Tulokset 1:stä 17:een 17:sta
 1. #1
  Suunnitelmissa olisi palaata reissusta Viaa Ballticaa pitkin ja mielelläni kuulisin vinkkejä hyvistä majapaikoista yms matkan varrella. Ja paljonko aikaa tuon ajamiseen (Puolan rajalta Tallinnaan) pitää suunnillee varata aikaa.

  Sami
  Suzuki GSX1400 K6
 2. #2
  Kyllä tuon yhdessä pitkässä päivässäkin vetää. Riikassa hotel Two Wheels on motoristihenkimen yöpaikka.

  Lähetetty minun SM-G930F laitteesta Tapatalkilla
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 3. #3
  Parnussa jos meinaa yöpyä ja haluaa halvan ja kohtuullisen majoituksen, niin siellä on Aleksadri guesthouse (osa majoituksista mökkejä). Oltii viime kesänä ja vois mennä uudelleenkin.

  https://www.booking.com/hotel/ee/ale...thouse.fi.html
  Pyörätön tällä hetkellä...
  Exät:Yamaha R1,Kawa ZX-6RR (rata), Honda CB1000R, GSX-R750, Honda VFR800, CBR600F
 4. #4
  Paljoa ei enempää tarvitse maksaa Pärnun Viiking Spa hotellissa ja hintaan kuuluu pääsy kylpylään ja saunoihin. Samaan hintaan saa myöskin olla kuuntelematta kännisten örinää. Nimimerkillä "valvottu yö Aleksandrissa"
  Reissut: http://kettulantalli.fi ja muut höpinät: http://takapiha.org
  Bikeologia: Honda NX650 Dominator > Yamaha TT600R > BMW F650GS Dakar > BMW R1150GS Adventure + Yamaha YBR125
 5. #5
  Kaunasissa hotel Metropolis. Keskustassa, sisäpihalla aidattu ja kameravalvottu parkki. Virossa, Latviassa ja Liettuassa matka etenee kohtuullisen jouheesti. Autot antaa hyvin tietä motoristeille mutta saattavat kyllä ohitellakki vaikka tulee moottoripyörä vastaan. Eli hereillä kannattaa olla, mutta pelätä ei tarvi liikenteessä.
  Suzuki GSF 1250SA -10 Exät:Suzuki GSF 1200S -05, Suzuki GSX750 -00
 6. #6
  Puolan Suwalkissa tälläinen vaihtoehto: http://gosciniecpodstrzecha.pl/index.php/en/main/
  Mennään eikä meinata......
 7. #7
  Niin, se Via Baltica on aika tylsä, poikkeaminen pienemmille teille kannattaa aina.

  Lähetetty minun SM-G930F laitteesta Tapatalkilla
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 8. #8
  http://www.rixwell.com/en/rixwell-bauska-hotel Tuo sattui kohdalle viime syksynä mennen tullen yöpymisaikaan. Pyörät parkissa tuossa pääoven edessä valotolpan alla, respa auki 24/7. Huoneella hintaa joku noin 50 € aamiaisineen.

  Niin kuin edellä sanottiin niin tylsähän tuo Via Baltica on, me otettiin se vain siirtymänä ja nopeasti siellä etenee, omista tottumuksistahan kiinni se päivän pituus on me ajettiin muistaakseni päivästä riippuen joku 600-800 km päivässä.
  .
 9. #9
  Kiitokset kaikille vinkeistä. Ihan siirtymänä tuo ajattelin vetääkin ja mahdollisimman nopeasti. Tallinnaan tullessa pitäisi takana olla vähän reilu 10 tkm.
  Suzuki GSX1400 K6
 10. #10
  Lainaa daddy0 kirjoitti Katso viesti
  Paljoa ei enempää tarvitse maksaa Pärnun Viiking Spa hotellissa ja hintaan kuuluu pääsy kylpylään ja saunoihin. Samaan hintaan saa myöskin olla kuuntelematta kännisten örinää. Nimimerkillä "valvottu yö Aleksandrissa"
  En oikein tiedä mistä tuo Aleksandrin suosio on syntynyt...pelkästään hinta/laatusuhde on korkeahko. Ja kuten tuossa mainittiin.. varsin "häiriöherkkä" majapaikka yöpymistä ajatellen.
 11. #11
  Mikäs on Via Baltican tämän kesän tilanne hidastavien tietöiden osalta? Parin viikon päästä pitäisi ajaa Tallinnasta Riikaan ja ainakin menomatka mennään nopeinta mahdollista eikä kierrellä yhtään.

  Elokuussa ajetaan Saksaan tuota kautta silloinkin mennään nopeasti eikä kierrellä, eli koko matkan tietyötilanne kiinnostaa?
  .
 12. #12
  Tallinna - Riika väli on priimakunnossa, ei tietöitä, ainakaan sellaisia jotka olisi jääneet mieleen, toukokuun lopulla.
  Viimeksi muokannut: mek; 08.06.2017 klo 21:41.
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 13. #13
  Tuossa linkki viroon matkaajille.

  http://balticguide.ee/fi/ohituskaist...uusia-siltoja/

  tarktee.mnt.ee
 14. #14
  Lähellä Liettuan rajaa Puolan Suwalkissa Hotel Velvet tuli testattua pari vuotta sitten. http://www.hotelvelvet.pl/. Tosi hyvät aamiaiset ja pyörän saa hotellin kellarissa olevaan parkkihalliin, joka on ilmeisesti valvottu. Taitaa löytyä myös kuntosali ym. mukavuudet. Keskusta on sopivan jaloittelumatkan päässä.
 15. #15
  Sattumalta Velvetissä minäkin. Suwalkissa oli viikonloppuna jotkut soul-bileet joiden viimeisestä esiintyjästä minäkin sunnuntaina nautin. Via Baltika on ihan ajettavassa kunnossa.
  Muutetut tiejärjestelyt Tallinnassa yhdessä myöhäisherännäisen GPS:n kanssa vain pelasivat vanhan miehen pihalle. Joku käännös meni ohi tai sitten tiemestari haluaa opastaa liikenteen pitkälle kiertolenkille.
  Meinasi usko loppua. Olisi pitänyt heittää suoraan rannasta Koplin läpi.
  JP
  A, AL, AND, B, BG, BIH, BY, CH, CZ, DK, E, EST, F, FIN, FL, G, GB, GBG, GBJ, GBZ, GR, H, HR, I, IRL, L, LT, LV, M, MC, MD, MK, MNE, N, NL, P, PL, RO, RSM, S, SK, SLO, SRB, trs, UA, V. Lisäksi: DDR, D, YU, CZ
 16. #16
  Lainaa Riderking kirjoitti Katso viesti
  Puolan Suwalkissa tälläinen vaihtoehto: http://gosciniecpodstrzecha.pl/index.php/en/main/
  Tämä oli hyvä ensi majapaikka Tallinnasta tultaessa.

  Seuraava majapaikka meillä oli Częstochowassa Hotel Wenecki http://www.hotelwenecki.pl/ jossa hyvä sisäpiha mopojen säilytykseen. Kaupungissa kannattaa käydä syömässä Cleopatrassa cleopatra.czest.pl todella edullista ja hyvää ruokaa.

  Tiet olivat huippukunnossa pl muutamat tietyöt.
 17.  
 18. #17
  Facessa on olemassa sivusto Via Balticasta https://www.facebook.com/viabalticaroad/ jossa on tällä hetkellä tietoa mitä Baltican varrella tapahtuu ja muuta informaatiota matkailjoille... Uudet sivuston seuraajat ja aktiiviset alueella liikkuvat ovat tervetulleita. Itse olen tuolla reitillä pysähdellyt Pärnussa ja Kaunasissa, koska ovat väylän varrella. Myöskin itäistä väylää Tarton kautta on tullut kuljetua pari kertaa, jolloin Tarto, Vöru, Valga, Daugavpils ja Vilna ovat tulleet tutuiksi