Hei kaikki. SMOTO:n kautta teveisiä:

Hyvä kerhon yhteyshenkilö / henkilö- / kannatusjäsen,

Ilmianna hankalat risteykset!

Onko tiedossasi moottoripyöräilijöille tai mopoilijoille vaarallisia paikkoja (risteyksiä, kaarteita, mutkaisia tiejaksoja) taajamissa tai taajamien ulkopuolella?

Tai tuleeko mieleesi mahdollisesti muita paikkoja, missä voitaisiin tarkastella moottoripyöräilijöiden ja muiden tielläliikkujien kanssakäymistä eli esim. risteyksiä tai muita paikkoja, missä liikkuu erityisen paljon moottoripyöräilijöitä?

VTT:n tutkija Antti Seise on mukana EU:n tutkimushankkeessa 2-BE-SAFE ja hän haluaa vinkkejä moottoripyöräilijöiltä vaaralliseksi tai ongelmalliseksi koetuista risteyksistä.

Lähetä tietosi tällaisista risteyksistä: sirpa.heiskanen(at)smoto.fi. *
Välitämme tiedot eteenpäin tutkijalle.

2-BE-SAFE-hankkeen tavoitteena on parantaa tutkimuksen avulla moottoripyöräilijöiden ja mopoilijoiden turvallisuutta. Lisätietoja
hankkeesta: www.2besafe.eu

Hankkeessa on tarkoitus muun muassa tarkastella moottoripyöräilijöiden tai mopoilijoiden käyttäytymistä esimerkiksi risteyksissä ja kaarteissa. Lisäksi kiinnostuksen kohteena on moottoripyöräilijöiden ja muiden tielläliikkujien välinen kanssakäyminen esim. risteyksissä.

Tarkkailukohteiksi on tarkoitus valita paikkoja (risteyksiä, kaarteita, mutkaisia tiejaksoja) jotka koetaan moottoripyöräilijöille tai mopoilijoille erityisen vaarallisiksi tai ongelmallisiksi.

Selvennyksenä vielä, että älkää ilmoittako niitä tähän, vaan tekstissä mainittuun sähköpostiosoitteeseen Sirpalle.