 • sivuston kaikkiin osiin pääsee nyt yhdellä rekisteröinnilla ja kirjautumisella,
 • haku joka oikeasti hakee, myös viestiketjuilla on oma hakutoiminto,
 • viestien kirjoitus niin, että näet koko ajan miltä viesti tulee näyttämään,
 • automaattiset linkit, linkin voi kohdistaa haluttuun viestiin,
 • usean viestin lainaaminen samalla kertaa, kuvien lisääminen raahaamalla, enemmän hymiöitä yms.,
 • kuvien automaattinen pienennys foorumiin sopivaksi, kuvalainauksissa kuvat menee pieneksi,
 • viestien ja viestiketjujen poistot on peruttavissa ja palautettavissa alkuperäiselle paikalleen,
 • ei-toivotun käyttäjän blokkaaminen pois omalta näytöltä,
 • kalenteri on aiempaa parempi ja tapahtumat löytyvät sitä kautta entistä helpommin,
 • uusittu nettikauppa,
 • uusi helpommin hallittava kuva-albumi (vain MotOrg ry:n jäsenille),
 • aiempaa vähemmän navigointia, selkeämpi käyttöliittymä.

Tilapäisiä ongelmia ja pikkukiusaa

Foorumipäivityksestä seuraa myös jonkin verran ongelmia, korjattavaa ja säädettävää. Vanhaan foorumiin osoittavat linkit eivät enää toimi, vaan ne pitää muuttaa käsin. Hakupalvelujen linkit (esim. Google-haku) eivät alkuvaiheessa löydä uudelle sivustolle, mutta ajan myötä tilanne palaa normaaliksi. Avattaret joutuu jokainen laittamaan uusiksi, niitä ei saatu automaattisesti siirtymään. Myös asettelut ovat paikoin hieman vaiheessa, mutta niitä korjaillaan lähipäivien aikana. Jonkinlainen käyttäjän opaskin pitäisi kirjoitella.

Linkki ongelmista raportointi -ketjuun

Keskeneräistä ja kehitystyötä

Työn alla on edelleen joitakin osia, kuten sadetutka, linkkisivu ja optimointi mobiililaitteille. Myös foorumin sisällön osiojakoa saatetaan vielä kehitellä. Kehityksen alla on myös mahdollisuus julkaista moottoripyöräilyyn liittyviä artikkeleja ja blogeja. Kaivattu peukku/tykkää nappula on listalla. Jatkossa sivustoa tullaan muutenkin kehittämään edelleen.

Näillä puheilla uskomme, että Moottoripyora.org tarjoaa vastaisuudessa entistä parempia lukuhetkiä. Sivustoa pyörittävä Motorg ry toivottaa tervetulleeksi riveihinsä uusia jäseniä, jotta jatkossa pystymme kehittämään sivustoa ja muuta toimintaamme entistä paremmaksi.

Terveisin,
Moottoripyora.orgin ylläpito