Sivu: 3 / 15:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234513 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 61:stä 90:een 436:sta
 1. #61
  Nancy f**king Drew Kriisi:n avatar
  Moderaattori
  Liittyi Dec 2003
  Espoo
  MotOrg ry jäsen
  Dragging jeansit saa näköjään Stormilta. Itse tykästyin Mottowearin Kira farkkuihin ihan kuvan perusteella, pitäisi sovitella olisiko tuossa ensi kesän työmatka-/työhousut.

  E: ja onhan Esqudillakin naisten malleja parikin, ainakin Superbikersilla tarjolla. Viime kesänä siellä kävin sovittelemassa, ihan mukavat ja kivan näköiset, mut en kuitenkaan raaskinut 300€ laittaa niihin, pihi ja köyhä kun olen.  -nomen est omen-
 2. #62
  Ostin viime kesänä Richan Kevlar Jeansit. Ne ovat aivan kelvollisen näköiset ja tuntuiset päällä. Suojia niissä ei ole enkä osaa kommentoida niiden kestävyyttäkään kun ei ole tullut kontattua. Ostin ne AJ-Bikelta:
  http://www.ajbike.fi/product_info.php?products_id=10205

  Taisin maksaa niistä jotain ~120 euroa.
 3. #63
  Minä ostin tuollaiset ensi kesän koti<->työpaikka (7km) ajeluita varten: http://www.held-biker-fashion.de/index.p....ESSID=9
  Hiukan yli satkun maksoivat (Jkl:n Kuvalta). Toivottavasti ei tarvitse ikinä testata noiden kestävyyttä kuitenkaan mutta parempi varmasti noilla kuin normifarkuilla joilla muuten ajelisin.
  I always joke. Nah, I'm just joking.
 4. #64
  Lainaa (Kriisi @ Helmi. 26 2009,23:40) kirjoitti
  Itse tykästyin Mottowearin Kira farkkuihin ihan kuvan perusteella, pitäisi sovitella olisiko tuossa ensi kesän työmatka-/työhousut.
  Puoliso hommasi tuommoset ja oli ihan ok:n oloset. Koot vaan oli totuttua isommat.

  Esquadit ei istunu itselle ollenkaan vaikka semmoset meinasin hommata.. Ehkä hankin jotku Mottowearit näihinki jalkoihin kesäksi..
 5. #65
  Tuli hommattua Heldin ajofarkut. Housuissa kevyet polvisuojat, ihan siistin näköiset,edulliset ja tosi mukavat jalassa .
 6. #66
  Löytyykö noita ajofarkkuja vedenpitävällä kalvolla joltakin valmistajalta
 7. #67
  Mitkäs farkut ne on, jos siellä kalvo luuraa. Tärkeintä on kuitenkin
  pitää ajaessa alla kunnon polvi(&sääri)suojia.
  MZ 125,Y RD125, Honda TA, C Elefant e750, Yamaha FZ6, D MS DS1000, BMW F800R, Ducati M696, Ducati GT1000, MG Griso 8 v, Honda XX, Suzuki DL650, Y XVS1300, H-D VRSCDX, Honda VFR800X, VN 1700,MG Vintage,MG Bellagio,MG Breva,BMW R1200R,VicV, Vic BW, F800GT
 8. #68
  Lainaa (unnah @ Maalis. 02 2009,15:40) kirjoitti
  Löytyykö noita ajofarkkuja vedenpitävällä *kalvolla joltakin valmistajalta *
  On ainakin jonkinlaista kalvoa tms., tuli vastaan kun muutama päivä sitten selasin noita, eli nuo Dry Jeansit. http://www.customlids.co.uk/textiles...ggin_jeans.htm
 9. #69
  No niin eli ajatuksena oli siis ostaa ne Esquadin E-Strong farkut. Kävin koittan niitä Bike Wordlissa ja samalla mulle tarjottiin Halvarssonin/Lindstrandsin uusia Curtis farkkuja ( http://www.jofama.se/motorcy....7&cid=8 ). Lopputulema oli että ostin Nämä Curtisit.

  Esquadin plussaa oli se että siinä oli korkeampi selkä osa ja tuo kangas pitäisi olla todella kestävää. Mutta laatu oli mielestäni todella huono noin kalliiksi (~300e) farkuiksi. Kangas oli hieman kova, ei kunnollisia suojia mukana (vaihdettavissa kyllä). Lisäksi mielestäni nappi oli typersti toteutettu (siis mikä tulee edestä kiinni). En muuten suosittele ostamaan näitä sovittamatta, sillä etukäteen tarkkaan valmistajan mittojen mukaan housujen oikea koko olisi pitänyt olla 34/34 joka oli aivan liian iso vyötäröltä että pitkä. Oikea koko olikin 33/32 (jännä että tuuman ero vyötäröllä vaikutti todella suurelta). Olen 182cm/75kg

  Halvarssonin/Lindstrandsin plussaa oli että siinä tuli mukana hyvälaatuiset polvi ja lanne suojat (polvisuojat on aika pitkälle ulottuvat ja hyvin istuvat), lisäksi pystyn käyttään niitä samoja suojia muissa housuissani (omistan Lindstrandsin Jet farkut + yhdet nahkahousut). Housuissa on vetoketju jolla voin liittää sen takkiini (takille on jo tehty vetoketju sovitin lindstrandsin housuihin kun sellaset aikasemminkin omistin), tämä toki voi olla miinustakin jos ei halua housuja takkiin liittää. Housut on mukavammat jalkaan ja mielestäni paremman näköiset. Ja näitä housuja saa kahdet Esquadin hinnalla (~150e) vaikka laatu vaikuttaa paljon paremmalta.

  Nuo halvarssonin käyttämät kuluts suojat on sellasta pehmeää materiaalia, vähän kuin hanskoissa olevat viiltosuojat. Ja kuulemma kulutuskestävämpää kuin nahka. Toki niitä ei ole koko matkalla housuissa, vain perseessä ja polvissa.

  Lindstrands Curtis 10. #70
  Kevlar farkuista sen verran, että nuo australialaiset Draggin Jeansit taitavat olla ne ensimmäiset ja jos nyt ei tunnetuimmat niin ainakin lähellä. Niissä on kunnon Kevlar "vuori", minkä näkee helposti, kun katsoo sisään (keltainen). Markkinoilla on varmasti eri määrä kaikenkarvaisia "kevlarfarkkuja" joissa kevlaria löytyy nimeksi jostain saumasta tai "deminim seasta" yms. yms. Ainakin Dragginin tapauksessa kevlaria on oikeasti käytetty ja mallista riippuen saa joko kauttaaltaan "kelvaroituja" tai osittain "kevlaroituja" housuja. Tuosta "kevlaroinnin järeydestä" voi sitten olla montaa mieltä, koska se ei välttämättä ole se maailman viilein housu mikä silloin on jalassa. Ajaessa tuo on tietysti hyväksi (ei pääse palelemaan), mutta helteellä valoissa seisoessa tekisi mieli vaihtaa shortseihin... Uusissa Draggineissä on kevlarin päällä ohut hengittävä kangas, joka tekee niistä miellyttävämmät käyttää.

  Se mitä kevlarfarkut suojaavat, on asvaltti-ihottuma / ne pitävät lihat kiinni luissa, mutta iskua vastaan niistä ei ole oleellista hyötyä. Saahan niihin varmasti pehmentäviä irtosuojia, mutta tilanteen tullen suojat eivät välttämättä ole oikeissa kohdissa. Näin ollen ns. puettavat "alussuojahousut" tai esim dainesen pro-shortit ovat varmasti suojaavamma, mutta siten taas tullaa siihen toiseen kysymykseen, että viitsiikö nähdä vaivaa / miten kävi mukavuudelle? Jos ne rennot ja mukavat ajofarkut suojaisivat myös iskuilta, niin kuka ajaisi muilla? 11. #71
  Mottowearin ja Richan ajofarkuissa on myös kunnolliset Kevlar-suojat oikeissa paikoissa ja polvisuojat mukana. Nyt kun saatiin .ORG!Webshoppiin Mottowearit niin isompikin ihminen löytää oikean kokoiset ja sopivat housut. Siis jopa mullekin..

  PS. Shopin listalla ne ei vielä näy mutta lisätään nettiin tuota pikaa. Richat siellä jo näkyykin.

  t. Spagu  Moottoripyöräily nuorentaa ja parantaa suorituskykyä. Tämä on japanialaisten tiedemiesten tutkima tosiassia. Otas siis ilo irti kurvailusta.
 12. #72
  Ajetaan millä ajetaan, mutta jos kamppeet on tarkoitus olla mukavat myös töissä, baarissa tms, niin ei ne lujuudeltaan tai ainakaan säänkestoltaan kummoiset voi olla. Ei se nyt kovin hankalaa ole vaihtaa töissä normihousut jalkaan. Saa siinä matkalla sitten vaikka sataakin, eikä haittaa.

  Mutta jos ne farkut kuitenkin pitää olla, niin kai sitten tollaset kunnolliset kevlarilla tai vastaavalla vahvistetut ihan oman kropan ja varallisuuden mukaan.
 13. #73
  Minä en kyllä noita "farkkuja" jalkaani vetäisi. En oikein alan ammattilaisena luota niihin...
  mut mikäpä se kunnolla kestää jos satasen vauhdista lipat vetää...
 14. #74
  Mottowear Namit hommasin ensi kesäksi työmatka- ja kaupunkiajoon, toivottavasti niitä ei tarvi käytännössä koskaan testata...Polvisuojat vaihdan järeämpiin, mutta eivätköhän aja asiansa. Ja leikkaus on nimensä mukainen, nami... *
  SV 650 S ´99 > GSX-R 600 ´06
 15. #75
  Tuntuu hassulta kun olisi mukava ostaa farkut Suomesta, niin eipä ole kaupoissa niitä esillä. Pari näytekappaletta löytyy kaupoista, mutta oikeaa kokoa sitten ei. Yhdessä kaupassa myyjät jaksoivat tulla apuunkin, on se kumma että netin luku myymälässä on tärkeämpää kuin asiakkaiden avustaminen.
 16. #76
  Lainaa (mjtee @ Helmi. 24 2009,08:11) kirjoitti
  Voikohan noita kevlar-housuiksi kutsua... Katsoin äsken tuoteselosteen ja puuvillaa+polyesteriä väittäisivät olevansa kokonaan. Ainakaan Lindstrandsin housu ei perustu siihen, että kangas kestäisi persauksella laahaamista kovin pitkästi. Kangas kuluu kyllä nopeasti puhki, mutta on sen tyyppistä ja tehty sellaisesta kuidusta, ettei se repeydy, kuten tavisfarkku. Sisäpuolen vahvikkeet auttavat sitten siinä laahaamisessa (perse, reisien etupuoli, polvien seutu).
  Joh, noissa ei ole tietääkseni kevlaria, vaan se housun sisäpuolella oleva froteen tapaisesti kudottu vuori yrittää olla se kestävä osa. Sitä oli kai polvissa ja takamuksessa, mutta ei ainakaan siis kaikkialla. Halvarssonilla tai jollain sen muulla merkillä oli myös samalla tekniikalla tehtyjä perinteisemmän tixtex-ajoasuja.
 17. #77
  Ensi kesän hirvittäviä helteitä vastaan on tarkoitus taistella isokokoisilla Leviksillä, jonne vaimo neuloi taskut polvisuojia varten ja persettä suojaa siihen suunnitellut suojakalsarit. Saas nähdä onko mukavammat kuin nahkabyysat, mutta jos parannusta ei tule, niin sitten on unohdettava mopo kuumina päivinä Siitä olen kyllä varma, ettei ne ole ainakaan turvattomammat, kuin jotkut perus muovset ajopöksyt, jotka sulaa sekunnissa asfalttiin ja suojat pyörivät missä sattuu.
  Oikeastaan vasta autokeitailla ja kokoontumisajoissa tajuaa, miten ruma kansa olemme...
 18. #78
  Lainaa (panman @ Maalis. 08 2009,10:18) kirjoitti
  Tuntuu hassulta kun olisi mukava ostaa farkut Suomesta, niin eipä ole kaupoissa niitä esillä. Pari näytekappaletta löytyy kaupoista, mutta oikeaa kokoa sitten ei. Yhdessä kaupassa myyjät jaksoivat tulla apuunkin, on se kumma että netin luku myymälässä on tärkeämpää kuin asiakkaiden avustaminen.
  Tätähän se on. Täällä Lappeenrannassa tilanne on vielä surkeampi. Pitää kaiketi tilata-sovittaa-palauttaa jostain nettikaupasta.
 19. #79
  Tuossa on yksi youtuben draggin jeans testi, löytyyhän näitä enemmänkin.

  http://www.youtube.com/watch?v=oUKzAORD35I

  Ainakin lopussa väittävät että vetivät asfaltilla 135km/h nuilla. Vaan mistäpä näistä videoista oikeasti tietää, onko ollut alla muuta suojaa kun farkut...
  ********************************
  Thriumph Thunderbird 1700 cc (2010)
  ********************************
  Ducati Monster S4R (2004)
  BMW F800 GS (2008)
  ********************************
 20. #80
  Lainaa (miumiu @ Maalis. 06 2009,18:44) kirjoitti
  Ja leikkaus on nimensä mukainen, nami... *
  Kuvia!
  http://pakkouskonto.fi
 21. #81
  Pistin äsken tilaukseen Alpinestarin Rodeot. Duunimatka-ajoon löytyy kevlar-vahvisteiset Dainesen farkut, mutta noilla Rodeoilla olisi sitten tarkoitus hoitaa se nurkissa pyöriminen. CE-hyväksytyt polvisuojat ja järjellinen reilu satasen hinta Motocardista eivät hidastaneet tilausta. Astarin omilta sivuilta löytyy myös erittäin kattavat kokotiedot, joten koonkin pitäisi osua aikalailla kohdilleen.  Niin ja mielummin konttaan 80:tä paksuilla ajofarkuilla jos vaihtoehtona on ne tuulessa lepattavat halvat polymeerillä kyllästetyt tixtex-pökät. Nimim. kokemusta on...
 22. #82
  Lainaa (korhosenpete @ Maalis. 08 2009,11:43) kirjoitti
  Lainaa (panman @ Maalis. 08 2009,10:18) kirjoitti
  Tuntuu hassulta kun olisi mukava ostaa farkut Suomesta, niin eipä ole kaupoissa niitä esillä. Pari näytekappaletta löytyy kaupoista, mutta oikeaa kokoa sitten ei. Yhdessä kaupassa myyjät jaksoivat tulla apuunkin, on se kumma että netin luku myymälässä on tärkeämpää kuin asiakkaiden avustaminen.
  Tätähän se on. Täällä Lappeenrannassa tilanne on vielä surkeampi. Pitää kaiketi tilata-sovittaa-palauttaa jostain nettikaupasta.
  Olen nyt käynyt kolmessa "isossa" kaupassa. Tarkennus: alue = pks. Yhdessä palveltiin hyvin (ostin sieltä pyörän...) muualla sitten sain ihan rauhassa oleskella. Sopivia pöksyjä ei vaan ollut missään esillä. No onhan tuo Ebay ja muita. Otetaan riski ja ostetaan 30-40% halvemmalla postimyynnistä.
  ps menen vielä kahteen kauppaan, jos tilanne sama, pitäköön farkkunsa.
 23. #83
  Itse käytän *kolmatta vuotta Lindstrands farkkuja. Ovat olleet ihan jees, tosin suojat eivät istu kovin hyvin. *Silloin tosin tarjonta ei ollut kovin suurta noissa ajofarkuissa. Nythän noita tuntuu olevan joka lähtöön. Tässä yksi linkki enkunkielisenä, mukana osoitteita...
  KLIKS
 24. #84
  Lainaa (villero @ Maalis. 08 2009,15:11) kirjoitti
  Astarin omilta sivuilta löytyy myös erittäin kattavat kokotiedot, joten koonkin pitäisi osua aikalailla kohdilleen.
  Niin pitäisi osua, mut mulla ei ainakaan osunut. Tai sitten oli tulkinta ongelmia.
  Mukavan oloiset housut, tuli vaan tilattua turhan isot. Nyt yritän epätoivoisesti niitä kaupitella.
  KTM Super Duke -07
 25. #85
  Lainaa (Kriisi @ Helmi. 24 2009,23:38) kirjoitti
  Omissa tixtex ajohousuissa on valmistajasta riippumatta (Scott, Yoko, MP-Asu, Ixon) olleet polvisuojat samaa matskua samoilla hyväksynnillä kun noissa ajofarkuissa on (joko vakiona tai lisävarusteena). Ainoa ero on ollut se että noissa "oikeissa" ajohousuissa polvisuoja on ollut hieman paremmin muotoiltu. Lonkkasuojia ei ole kaikissa "oikeissakaan" ajohousuissa, ja joidenkin valmistajien ajofarkkuihin niitäkin on saatavana.
  "Ajofarkuiksi" ymmärrän vahvistetut farkut ilman suojia. Jos housuissa on suojat, niin sittenhän ne ovat jo ihan kunnolliset mp-housut, oli sitten kevlarfarkkua tai corduraa.

  Omissa housuissa on ainakin lonkkasuojat, jotka osaltaan vaikuttivat valintaan.
 26. #86
  Jos punta on halpaa ja kotimaiset kauppiaat nukkuvat, niin:
  Seuraava vaikuttaa aika pätevältä, ei ihan halpa edes
  FRANK THOMAS Red Route Mens Ultimate Rider Jean Blue vaikuttaisi aika kivalta.
  Onko kellään kokemusta koosta, esim verrattuna vaikka Wranglerin farkkuihin.
  Entä laatu?
  http://www.motorcycleworldl-spa.co.uk/index.p....atId=90

  ps halvimmat löytämäni kevlar-farkut olivat 25£ ja CE-suojilla 55£ 27. #87
  Ei näitä ollut muutama vuosi sitten, (pl. sveitsiläisvalmistajan kalvofarkut jotka taitaa roikkua edelleenkin myyjän alehyllyssä) sen verta uusi juttu. Kyllähän tilanne on taas niin että myyntimiehet tekevät videon, suoltavat *skaa ja menee jengiin kuin häkä. (vrt. tomahawk kumet) Nämä dragsterin perässä raahautumiset on niiiiiiiin amerikkaa että... Muutenkin strippi on erilaista kuin vaikka kuusamontie.

  Jos näinden farkkujen kesto on tätä (kliklik), niin sama hakea vaikka parit mageemmat KONEhelsingistä. En maksaisi kolmea sataa jackkareihin verrattavista farkuista.
  Itse sijottaisin parempiin polvisuojiin, joku joskus keksii sen silmänräpäyksessä että miksi.

  Noh, yhdet farkut täällä herätti kiinnostukseni, jos vaikka kesäksi laittais..
 28. #88
  Miltecin 30e camohousut toiminu ajohousuina viimekesän. Jännä että noissa housuissa testataan nimenomaan perseen kestävyyttä. Meinaako ne että joku ajamalla tekee reijän housuihinsa? Liilenpa vaan että yleisempi reijän paikka on keleksien korkeudella suoraan sivulla tai sitte polvessa. Ainakaan jälkimmäisessä ei se spidermansuperkuitukerros paljoa lämmitä ellei ole kovamuovisuojaa ottamassa iskua vastaan. Yleisesti ottaen todennäköisin vastakappale on jotain muuta kuin pehmeää hiekkapaperia. Jos kolhut pelottaa - ajakaa autolla tai käyttäkää julkisia. Ajovarusteet niin että pystyy ajamaan ilman että päälläolevat häiritsee, mutta henki ja liikuntakyky säilyy eikä sen mukaan että on sitte mukava ja lutunen olo kun mennään nurin, sehän ei kuitenkaan ole itse tarkotus? Eihän? Ite ainaki käytän pyörää usein siirtymiseen muutenkin kun ajamismielessä. Silloin arvostaa sitä ettei tarvitse vaikkapa kävellä kaupungilla rukkagoret niskassa kesähelteellä. Kuitenkin ilman kypärää ja selkäsuojaa on taasen aika alaston olo jos ajaa pitäis.

  Jos kesällä ja kadulla ajamista miettii niin miltä vaikuttais hupparin alla tällanen ja farkkujen alle tällaset?
  990 SM -08
 29. #89
  Kumpikin on asiaa ja kumpaakaan ei noilla hinnoilla kannata
  Saksasta tilata.
  MZ 125,Y RD125, Honda TA, C Elefant e750, Yamaha FZ6, D MS DS1000, BMW F800R, Ducati M696, Ducati GT1000, MG Griso 8 v, Honda XX, Suzuki DL650, Y XVS1300, H-D VRSCDX, Honda VFR800X, VN 1700,MG Vintage,MG Bellagio,MG Breva,BMW R1200R,VicV, Vic BW, F800GT
 30.  
 31. #90
  Onko noi mottowearit miten laadukkaan oloisia ja muutenkin kestäviä. Jotenkin vaan näyttää että nuo voisivat olla juurikin helposti repeävän oloisia.
  polkupyörä
Sivu: 3 / 15:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234513 ... ViimeinenViimeinen