Gotlandring juhannus 2015!

MotOrg ry järjestää kesällä 2015 juhannuksena kolmipäiväisen reissun Gotlantiin Gotlandringille. Ratapäivät ovat siis perjantaista 19.6. sunnuntaihin 21.6.2015. Viimeeksi käytiin ORG-porukalla Gotlandringillä 2012 ja hyvien kokemuksien perusteella uusitaan reissu. Tapahtuma tulee olemaan hyvin samanlainen kuin vuonna 2012 ja eroaakin normaaleista ratapäivistä hieman. Tapahtuman hinta on arviolta 90 euroa päivää kohden jäsenille ja hieman kalliimpi ei-jäsenille. Tapahtuma ja sen tiedot ovat toistaiseksi alustavia eli muutoksia voi tulla. Tapahtumalle on tulossa minimilähtijämäärä, jonka pitää täyttyä, tai muuten reissu joudutaan perumaan kustannussyistä. MotOrg toivottaa kaikille hyvää kesänodotusta ja toivottavasti Gotlandringillä nähdään! Odotellaan vielä vahvistuksia ratayhtiöltä ja majoituksesta ja tapahtuma on tarkoitus saada myyntiin mahdollisimman pian. Lisätietoja foorumilta osoitteesta: http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/281594-Gotlandrin...(juhannus)