Sivu: 2 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 31:stä 60:een 81:sta
 1. #31
  motomata
  useamman pyörän huollot jl-bikessä teettättänyt eikä valittamista aihetta ole palvelu pelaa kundit asiallisia vastaisuudessakin jl-bikeen pyöräni vien
 2. #32
  Rengastyöt (irtovanteelle) tuolla teetätin syksyllä ja jouhevasti hoitu sopu hintaan.
  T
  Jussi
  Aprilia RSVR
  "Jääkiekko on raju peli. Osallistumalla peliin pelaaja hyväksyy siihen liittyvän tapaturmavaaran"
 3. #33
  motomata
  viime viikolla soitin jl-bikeen sovittiin ma-taina kaveri soittaa milloin kilpurin tulee hakemaan huoltoon puhelin pärähti ma-taina ja ti-taina kilpuri jl-bikeen huoltoon koen saanneenni hyvää ja luotettavaa palvelua
 4. #34
  Ruusuja varaosien ja toimituksien suhteen.
 5. #35
  Ruusuja huollon suhteen ---> hellun mopoa ovat erittäin hyvin huoltaneet, ystävällistä ja nopeaa palvelua

  Vienpä sinne siis omanikin!

  Jos kenkä puristaa, kulje avojaloin XD

  Nykyinen ~ Hayabusa K9 ~ alias haisuli

  Ex "Darth Wader" GSX-R 1000 K8
 6. #36
  Tää mesta pärjäs jossain huoltovertailussa viime vuonna tosi hyvin. (joku jonnekin tänne (.ORGiin) oli vertailun laittanu.

  Siitä rohkaistuneena käytin mopon siellä huollossa viime keväänä . Kaikki meni niinkuin piti, jäi todella hyvä maku asiakaspalvelusta myös luovutusvaiheessa. Kyseessä kausihuolto ja jarrupalojen vaihto

  Tänä vuonna sama juttu, ei moitteen sijaa, nopealla aikataululla (ok, suht ajoissa liikenteessä), ystävällisellä palvelulla 12tkm huolto lisätöineen ja tuntui myös hinnaltaan asialliselta.

  Ruusuja siis täältä JL-Bikelle!
 7. #37
  Pelkkää plussaa.

  Yammu haettiin pakulla säilöstä, huollettiin ja tuotiin nätisti takaisin. Huollot sujui tässä ennen ruuhkakautta nopeasti ja kommenteista päätellen perushuollossa oli tosiaan pyörää ihan oikeasti tsekkailtu läpi, eikä vaan seisotettu hallissa öljynvaihdon lisäksi.

  Hintakin oli kilpailukykyinen.
 8. #38
  Perheen molemmat pyörät huollettu JL-Bike:ssa Juvanmalmin ajoista lähtien ja täytyy sanoa että pelkkää plussaa voi vain antaa
  Honda CBR1100XX
 9. #39
  oma kromihimmeli vietti talven jl-bikessa ja moottori purettiin osiin , uudett nokkahihnat ja öljyrattaat + kova tutkiminen perän ongelmien kanssa.

  erittäin positiivinen kuva jäi hommasta, kaikki tutkittiin ja keskusteltiin ostetaanko joku osa tarvikkeena vai sumekolta

  ainakin vielä on pyörä tuntunut toimivan hyvin
  ***
 10. #40
  Juuri eilen hain oman Suzuki SV1000S JL-Biken 24k isosta huollosta. Tilausta tehdessäni jo asentaja kertoi mitä todennäköisesti tehdään ja mihin hintaan. Mitkä ovat mahdolliset lisätyöt jos sellaisia tulee.

  Huoltoon vein pyörän maanantaina ilalla ja tiistaina sain jo puolenpäivänaikoihin pois. Pyörää hakiessa laskuerittely tuli heti kuin kaupanhyllyltä ja hintaakaan ei tullut kuin vajaa neljä sataa euroa. Vessaan vaihdettiin öljyt, öljynsuodatin, ilmansuodatin, sytytystulpat, kaikki muut nesteet, venttiilien tarkistus ja takapytyn imuvenojen säädöt, imukurkkujen säädöt, synkat ja yleinen kuntotarkastus. Tuntitöitä rapsahti vain sen 3,5h ja tarvikkeista suurin menoerä oli öljyt.

  Pois hakemisen yhteydessä kyselin vielä näin ensimmäisen pyörän omistajana kaikkea tyhmää/itsestäänselvyyksia joita en tiennyt ja vastasi asiallisesti ilman kiertelyjä tai ylimielistä asennetta. Ihan v*tun jepa liike ja 5/5 minulta.
 11. #41
  Taas kerran oli oma mopo siellä huollossa ja ei voi kuin kehua. Joustoa löytyy, hommat hoidetaan ammattitaidolla ja hintakin on kohdillaan
  xxx
 12. #42
  ... Tänäkin vuonna useasti asiomisen perusteella todetaan homman toimivan helvetin hyvin...
  ... Ajakaa enemmän ja selittäkää vähemmän...
 13. #43
  Olen käyttänyt ko. virmaa useaan otteeseen huoltoihin tai renkaiden hankintaan.
  n. 100 euroa halvempi oli edellinen 42t huolto BikeWorldiin verrattuna että sanoisin sen kannattavan. Käyttävät vielä Hondan orggis osia!
  S1000XR & Triumph ST
  gozamite-blogi
 14. #44
  Ruusuja JL-bikelle, talvisäilytys & huolto & renkaan vaihdot sujuneet tavalla, joka on pitänyt ainakin meikäläisen tyytyväisenä.
  let's be careful out there...
 15. #45
  motomata
  kiitokset jl-biken kavereille giksutin huollettu espanjan mutkatiet kutsuvat kurvailemaan hola
 16. #46
  Ihme porukkaa.. pyöräni sippas sähkövian takia ja vein sen viime sunnuntaina (kysymättä lupaa) jl-biken eteen. Maanantaina soitto ja lupasivat kattoo. Osa oli jossai eeuussa ja silti saivat kikottimeni nyt viikonlopux kuntoon. Soittivat eilen torstaina, jotta tuu hakee pois, pyörä on kunnossa. Menin tänään perjantaina hakemaan. Vielä pikahuoltonakin tekivät odottaessa yhden lisäkorjauksen. Kesti varmaan osien hakuneen maahantuojalta ja töineen sen 2h.
  Siis ihan vaan muiden töiden lomassa!
  Kertonee aika hyvin äijien asenteesta. *
  650GR -88, gsx-f600 -04, gsf1200s -05, zzr1200 -02, 650gs dagar -07, gsx1400 -04, gsx1400 -07, 650 xmoto -09, versys -08, gsx-r1000 -03, versys -07, tiger -05, zr7 -99, gsf1200 -01.
 17. #47
  Hienoa palvelua taas, pisteet tulee huolloista ja neuvoista. Vaikka varmasti kiirettä on, niin silti aikaa ottaa mopo vastaan nopeasti. Parasta on ollut, että kavereilla aikaa selostaa kaiken hasardin keskellä jutut kunnolla. Reilusti lupas fiksaa venakopantiivisteen uusiks, jos vuoto jatkuu.
  <p>KTM640 Nykyinen</p><p>exät Z1000, R1, 600RR, Monstrer</p><p>&nbsp;</p>
 18. #48
  Loistava paikka! Asiallista palvelua ja hinnoiltaan edullisin paja mihin oon törmänny. 24tkm huolto ois ollu Meturalla noin 100€ hintavampi ja Vantaan MP-asennuksessakin noin 60€ kalliimpi, puhummattakaan jostain Bike Worldista jossa hintaero ois ollut varmaan lähempänä 200€. Plussaa myös huollon jälkeisistä selostuksista/hoito vinkeistä! Tulee ainakin sellainen fiilis, että pyörälle on oikeasti tehty se mitä pitääkin
 19. #49
  Tuplaäksä vietti pari päivää JL-bikessa, venojen tarkistus, renkaanvaihto eteen, kytkin+jarrunesteet ja etupummpujen huolto + kauhea lista tarkistuksia. Pisteytystä:

  -Tarjouspyyntö muutama viikko sitten sähköpostilla, vastaus seuraavana päivänä erittäin selkeästi ja eroteltuna ja soitto heiltä perään, jossa vielä tarjous käytiin läpi. Totesin että teen osan töistä itse, suhtautuminen siihen asiallinen. Pisteet 5/5.
  -Vastaanotto, asikaspalvelu miellyttävää, käytiin kerran vielä läpi asiat jotka tehdään, pisteet 5/5
  -Väliaikasoitto, kerrottiin löydetyt ylimääräiset viat ja kysyttiin laitetaanko kuntoon, kerrottiin missä mennään ja arvioitu valmistumisaika huollolle. Pisteet 5/5.
  -Soitto työn valmistuttua....noh, kuuluu asiaan. Jo tässä vaiheessa alustava listaus löydöksistä. Pisteet edelleen 5/5.
  -Luovutus, asiakaspalvelu erinomaista/ystävällistä, katsaus pyörän yleiskuntoon, huoltovinkit kotihommiin ja laskun läpikäyni pyytämättä. Hinta tarjouksen mukainen. Pisteet taas kerran kotiin.
  -Pyörä...keula toimii nyt niinkuin blackbirdin keulan kuuluukin toimia, jee!

  Kaiken kaikkiaan, erinomainen kokemus . Tuolla käytän pyöräni jatkossakin, esim. Audin huoltopisteillä olisi paljon opittavaa tältä liikkeeltä.

  V.
  CBR1100XX
 20. #50
  Oma kokemus yhden huollon osalta ko liikkeestä. Erittäin ammattitaitosta porukkaa, suoraan puhelimessa osasivat kertoa mitä 12k huoltoon kuuluu ja minkä hintanen. Erittäin ystävällistä palvelua ja hinta kyselemättä se mikä sovittu.
  KTM 990 SMT
  ex. Hayabusa
  ex. 1250FA
 21. #51
  Tuleva kingin iso huolto 100e kalliimpi JL-B:tä kun pyysin tarjoukset merkkihuolloilta.

  Viime huollosta jäi vähän hutiloiden tehdyn maku kun esim. huoltoväliä ei ollut nollattu (vasta kun itse tarkistin). Toki silloin tuo pienempi huolto olikin sitten taas halvin niiltä jolta kysyin. Liekö tässä olikin syy Noh nyt kokeillaan eri putkaa.
  Viimeksi muokannut: qnarkill; 27.04.2013 klo 23:21.
  Myynnissä ER6F peili, vasen 2010 uusi, 20e
  6" navikotelo 20e
 22. #52
  Käytin edellisen pyöräni tuolla huollossa koko sen ajan mitä se minulla oli. Palvelu pelasi loistavasti, kaverit olivat asiallisia ja ystävällisiä
  Veisin tämän nykyisenkin sinne, mutta heillä ei taida olla Triumphin merkkihuoltoa.
  Triumph Daytona 675 -10
  Elämä on liian lyhyt jossitteluun.
 23. #53
  Ei ole heillä Triumph-merkkihuoltoa, mutta pienen suostuttelun jälkeen suostuivat viime keväänä laittamaan oman Triplen käyntihäiriöt kuntoon
  Sen verran hyvä maku jäi R6 huollattamisesta tuolla että heiltä ekana tuotakin huoltoa kysyin.
 24. #54
  Bandit-foorumin ja .ORGin kokemusten lukemisten perusteella olin viime viikolla yhteydessä puhelimitse jl-bikeen, kun mopon flekti ei toiminut. Kysyin jos olisivat ehtineet pikana katsomaan, mutta reilusti kertoivat ettei pikana onnistu ruuhkan takia. Antoivat puhelimessa vinkkejä muutaman kohteen omatoimiseen tarkistukseen, vaikka totesin et täytyy varmaan soitella jos joku muu ehtisi sitä katsomaan.

  Luulin jo häiriön kadonneen kuin itsestään, mutta sen ilmaantuessa takaisin soitin tänään jl-bikeen uudestaan. Puheluun vastattiin heti ja vaikka kalenterin mukaan aikaa olisi ollut vasta 10.6., he sanoivat huoltavansa ensi maanataina päivälle suunniteltujen töiden jälkeen mun bandiitin. Samalla reissulla menee määräaikaishuoltokin. Puhelimessa kerrottiin jo huoltoa varatessa mitä kaikkea siihen kuuluu.

  Asiakaspalvelu tän hetkisten kokemusten perusteella erinomaista.
  GSF 1250 S -07,

  Ex: ER-5 -00, RD 125 -87.
 25. #55
  Kehun minäkin taas osansa. Yammu kävi perinteisen keväthuollon JL-Bikellä, kaikki sujui mallikkaasti ja kohtuuhintaan. Pyysin kulutusosien tsekkaamista ja ne oli syynätty huolella, ei kuitenkaan alettu vaihtelemaan mitään kun mekaanikon mielestä ketjuissa on vielä varaa ajella ehkä jopa koko kausi (ei siis alettu lyömään turhan takia uutta palikkaa kiinni, vain lisämyynti mielessä).
 26. #56
  Plussaa plussaa!

  Kävin tänään extempore kyselemässä renkaanvaihtoa irtovanteelle ja ensiksi harmiteltiin hoppua, mutta "takahuoneesta" hyppäsi kaveri ja sanoi vaihtavansa sen odottaessa. Kyllä täytyy olla tosi tyytyväinen, kun lompakkokaan ei keventynyt se kaksikymppisen verran.

  Piti käydä kurkkaa minkälainen mesta on kyseessä, kun ajattelin oman zetan siellä huollattaa tulevaisuudessa.
  Yamaha YZF-R6R 2009 + Ktm 350 Exc-f 2014
  Kawasaki Z750R 2012 exä
 27. #57
  kyllä annettava taas plussaa.
  Nopea renkaanvaihto odotellessa, itse samalla kahvia hörppien ja Samin kanssa turisten.
  Suzuki Hayabusa GSX 1300 R -06
  Yamaha Yzf-R1 - 06
  Honda CBR 1100 XX -00
  Honda CBR 1100 XX -97
  Yamaha R1-99
  Suzuki GSX 750 R-94
  Suzuki GSX 750 F-90
  Yamaha FZR 1000-89
  Yamaha RD125
 28. #58
  Tänään Zetorin hain 24tkm huollosta, tiskin takana henkilö joka huollon teki ja tosi asiallisesti kertoi mitä oli löytyny ja tehty. Puhelimeen vastaaminen yms. käytös tosi asiallista. Jatkossakin siis sinne!! ;)

  Kiitos heille siis ;)

  -pete-
  -Miehen elämä on yhtä taistelua, päivällä leivästä ja yöllä lihasta.


  * *
  ** KAWA *
 29. #59
  Hämmentävän hyvää jopa loistavaa toimintaa. Kiitos !!

  Varjon sisäkumi ei jaksanut ilmoja pidellä joten kyselemään vaihtoa ja kun ei kumia löytynyt heti, niin seuraavalle päivälle sovitiin soittoa ja vaihtoa.

  Pyörä JL-Bikeen ja odotellessa sai mitään mistään tietämätön katsella ja ihmetellä, sekä sellaisen määrän tietoa, vinkkejä ja neuvoja pyörästään että huh. Vaihtui siinä samalla myös viallinen laakerikin.

  Toivottavasti pyörä pysyy kunnossa mutta kun ei kuitenkaan, niin tiedänpähän ihan varmasti minne vien.
  Kieltäydyin muuten ekaa kertaa ikinä alennuksista jolla haluttiin laskua pyöristää alaspäin.

  Eikä edes vi#¤%%anut yhtään että 1min sen jälkeen kun pihasta ajoin, osui kunnon ukkoskuuro kohdille ja kastuin, kastuin muuten kunnolla.
 30.  
 31. #60
  Parasta palvelua mitä pk-seudulla tähän asti saanut mp-huollosta. Kaverit on asiallisia ja tietävät mitä tekevät
  Triumph Daytona 675 -10
  Elämä on liian lyhyt jossitteluun.
Sivu: 2 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123 ViimeinenViimeinen