Sivu: 1 / 5:sta 123 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1:stä 30:een 140:sta
 1. #1
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Laitetaas tällainen ketju pystyyn.

  Viimeisin huolto oli 24 tkm, tähänastisista huolloista suurin, oikeastaan vain venttiilien tsekkaus ja jäähdytysnesteen vaihto eivät kuuluneet tähän huoltoon.

  Jarrunesteet varsinkin takana olivat kuulemma aivan kuraa, vaihdettu edellisen kerran 12 tkm:n kohdalla. Nopeasti tuntuu menevän huonoksi, tiedä sitten mikä on useiden jarrutustreenien ja ABSien vaikutus. Suositus oli, että vaihdettaisiin taakse myös seuraavassa huollossa.

  Tämä oli eka huolto keulaputkiin, keulasta meni öljyt uusiksi, vanhat oli kuulemma loppuun ajettu. Samalla selvisi, miksei etupää ole koskaan ollut ihan niin kuin pitäisi, etupää kolahteli terävästi esim. korotettuun suojatiehen ajettaessa aivan kuin eturengas olisi melkein tyhjä ja osuisi vanteeseen. Vasen putki oli vetänyt ilmaa melko huolella sisäänsä, liekö ollut sellainen jo tehtaalta lähtiessä kun olen ihmetellyt keulan toimintaa ekasta päivästä lähtien. Varikolla saadun tiedon mukaan en olisi ensimmäinen Zetoristi joka tätä ihmettelee. Stefat oli finaalissa, korvattiin orkkiksia paremmilla. Nyt alkaa keula toimimaan paremmin, pari päivää Botnialla tuntui nyt aikas hyvälle. Sisäänmenoja pitää laittaa vielä vähän tiukemmalle seuraavaan ratasettiin, nyt ne on 4 pykälää maksimista (kuski ajokamoineen painaa n. 90 kg).

  Tulppien vaihtoväli on Zetorissa jostakin syystä 12 tkm, mutta ne vaihdettiin ekan kerran nyt 26 tkm:n kohdalla. Vanhoissa tulpissa olisi ollut päällisin puolin arvioituna vielä reilusti käyttöikää jäljellä, mikä ei ole suuri ihme, Hondissa näitä iridium-tulppia vaihdellaan 48 tkm:n välein.

  Ruiskurunkojen synkkaus oli reilusti pielessä, säätö tuntui heti pienien kaasunavausten terävöitymisenä. Tämäkin oli säädetty 12 tkm:n kohdalla, jos oli...

  Venttiilikannentiiviste oli hikoillut hitusen öljyä läpi, mitä ei pitäisi näillä kilsoilla tapahtua. Syy saattaa olla täyssynteettinen öljy, joka vaihdettiin nyt puolisynteettiseen. Seuraillaan tilannetta.

  Sellainenkin pieni löydös ilmeni, että Kawasakin monokokkirunkoisille ominainen vika eli imuilman fuskaaminen ohi ilmansuodattimen oli hitusen vaivannut tätäkin yksilöä. Yritin kysellä, mistä kohtaa se vuotaa, mutta selittäminen oli vähän vaikeaa, jossakin siellä mistä imuilma sujahtaa "runkoputkista" sisään. Pitäisi joskus vilkaista itsekin, tankki pitää nostaa ylös että paikan näkisi. Tämä saattaa koskea kaikkia ZZR1400:ia, mutta 12R on ollut kuulemma selvästi vaikeampi tapaus tässä suhteessa, on kuulemma löytynyt paksujakin hiekka/pölykerroksia filsun väärältä puolen. Vuotokohta kannattaa tiivistää vaseliinilla.  1000
 2. #2
  On se ollut huollettava ihan missä tahansa niin ovatpa olleet varsinaisia fakiireja, jos ovat osanneet arvioida jarrunesteiden ja keulaöljyjen kunnon noin...nimittäin tuskin ne ovat tarkempaa analyysiä saaneet kuin silmämääräisen tarkastuksen.

  Normaali-ihminen kun ei oikein osaa erottaa käytettyä 1000 tai 20000km ajettua moottoriöljyäkään. Ainakin itselleni se tuottaa haastetta...

  Toki jos aineet ovat sisältäneet silminnähden epäpuhtauksia niin se tarkoittaa sitä, että nuo mujut ovat olleet siellä jo tehtaalta. Olen itse sellainen kävelevä analysaattori ja yleensä aina vaihdan kaiken mahdollisen nesteen kulkuneuvoihini heti kun pääsen kotiin.

  Kawasakissa ( ZRX 1200 R) keulassa oli kyllä kaikki paska ja koneistusmuju koneistuksen jäljiltä öljyjen seassa ja Triumphissa (Speed Triple) jäähdytysnesteessä oli kanssa vaikka mitä roskaa... ja moottoriöljyn mukana ensivaihdossa tekee varsinaisia tiivisteidenpala- ja tiivisteliimalöytöjä...kaikissa merkeissä.

  Omat kokemukseni vaan vahvistavat huollon ja varsinkin ensihuollon merkitystä. Pyörät näköjään yritetään koota ja tuottaa niin vauhdilla, ettei uskokaan. Sunkin Kawassa on ollut kaikki se säätötarve jo tehtaalta.

  Se ihmetyttää kun pyörissä niitä iridium-tulppia pitäisi vaihtaa niinkin usein. Se ei ole ihan perusteltua sillä autoissakin on merkistä riippuen vaihtoväliksi nykyään saatu tulpille 30-90tkm. Kyllä markkinamiehet osaa. No ennen vanhaan 70-luvulla tulpat vaihdettiin 5-10tkm välein...ehkä pyöriin asennetaan niitä wanhan varaston tulppia...

  Sitten asiaan. Ihmettelen sitä kannentiivisteen hikoilua. Melko harvinainen ilmiö pyörissä ja on mielestäni melkein vika nykypyörässä. Asia vaan kiinnostaa sen takia, että tuo ZZR on yhtenä ehdokkaana seuraavaksi pyöräksi.

  Tämä on hyvä aloitus noin yleensä ottaen. Moottoripyörien ja autojen huollon taso on nykyään niin ala-arvoista, että asiasta pitäisi puhua enemmän julkisesti. Veloitukset ja laskutukset toimivat hyvin, muu huolto ei.
 3. #3
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Jarrunesteen väri oli muuttunut tummaksi, en ollut näkemässä miten tummaksi, mutta varsinkin takanesteet kuulemma hyvinkin tummiksi. Mun sivistykseen ei ole vielä sujahtanut se, mitä tuo tummuus on ja mistä se tulee ja vaikuttaako se suoraan esim. kiehumispisteeseen tmv. Keulaöljy oli kuulemma paksua, liekö muuttunut sellaiseksi vai oliko tehtaalla jo laitettu jotain mitälie öljyjä.

  Olen taipuvainen sun kannalle, että kandee vaihdella litkut uusiksi jo alussa, esim. vähän reilumpi tonnin huolto keulaöljyineen, jarrunesteineen sun muineen ei mopoa ainakaan huononna.

  Tuosta venttiilikannentiivisteen falskaamisesta on ollut maailman foorumeilla harvakseltaan juttua, mulle on jäänyt käsitys että kyse on ollut yleensä väärin asetetusta tiivisteestä. Tässä ei siitä pitäisi olla kyse. Tosin saatan nyt muistaa jotain muista tiivisteongelmia tähän mukaan, mutta löytyyhän noita juttuja alan foorumeista. Ongelma ei mun tapauksessa ole välttämättä itse mopo, täyssynteettisistä öljyistä on ollut muissakin malleissa kuulemma tiiviysongelmaa. Tähän mennessä Zetorissa ei ole ollut muuta viaksi laskettavaa kuin valojen sulakkeen kontaktihäikkä. Takavalot ja parkit sammuivat, sulake irti ja takaisin kiinni eikä sen kommin ole samaa tehnyt. Niin, ja se ihan alussa ollut kaatumistunnistimen recall paljasti viallisen asennuksen, mopo olisi jäänyt tien poskeen het kohta. Tyyppivikoja ei ole kuulunut olevan.  1000
 4. #4
  Tuossa olis tuolta Tekniikkacenteristä sulle "sivistystä" siitä jarrunesteen tummumisesta:

  "Jarruletku on valmistettu kolmesta kumikerroksesta joitten välissä on kaksi punos vahviketta. Kumin ominaisuuksiin kuuluu että se päästää vesihöyryn läpi. Esimerkiksi ilmapallo tyhjenee ajan myötä, samoin renkaan ilmanpaine laskee pikkuhiljaa. Höyryn lisäksi myös vesiatomit läpäisevät kumin ja levittäytyvät materiaaliin. On huomattavaa että vesi ei muuta jarrunesteen väriä, vaan ajan myötä tapahtuva värin muutos, tummuminen, johtuu eri aineitten liukenemisesta, kuten kumin vulkanoinnin joudutinta, vulkanoimisainetta tai ikääntymisen estäjää. Myös metalliosat joutuvat kosketuksiin jarrunesteen kanssa ja tästä aiheutuu nesteen muuttuminen tummankeltaiseksi tai ruskeaksi. Tämä värjäytyminen ei sinänsä vaikuta suorituskykyyn"

  Oon lisäksi antanut itselleni ymmärtää että nykyiset/uudet
  DOT4 jarrunesteet ovat herkempiä värjäämään itseään johtuen juuri tuosta ikääntymisen estosta.
  Suorituskykyyn värjääntyminen (pieni sellainen) ei vaikuta.
  Nesteen vaihdossa on kaksi vuotta varmasti riittävä väli.

  Samaa mieltä kanssanne noista alkupään huolloista.
  Ovat varmasti tärkeitä juuri noiden säätöjen ja putsausten kannalta. Mielestäni jos niissä säästää, säästää väärässä paikassa.

  bt. Hannulla eikös sulla ollut aikasemmin VFR?
  Life is hard, then you die...
 5. #5
  Lainaa (Hannula @ Elo. 04 2008,13:06) kirjoitti
  Jarrunesteen väri oli muuttunut tummaksi, en ollut näkemässä miten tummaksi, mutta varsinkin takanesteet kuulemma hyvinkin tummiksi. Mun sivistykseen ei ole vielä sujahtanut se, mitä tuo tummuus on ja mistä se tulee

  Olen taipuvainen sun kannalle, että kandee vaihdella litkut uusiksi jo alussa, esim. vähän reilumpi tonnin huolto keulaöljyineen, jarrunesteineen sun muineen ei mopoa ainakaan huononna.
  Jarruneste mustuu kai lähinnä jarrumäntien tiivisteistä irronneen kumimujun takia.

  Jos itse hankkisin parinkymmenen tonnin uuden pyörän, niin ilman muuta vaihtaisin kaikki uudet nesteet heti tonnin jälkeen ja sen jälkeen paljon suosituksia useammin, jos aikoisin pyörän pitää kauemmin. Eihän ne nesteet maksa montaa kymppiä jos ite osaa vaihtaa. Halvinta enneltaehkäisevää huoltoa.

  Vaihdoin itse uudet keulaöljyt (7€) vanhaan pyörääni, olihan mustaa kuraa mitä ulos tuli, vaikka vain pari vuotta vanhaa. Pitäisi varmaan vaihtaa joka vuosi.
  "If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're probably right..."
 6. #6
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa (demsey @ Elo. 04 2008,13:27) kirjoitti
  "...ajan myötä tapahtuva värin muutos, tummuminen, johtuu eri aineitten liukenemisesta, kuten kumin vulkanoinnin joudutinta, vulkanoimisainetta tai ikääntymisen estäjää. Myös metalliosat joutuvat kosketuksiin jarrunesteen kanssa ja tästä aiheutuu nesteen muuttuminen tummankeltaiseksi tai ruskeaksi. Tämä värjäytyminen ei sinänsä vaikuta suorituskykyyn"
  No siinähän se tulikin. Olisko sitten niin, että jarrunesteen kiehumispisteen aleneminen ajan mittaan olisi nesteen sekaan päässeen veden kiehumista? No, pitänee jatkaa sivistäytymistä.

  Lainaa kirjoitti
  bt. Hannulla eikös sulla ollut aikasemmin VFR?
  Juu, oli '02 VTEC vielä reilu pari vuotta sitten.
  1000
 7. #7
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Juolahti mieleen teoria siitä miksi takanesteet oli selvästi etunesteitä tummemmat. Kun hätäjarrutustreeneissä lyön takajarrun kiinni, niin ABS-pumppu liikuttaa jarrusylinteriä ja samalla myös välissä olevaa jarrunestettä joka syklillä (paine pois - lisää painetta - paine pois...) edestakaisin about x kymmentä kertaa jarrutusajasta riippuen. Nesteen liike pesee letkuja ja koko systeemiä. Etujarrua tulee treeneissä säädeltyä niin, että ABSit juuri ja juuri varoittaa rajan olevan käsillä, joten jätän etujarrun siihen ilman ABSien nakutusta, joten jarrunesteet ei tee kovinkaan montaa edestakaista liikettä jarrutuksen aikana. Sama pätee ABSittoman mopon takajarruun.

  Eiksjoo?  1000
 8. #8
  Lainaa (Hannula @ Elo. 04 2008,14:11) kirjoitti
  Juolahti mieleen teoria siitä miksi takanesteet oli selvästi etunesteitä tummemmat. Kun hätäjarrutustreeneissä lyön takajarrun kiinni, niin ABS-pumppu liikuttaa jarrusylinteriä ja samalla myös välissä olevaa jarrunestettä joka syklillä (paine pois - lisää painetta - paine pois...) edestakaisin about x kymmentä kertaa jarrutusajasta riippuen. Nesteen liike pesee letkuja ja koko systeemiä. Etujarrua tulee treeneissä säädeltyä niin, että ABSit juuri ja juuri varoittaa rajan olevan käsillä, joten jätän etujarrun siihen ilman ABSien nakutusta, joten jarrunesteet ei tee kovinkaan montaa edestakaista liikettä jarrutuksen aikana. Sama pätee ABSittoman mopon takajarruun.

  Eiksjoo?
  Takajarrussa on myös paljon vähemmän nestettä kuin edessä?
  "If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're probably right..."
 9. #9
  12r kawassa tuo ilmanputsareiden sivulta ohifalskaaminen on ihan tuttu ilmiö. vakioputsarit päästivät a-mallissa paljonkin mujua ohitseen. runsas vaseliininkäyttö reunoille saattaa auttaa. mulla on konnat, ne uudemmat ja tukevammat, sekä runsas vaseliini putsareiden sivuilla. muhju on pysynyt oikealla puolella filsuja kokeilemani mukaan.
  Delvac 1400 Super 15W-40 luokituksiltaan on ylihyvää useimpiin prätkiin. *pöriö. Delvac inside. Delvac moottoripyöräkerhon ylipappi, hallelujaaahh!! )
 10. #10
  Kannentiivisteellä kirjoittaja tarkoittanee venttiilikannen tiivistettä joka joissain 1400 zzr:ssä on hikoillut.
  Ei kai sylinterinkannen tiiviste sentään....
  Ei vanha vittuile, vanha neuvoo.
 11. #11
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa kirjoitti
  Kannentiivisteellä kirjoittaja tarkoittanee venttiilikannen tiivistettä
  Juu, öljyä on siis hikoillut pieni määrä koneen ulkopuolelle.  1000
 12. #12
  Lainaa (kawabata @ Elo. 04 2008,19:27) kirjoitti
  12r kawassa tuo ilmanputsareiden sivulta ohifalskaaminen on ihan tuttu ilmiö. vakioputsarit päästivät a-mallissa paljonkin mujua ohitseen. runsas vaseliininkäyttö reunoille saattaa auttaa. mulla on konnat, ne uudemmat ja tukevammat, sekä runsas vaseliini putsareiden sivuilla. muhju on pysynyt oikealla puolella filsuja kokeilemani mukaan.
  Onkos 12r ruiskurunkojen synkkauksesta mitää iloa?
  Jeppistä
 13. #13
  vege, kait se käy ja toimii tasasemmin kun on ruiskut synkassa, emmää tierä. nuo on joskus synkattu. se tps, joka ei ole jääkiekkojoukkue turuusta tässä taphauksesa, vaan throttle positiivi, eiku position sensor.

  liekö sitten ennää synkassa? sitä en nääs ees tierä, että muuttuuko synkkasäätö ja kuinka paljon ja miten, jos niihin ruiskuihin ei ole sen koommin koskettu. irtiotettaessahan ne saattavat muuttua ja irrotuksen jälkeen kuulemma pitäisi aina synkata tai tarkistaa sykronisaatio.
  Delvac 1400 Super 15W-40 luokituksiltaan on ylihyvää useimpiin prätkiin. *pöriö. Delvac inside. Delvac moottoripyöräkerhon ylipappi, hallelujaaahh!! )
 14. #14
  Lainaa (kawabata @ Elo. 05 2008,18:04) kirjoitti
  vege, kait se käy ja toimii tasasemmin kun on ruiskut synkassa, emmää tierä. nuo on joskus synkattu. se tps, joka ei ole jääkiekkojoukkue turuusta tässä taphauksesa, vaan throttle positiivi, eiku position sensor.

  liekö sitten ennää synkassa? sitä en nääs ees tierä, että muuttuuko synkkasäätö ja kuinka paljon ja miten, jos niihin ruiskuihin ei ole sen koommin koskettu. irtiotettaessahan ne saattavat muuttua ja irrotuksen jälkeen kuulemma pitäisi aina synkata tai tarkistaa sykronisaatio.
  Irti on ollu ja sen koommin kateltu TPS o kakkana ku ei kuumana taho toimia ku läpät seljällää

  Talvella sitten painetta ja kuutioo.
  Jeppistä
 15. #15
  Lainaa (Hannula @ Elo. 04 2008,10:27) kirjoitti
  Venttiilikannentiiviste oli hikoillut hitusen öljyä läpi, mitä ei pitäisi näillä kilsoilla tapahtua. Syy saattaa olla täyssynteettinen öljy, joka vaihdettiin nyt puolisynteettiseen. Seuraillaan tilannetta.
  Vieläkö on hikoillut öljyä ? Omassani on sama ongelma ja niin tuntuu olevan useilla muillakin ympäri maailman, pari esimerkkiä:
  www.zx14ninja.com
  www.bikeland.org

  Kesällä otin pakosarjan irti ja samalla huomasin öljyvuodon. Pyyhin öljyt pois ja samantien kun seuraavan kerran starttasin, niin sitä ilmestyi uudelleen. Ei jaksanut silloin kummenpia tehdä asialle. Nyt talven aikaan olen tallissa purkanut mopoa ja tarkoitus olisi tuohon vaivaan jotain yrittää keksiä. Jos ei muuten korjaannu, niin pitänee vaatia maahantuojalta uusia pultteja sekä venttiikopan tiivisteet. Ei näin uudesta moposta saa öljyä vielä tuolla lailla vuotaa.
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 16. #16
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Onkos sulla täyssynteettiset sisällä? Huollossa neuvo oli laittaa puolisynteettiset. On kuulemma muissakin mopomalleissa ollut vastavaa. En tullut tsekanneeksi tilannetta talvisäilöön laittaessa, jos pari tonnin ajoilla mitään näkyisikään.
  1000
 17. #17
  En tiedä entisistä öljyistä mitä ne oli, huollon jäljiltä oli kun pyörä mulle tuli. Varmaankin täyssynt ne olivat.
  Ja nyt vaihdoin syksyllä 15w-50 teboilin täyssynteettiset sisään. Pitää kokeilla kesällä toisia öljyjä jos vuotaa näilläkin.
  Ja eihän tuo tietysti noin vähäinen tihkuminen vaarallista lie.
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 18. #18
  Lainaa (Hannula @ Elo. 04 2008,10:27) kirjoitti
  Sellainenkin pieni löydös ilmeni, että Kawasakin monokokkirunkoisille ominainen vika eli imuilman fuskaaminen ohi ilmansuodattimen oli hitusen vaivannut tätäkin yksilöä. Yritin kysellä, mistä kohtaa se vuotaa, mutta selittäminen oli vähän vaikeaa, jossakin siellä mistä imuilma sujahtaa "runkoputkista" sisään. Pitäisi joskus vilkaista itsekin, tankki pitää nostaa ylös että paikan näkisi. Tämä saattaa koskea kaikkia ZZR1400:ia, mutta 12R on ollut kuulemma selvästi vaikeampi tapaus tässä suhteessa, on kuulemma löytynyt paksujakin hiekka/pölykerroksia filsun väärältä puolen. Vuotokohta kannattaa tiivistää vaseliinilla.
  Tuo ilmanputsarin "kansihan" on 08-malleissa vaihdettu muovisesta alumiiniseen. Se muovinen kai pääsee kovemmissa vauhdeissa taipumaan keskeltä ja siten päästää herkkuja sisään.
  Itekkin olen ajatellut sellaisen tilaamista, kun saisi aikaiseksi. Just vaihdoin uuden suodattimen viime viikolla pyörään. En omasta löytänyt mitään hiekkoja väärältä puolelta, aika öljyinen oli kyllä kammio sisäpuolelta.
  Putsailin samantien koko moottorin yläpuolen, irrotin ruiskurungot, vaihdoin tulpat yms yms. Lähiaikoina pitäisi vielä ruiskurungot synkata.
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 19. #19
  Ja että niitä huoltokokemuksia tulisi myös vastaisuudessa, niin tuolta voipi ladata tehtaan alkuperäisen 700-sivuisen huoltomanuaalin mallia 2006. PDF-muodossa, kokoa 16Mt
  Olkaappa hyvä.
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 20. #20
  Pistinpä sitten tilaukseen tuon alumiinisen ilmansuodatinkotelon kannen.
  Varaosanumero 11065-0220, hintaa Sumekolla vaatimattomat 34 euroa. (Ameriikoissa 14,5 euroa).
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 21. #21
  Katsoin pyörästä ruiskurunkojen synkkauksen.  Näyttäisivät olevan ihan tarpeeksi synkassa. Onneksi ei tarvitse tehdä tällä kertaa mitään. On nimittäin niin paskamaisessa paikassa säätöruuvit. Etenkin se keskimmäinen 1-2 ja 3-4 välinen synkkausruuvi. Mikähän järki se on ollut tuolla lailla piilottaa ? Olisi vähän tuotekehityksen paikka tuossa. Onko joku ostanut sopivaa avainta tuon ruuvin säätämiseen ? Jotain tämän tyylistähän siihen tarvitaan:  n. 30 $ alkaa hinnat ulkomailla. Jotkut ovat kertoneet, etteivät pääse siihen ruuviin käsiksi edes sillä Kawan alkuperäisellä helvetin kalliilla työkalulla...

  Ei varmaankaan suurempaa merkitystä liene sillä, mitä tuo asteikko näyttää? Kun en tarkkaa kierroslukumittaria ole jaksanut hankkia. Pyörän oma kiekkamittarihan ei ole tarpeeksi tarkka siihen luottamiseen. Joku tulpan johdosta mittaava induktiomittari tai powercommanderi olisi jo paljon tarkempi ?
  On kai tärkeintä, että kunhan palkit ovat suunnilleen +/-10 asteikolla toisiinsa nähden niin on ok ?
  En ole tuota synkkausta ennen tehnyt, niin ihan uusia asioita mulle
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 22. #22
  Tuohon venttiilikannen vuotamiseen löysin kokeilemisen arvoisen kikan tuolta.
  Eli aluslevy vaan jokaisen kannen pultin alle ja menoks. Pitää kokeilla ensi talvena laittaa, jos tänä kesänä öljyä vuotaa. En jaksa enää purkaa, kun vasta kasaan sain.
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 23. #23
  Laitetaanpas hieman talven saannoksia tänne. Kuvat on mitä on, mutta jospa noista jotain selvää saa.

  Jarrusatulat näyttivät minusta niin nuhjaantuneilta, että niitä piti maalata vähän samalla, kun vaihdoin Galferin teräspunosletkut eteen ja taakse. Purin ne osiin ja maalasin kultaisella 2-komponetti maalille, jonka ostin jo edelliseen pyörään, mutten siinä ennättänyt tehdä maalausoperaatiota.
  Viime kesänä innoissani tilailin sitä sun tätä osaa maailmalta, mm. eri hianot säädettävät koiranluut, jotka piti laittaa paikalleen. Oli muuten täysin heräteostos, piti ottaa muiden osien mukaan, kun halvalla sai
  Noilla saa halutessaan tiputettua pyörän perää, jos haluaa. Kolme eri korkeutta. Ite jätin toistaiseksi vakiokorkeuteen.  Jäähdytin näytti niin suojattomalta, että siihen piti saada jokin ekstraverkko eteen. Laitoin Cox-racingin verkon paikalleen.
  Hieman piti leikata tuota keskimmäisessä kuvassa olevaa suojaläppää, että verkko mahtui olemaan tankoa käännettäessä ääriasentoihin. Niin ja äänitorvea piti vähän taivuttaa alaspäin.
  Jospa tuo verkko ottaisi pahimmat osumat ja kallis jäähdytin säilyisi ehjänä.  Erehdyin pimeinä talvi-iltoina kiillottamaan muutamia kuppasen näköisiä pultteja vähän paremman näköisiksi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että piti kiillottaa kaikki pultit, mitä näkyvissä oli... ;) Jospa tuo miellyttäisi silmää kesäauringossa.

  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 24. #24
  Lainaa (Jyppendaal @ Helmi. 11 2009,17:12) kirjoitti
  Ja nyt vaihdoin syksyllä 15w-50 teboilin täyssynteettiset sisään. Pitää kokeilla kesällä toisia öljyjä jos vuotaa näilläkin.
  Onko muodostunut kokemuksia jo tuosta teboilin 15w-50 öljystä?
  Harley-Davidson VRSCDX Night Rod Special
  Tempore Nihil Sanat
 25. #25
  Lainaa (TeeVee @ Huhti. 08 2009,11:15) kirjoitti
  Lainaa (Jyppendaal @ Helmi. 11 2009,17:12) kirjoitti
  Ja nyt vaihdoin syksyllä 15w-50 teboilin täyssynteettiset sisään. Pitää kokeilla kesällä toisia öljyjä jos vuotaa näilläkin.
  Onko muodostunut kokemuksia jo tuosta teboilin 15w-50 öljystä?
  Ei oo kuin tallissa päristelyä paikallaan ;)
  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 26. #26
  Lainaa (Jyppendaal @ Helmi. 13 2009,15:05) kirjoitti
  Pistinpä sitten tilaukseen tuon alumiinisen ilmansuodatinkotelon kannen.
  Varaosanumero 11065-0220, hintaa Sumekolla vaatimattomat 34 euroa. (Ameriikoissa 14,5 euroa).
  Kansi saapui sittenkin... eihän tuossa mennyt kuin lähes 2 kuukautta. Kyllä nyt kelpaa ajella kolmeasataa, kun ei kärpäset pääse sisään koneeseen

  Kawasika ZZR-1400 2006 | jyppe.jalbum.net/ZZR1400
  ex-Suzuki GSX 750 F 2003
 27. #27
  Lainaa (Jyppendaal @ Maalis. 29 2009,21:08) kirjoitti
  Jäähdytin näytti niin suojattomalta, että siihen piti saada jokin ekstraverkko eteen. Laitoin Cox-racingin verkon paikalleen.
  Tuo kans ollut suunitelmissa.
  Tuollaisenaan en kovinpitkää ikää povaisi syylärille.
  Kuraantumiseen auttoi pikkasen pluigin lokarinjatke.
  Vaikka myö itte sen sanommakin,niin..
  -Ei osa kijirottaa,koetaj arvata tarjkotus.Palju virheitä.

  Ego sum rex Romanus et supra grammaticam

  Kuustonenki sen tietää
  -Gut-
 28. #28
  Lainaa (Jyppendaal @ Huhti. 10 2009,14:39) kirjoitti
  Lainaa (Jyppendaal @ Helmi. 13 2009,15:05) kirjoitti
  Pistinpä sitten tilaukseen tuon alumiinisen ilmansuodatinkotelon kannen.
  Varaosanumero 11065-0220, hintaa Sumekolla vaatimattomat 34 euroa. (Ameriikoissa 14,5 euroa).
  Kansi saapui sittenkin... eihän tuossa mennyt kuin lähes 2 kuukautta. Kyllä nyt kelpaa ajella kolmeasataa, kun ei kärpäset pääse sisään koneeseen

  jossakin jo näin linkin tohon kannen tilaamiseksi, mut eipä löydy enää..viittisikkö vihjasta mistä löytys...
  Vaikka myö itte sen sanommakin,niin..
  -Ei osa kijirottaa,koetaj arvata tarjkotus.Palju virheitä.

  Ego sum rex Romanus et supra grammaticam

  Kuustonenki sen tietää
  -Gut-
 29. #29
  Lainaa (Hannula @ Helmi. 11 2009,16:13) kirjoitti
  Onkos sulla täyssynteettiset sisällä? Huollossa neuvo oli laittaa puolisynteettiset. On kuulemma muissakin mopomalleissa ollut vastavaa. En tullut tsekanneeksi tilannetta talvisäilöön laittaessa, jos pari tonnin ajoilla mitään näkyisikään.
  bel rayn exp;tä käyttänyt ja ainaskaan viel ei ole ongelmaa ilmennyt..
  kuullut kans samaa et tuo ois synteettisten vaivana?!
  Vaikka myö itte sen sanommakin,niin..
  -Ei osa kijirottaa,koetaj arvata tarjkotus.Palju virheitä.

  Ego sum rex Romanus et supra grammaticam

  Kuustonenki sen tietää
  -Gut-
 30.  
 31. #30
  Lainaa (Jyppendaal @ Huhti. 08 2009,12:28) kirjoitti
  Lainaa (TeeVee @ Huhti. 08 2009,11:15) kirjoitti
  Lainaa (Jyppendaal @ Helmi. 11 2009,17:12) kirjoitti
  Ja nyt vaihdoin syksyllä 15w-50 teboilin täyssynteettiset sisään. Pitää kokeilla kesällä toisia öljyjä jos vuotaa näilläkin.
  Onko muodostunut kokemuksia jo tuosta teboilin 15w-50 öljystä?
  Ei oo kuin tallissa päristelyä paikallaan ;)
  Onko kone ollu oikeen käynnissä, vai ootko joutunu vaan pleksiä putsaileen pärinän jäljiltä?

  No oikeestaan ihan sama, mä heitin nyt tollaset kokeeksi koneeseen... Pari tuhatta olis vaan matkaa seuraavaan määräaikaishuoltoon, joten kai noi sen ajan tuolla toimii
  Harley-Davidson VRSCDX Night Rod Special
  Tempore Nihil Sanat
Sivu: 1 / 5:sta 123 ... ViimeinenViimeinen