Tulokset 1:stä 13:een 13:sta
 1. #1
  Sattuukos kellään olemaan raporttia otsikon alueilta ihan lähipäiviltä...? olisi aikomus tuossa su-ma tienoilla startata kohti eteläeurooppaa, ensin Tallinnan kautta Puolaan.

  Tuumin vaan, että jos tuo tulvatilanne jatkuu kovin pahana, niin sitten saattaakin Rostock tai Travemunde tai jopa Tukholma kutsua. Uutiskuvien perusteella ainakin jossainpäin tuolla on kyllä ollut vettä ihan kiertotielle kannustavassa määrin.
  - Myynnissä: Sivulaukkusarja, Touring-pleksi, Alakate, Rengassarja (kaikki uusia,ajamattomia), sopii DL650A 2012 -
  25.5.12 tuli 40 täyteen ja päätin että nyt saa netissä notkuminen jäädä
 2. #2
  UM:n sivuilta Ulkoministeriö
  MTS 1200S -15
  MTS 1100 -07
 3. #3
  Lainaa (pecha @ Touko. 20 2010,12:30) kirjoitti
  Sattuukos kellään olemaan raporttia otsikon alueilta ihan lähipäiviltä...? olisi aikomus tuossa su-ma tienoilla startata kohti eteläeurooppaa, ensin Tallinnan kautta Puolaan.
  Uutiskuvien perusteella ainakin jossainpäin tuolla on kyllä ollut vettä ihan kiertotielle kannustavassa määrin.
  Jos vaan voi kiertää niin ehdottomasti.
  Emännän kanssa alkuviikosta tultiin Tsekistä Wrocklawin kautta Gdanskiin, ja vettä tuli aivan sairaasti. Tulvia ei kohdalle sattunut mitä nyt jossain kaupungissa oli tiellä oli 20cm vettä.
  Puolan televisio lähettää 24t vuorokaudessa lähetystä tulvista, evakuoinneista sun muista. Pahin tilanne on kaakkois puolassa joten sinne ei ainakaan kannata mennä. Täällä Gdanskissa on hieno ilma nyt ja ilmeisesti länsipuola on kuivempi. Säätiedotukset kyllä lupaisevat jokapuolelle Puolaa sateita.
 4. #4
  Huomenna startataan Finnlinesin kiululla Gdyniaan, sieltä Krakowaan; Slkvakiaan ja Unkariin. Harmittavasti juuri tuonne tulva-alueelle. Romania, Ukraina ja Moldova ovat seuraavat kohteet. Kuulemma on Auschwitz jo osittain avattu, oliskohan tulvat hellittämään päin. No sunnuntaina nähdään millainen keli siellä on.
  - Sergei-


  "Tiedättekö mitä siitä tulee kun risteyttää tiikerin ja kanarianlinnun??
  En minäkään tiedä, mutta kun se laulaa sitä on parasta kuunnella."
 5. #5
  ok, kiitos tiedoista! Tosin tsekkasin juuri, että Hampuriin & Hannoveriin povataan myös varsin märännäköistä keliä ensi ma-ti korville, joten kiertämisen hyöty voi olla hieman kyseenalainen. Kai se on vaan hyväksyttävä että alkumatkalla sataa.
  - Myynnissä: Sivulaukkusarja, Touring-pleksi, Alakate, Rengassarja (kaikki uusia,ajamattomia), sopii DL650A 2012 -
  25.5.12 tuli 40 täyteen ja päätin että nyt saa netissä notkuminen jäädä
 6. #6
  Lainaa (Sergei The Eagle @ Touko. 21 2010,10:17) kirjoitti
  Huomenna startataan Finnlinesin kiululla Gdyniaan, sieltä Krakowaan;
  Onnea matkaan! Pari kaveria jotka olivat tulossa samalla laivalla kotiin olivat joutuneet kääntymään kotiin juuri Krakovan alueelta, toisella oli tuttuja sielläpäin jotka olivat kehoittaneet lähtemään kotiapäin melko nopesti että kohta saattaa jäädä tulvan saartamaksi. Oli joutunutkin käyttämään kiertoteitä kun tiet olivat jääneet tulvan alle.
  Warsovan halki menevässä joessa vesi 7m30cm normaalin yläpuolella, et vähän normaalia pidempi snorkkeli saattaa olla tarpeen.
 7. #7
  timo1:n avatar
  Liittyi Sep 2007
  Matkalla jossain Suomessa...
  Ehdottoman upeita seutuja. Mutta jos yksin olet liikenteessä niin yö aikaan on paljon, ehkä ei niin mielenkiintoista siellä vuorilla. No, kannattaa se katsomaan mennä. Slovakiasta Unkariin on mielenkiintoinen reitti..jos ei pelästy ....Niin mitä?
  GHOSTWRITER
 8. #8
  juu kyllä se vähän siltä vaikuttaa ettei koko Etelä-Puolaan juuri nyt kantsi nokkaansa tunkea ollenkaan, jos voi välttää. Melko viileää ja märkää on tosin Saksaankin luvassa, mutta jospas ei siellä aivan tulvaksi yltyisi... taidanpa painella autobaanaa etelään niin kauan että aurinko tulee esiin - varmaan viimeistään Sisiliassa näin tapahtuu
  - Myynnissä: Sivulaukkusarja, Touring-pleksi, Alakate, Rengassarja (kaikki uusia,ajamattomia), sopii DL650A 2012 -
  25.5.12 tuli 40 täyteen ja päätin että nyt saa netissä notkuminen jäädä
 9. #9
  Justiinsa tultiin Euroopan turneelta eikä päässyt kuuma liki. Prahasta tultiin +5:n kelissä entisen DDR:n puolta Nowagradiin Puolaan ja uutisista nähtiin noita tulvakuvia. Hyvä ettei yritetty oikaista Puolan läpi suoraan Gdyniaan. Gdyniassa oli viimeviikon to-pe ihan OK.
  Edellinen viikko Etelä-Saksassa eikä ollut alppimaisemissa paljoakaan hurramista kun pilvet roikkui koko lailla alhaalla.
  Menomatkalla Ruotsin läpi oli +2 astetta, joten otinpa Gerbingin sähköpuvun mukaan ja se olikin sitten käytössä koko kahden viikon reissun. Täällä Suomessa kuulemma hikoiltiin...

  t. pozo

  -04 K 1200 LT

  Amerikan kierros 2006:
  http://finnishcurvecowboys.blogspot.com/

  Amerikan kierros 2010:
  http://finnstoccr3.blogspot.com/

  Amerikan kierros 2011:
  http://finnstoccr2011.blogspot.com/

  Moponparantelukuvia:
  http://picasaweb.google.com/pozoizquierdo
 10. #10
  Juu, sellasta 25- 28C ollut noin viikon....
 11. #11
  Eilen tultiin Tsekistä Puolan läpi ja Balttian kautta Tallinnaan, reissussa oltiin vajaat kaksi viikkoa. Vettä satoi lähes joka päivä, eikä lämpötilatkaan olleet kovin korkeita. Tulvien takia matkasuunnitelmiin tuli muutoksia ja tultiin aikaisemmin takaisin, reittejä joutui muuttamaan isommille teille että pääsi kulkemaan. Ne olivat aika valtavia alueita jotka olivat veden alla Oderin varrella.
 12. #12
  Auchwitz ja Birkenau oli auki, jengi patsasteli tulvia kovasti Puolassa ja Slovakiassa, Unkarissa oli vettä paljon pelloilla mutta tulvia ei näkynyt, Romaniassa ei ole pahemmin vettä näknyt. Brasova Romania, kuivaa juuri nyt..
  Purkaan sen joutuu kumminkin...
 13.  
 14. #13
  tarkoitus olisi lähteä nyt 14.6 maanantaina tallinnan kautta puolaan ja sieltä saksaan.varmaan ehkä pohjoinen reitti on tällä hetkellä se mitä kannattaa mennä??
  mitä,kaaduinks mä taas?