Moi kaikki,

Viestikapula Jarnola alias Whoooops otettu vastaan. (muistin katsomatta että 4kpl oota )


-Superpäivä oli historian kylmin, samalla päivämäärällä 1.4 foorumi täytti 15 Vuotta!
-Ratapäivät tuli jäsenille myyntiin ja samalla koulutukset myös. Koulutukset varattiin osalta jo heti loppuun, Wau.
-Foorumilla on ensimmäisiä letkailijoita on ollut ja somessa rupeaa olemaan ajopätkiä/kuvia näkyvillä.
-Moottoripyöräkouluttajien uusi kouluttajapolku julkaistiin kevätkokouksessa, mukana ollut kehittämässä tätä unohdettua taitoa. Kouluttajien koulutus on ollut pitkään lähes nolla lukemissa ( about 20vuotta)

Sitten hiukan asiaa minusta Eli Mikko Kallio, Mäntsälästä ja 5. vuosi kouluttajana alkaa Motorg palveluksessa.
Perheellinen työssä käyvä reipas aikuinen.
Hallituksessa toista vuotta nyt koulustusvastaavana
Oma arki täyttyy lapsiperheen elämästä jossa perheen jokainen on aktiivisesti mukana monessa eri jutussa.
Täten aikataulutus ja kalenterinkäyttö myös iltaisin käytössä. Juuri hetki sitten luovutin Esa #7 hänen kilpurinsa katteet takaisin, mä teippasin siihen muutaman firman logon sekä useita foorumin käyttäjien nickkejä.
On mahtavaa huomata miten Esa on saanut tukea täältä moottoripyora.org foorumilta. Onnea kauteen Esa!

Itsellä ajokausi ei nykyisen keskeydy muutakuin jos ei ole prätkää jolla ajaa, nykyisin omat ajoni ajan Beta 300RR 2014. Nyt on omassa treenissä ollut ensimmäinen vuosi enduroa ja crossia. Tää kurapyöräily on ollut täydellistä tähän nykyiseen arkeen. Crossi ja enskaratoja on tässä lähistöllä paljon ja piisaa ihan puolikas arki-iltaa kun saa ajamisesta ihan tarpeeksi. On ollut haastavaa huomata kuinka vaikeaa ja erilaista on ajaa tuolla kuran ja kivien seassa. Käykää ehdottomasti kokeilemassa on varmasti yhtä kivaa ellei kivempaa kuin se radankiertäminen???

Mun juttuja vo kurkkia Youtubesta:
MikonYoutubekanava
Ruosteenpoistoa ja uudenopiskelua
Ruosteenpoisto

Instassa enimmäkseen prätkäjuttuja on @mikkorockman

Viime lauantaina pidimme ratapäivillä työskenteleville tyypeille esiintymistaitokoulutuksen, se oli todella hyvä ja toivottavasti saamme sitä oppia siirrettyä meidän ratapäiville.
Sanatonviestintä voi joskus tehdä viestistä toiselle ihan toisenlaisen, opettelimme olemaan neutraaleja ja antamaan asialle sen tarvitseman ajan.

Ensi viikolla on taas hallituksenkokous jossa on paljon päätettäviä asioita. Toki se on myös mukavaa kun muita hallituslaisia näkee livenä ja vaihdetaan kuulumisia. Välillä tämä hallitustyö on lähespäivittäisiä keskusteluja, tosin niistä moni varsinkin viikonloppuisin menee välittämiseksi.

Seuraavaksi hallituskuulumisia kirjoittaa Goofy alias Hessu Salonen