Hopitihei!

Salomonin viekkaudella kaappaaman viestikapulan takaisinlunastuksen jälkimainingeissa on tullut aika avata sanaista arkkua ja tarinoida tovi omista ja hallituksen asioista.

TL;DR
- Jarno "whoooops" Ahlström, viestintävastaava
- Kevätkokous pidettiin, ihmisiä palkittiin, vastuuvapauksia myönnettiin ja hauskaa pidettiin
- Ajokausi käynnistelee
- Jäsenetuja ja kamppiksia pukkaa
- Imatralla pidetään hauskaa

Aloitetaan sitten meikäläisestä, lie paikallaan näin ensimmäisen kauden hallituslaisen hieman tehdä itseään tutuksi.
Alkuunsa, kiitos luottamuksesta allekirjoittanutta äänestäneille, toivottavasti pystyn vastaamaan toiveisiinne ja tarpeisiinne.
Viestintävastaavan pesti onkin jotain verrattain uutta meikäläisen roolituksissa, joten tässä tovi menee ihmetellessä mitä kaikkea pitääkään ottaa huomioon. Wiion lait on tullut aikanaan luettua ja luotetaan siihen ensimmäiseen: "Viestintä yleensä epäonnistuu, paitsi sattumalta".
Tarkoitus ei ole toimia yhdistyksen tai hallituksen näkyvänä (järjen) äänenä, vaan perata tapoja, miten viestintää on aiemmin tehty ja miten sitä kannattaisi kehittää eteenpäin. Pyrkimyksenä on saada aikaan avoin ja keskusteleva yhteys jäsenistöön ja yhteistyötahoihin kuitenkin välttäen sekavaa lopputulosta.
Arki noin muuten kuluu hyvin tehokkaasti töiden parissa ja tätäkin tarinaa kirjoitellaan ah-niin-mukavan hotellin työpöydän ääressä. Kotosuomea näkee seuraavan kerran taas perjantaina parin päivän ajan.

Viikonloppuna käytiin nauttimassa Tampereen vieraanvaraisuudesta ja Orgille tunnusomaisesta välittämisen ilmapiiristä siinä määrin, että tärinä rupeaa vasta pikkuhiljaa tasaantumaan.
Kokous sujui mallikkaasti lähes 50 hengen voimin ja esityslistan asiakohdat saatiin taputeltua yhteisymmärryksessä maaliin. Toimintakertomuksen ja talouslukujen tarkistelun jälkeen menneelle hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus ja lahjottiinpa Petteriä viirilläkin ansiokkaasta urasta puheenjohtajana, iloa eläkepäiviin!

Hallituksen esityksestä, yhdistyksen päätöksellä annettiin Tero Hannulalle tunnustus pitkäjänteisestä, aktiivisesta ja edelleen jatkuvasta toiminnasta moottoripyöräilijöiden jatkokoulutuksessa kutsumalla Tero yhdistyksen kunniajäseneksi, huikeaa työtä ja onneksi olkoon.

Kokouksen päätyttyä syötiin, juotiin ja välitettiin sitten oikein olalta. Villit huhut Tampereen kaduilla kertonevat vielä pitkään hämyistä legendaa pitkästä vaaleasta miehestä mikinvarressa pudottamassa riimejä rap-karaokessa illan viimeisillä tunneilla...

Mutta jos se menneistä, siirrytään katsomaan kohti tulevaa. Ajokausi yrittää jo kovaa tahtia puskea päälle ja mikäpä olisi kätevämpi tapa hoitaa ajovarusteasiat kuosiin kuin tulevan lauantain Superpäivät Superbikerssilla. Kakkua, kahvia, ja huikeita tarjouksia. Viimeistään nyt kannattaa katsastaa varusteiden kunto ja lähteä täydennysreissulle vaikkei tarvetta olisikaan.

Seuraava merkittävämpi päivämäärä sitten alkukauden ratapäivien myynnin aloitus maanantaina 10.4.2017 klo 18.00 jäsenistölle. Ja siitä viikon kuluttua muulle kansalle. Kannattaa siis tässä hyvissä ajoin hankkia jäsenyys, niin varmistaa mahdollisuuden hankkia jäsenpaikka ratailemaan.

Imatran majoituspaikat tulivat ja menivät, yksittäisiä paikkoja saattaa vielä peruutusten myötä tulla saataville, mutta toistaiseksi majoitus on loppuunmyyty. Huikealla tahdilla vielä, siitä kiitos teille! Tehdään tuosta reissusta legendaarinen.

Sellaista täältä tällä erää, luovutan viestikapulan Kallion Mikolle, ole niin hyvä.