Sivu: 3 / 39:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234513 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 61:stä 90:een 1153:sta
 1. #61
  Loistavaa HD-mies on päässyt vauhtiin Tästä on hyvä jatkaa...
  T U O N O 2 0 0 5 R
  Aprilia Club Finland
 2. #62
  kerrankin jotain lukemisen arvoista tälläkin foorumilla
  Juupajuu jarru on vaudin surma http://jariklemetti.tarinoi.fi/
 3. #63
  No nyt selvis, miks niistä HD ukoista puhutaan "sillä silmällä".

  Aikasemmin luulin heitä hyväntekeväisyysryhmäksi, joka tukee Harley Davidson OY:tä ostamalla niiden tuotteita ylisuurilla katteilla.
  Plootu
  Burgman 07 400
  Bandit (GSF) 1250 SA
 4. #64
  Sinä nostalgia etkö huomaa että uskolliset lukijasi vaativat lisää kertomuksia elävästä elämästä. Ole hyvä ja jatka tarinaasi kun olet saanut meidät jo koukkuun. *
  Kiire?? Muka, tässä valmiissa maailmassa.
 5. #65
  HD-miehellä alkoi matkahammasta kolottaa niin pahasti, että hän kävi hammaslääkärillä. Alapuolen tekohampaista kolotusta ei löytynyt ja yläpuolellakin oli reikiä puhtaat nolla. Kolotusta siis piti tosiaan helpottaa muulla tavoin. Nyt oli rallikin kierretty, eikä polte uuteen ralliin ihan heti kipinöisi, sillä kiitos yhden yön tulisen rakkauden ei pyörän päällä voinut istua vähään aikaan. Ja antibioottikuurikin oli vaikuttanut mielialaan, niin että haaveet uudesta romanssista sai heittää sivuun. Ainakin hetkeksi, mutta nyt alpeille olisi päästävä. Tuonne bikereiden kotimaahan Saksaan, jossa vuorijonot ja autopaanat risteilivät päätähuimaavissa korkeuksissa hakaristien varjossa. Mutta saakohan autopaanalla ajaa moottoripyörällä? Ehkä se siellä selviää, mutta millään lehmipoluilla ei Harley Davidsonilla ajeta, se on jämpti. Arvokas pyörä ja mainekin menee. Ja Saksaa olisi nyt harjoiteltava, joten HD-mies haki divarista jalan mittaisin kasan korkkareita. Himmel raikasi.

  Reissuun lähdettäessä on reitti suunniteltava hyvin ja luotava väljä aikataulu, tästä HD-mies oli lukenut monta hyvää esimerkkiä. Esim. Down underin jätkät ajoivat ihan liian hitaasti siperian halki, hanaa vaan reilusti, mutta eihän ne kyykkypyörät mihinkään kulje. Ei niistä hienopersenäyttelijöistä ole mihinkään, nauroi HD-mies. On huoltoautot ja valvontakamerat, mikä se semmoinen reissu on, punnitsi HD-mies reissua mielessään. Its not tö fänsipänsi, its tö rait, lohkaisi HD-mies viisaana.

  Ensiksi laivalla Tukholmaan ja siitä sitten illaksi Berliiniin, josta sitten autopaanaa pitkin seuraavaksi päiväksi alpeille katsomaan ausvitsiä, tuota kuuluisaa kylpyläkohdetta. HD-mies alkoi pakata pyöräänsä matkan tuntemattomat ihanuudet mielessään. Rinkka vaan kiinni tankoon jeesus-teipillä, halkoja etulokarin päälle että saa vähän grillata sitä kuuluisaa snautseria, takalokariin reppu johon kahvinkeitin ja suomalaista kunnon kahvia. Suomalainen kahvihan on maailman parasta, ei niitä ulkomaan kuria hullukaan juo, HD-mies tuumi. Pyörän kumit jo pullistelivat siihen malliin tavaran painosta, että taitaa olla kumit ihan tyhjät. No pitääpä illalla mennä huoltsikan kautta.

  Selkäreppuun HD-mies pakkasi paljon lämmintä vaatetusta, sillä maunt everestin autopaanalla tulee varmaan kylmä. HD-sukkia, HD-racing takki, jos illalla lähtee paariin, HD-tpaitoja, HD-henkselit, HD-kahvikuppi, HD-kalsareita monta paria, paksummat lämmitettävät HD-ajohanskat, HD-sytskäri nuotiota varten ja tietysti HD-sateenvarjo jos tulee vettä. Pyörä keikisteli lastinsa alla ja HD-mies katsoi sitä ylpeänä. Kellon hän heitti seinään, tämä oli suora siteeraus kuuluisan moottoripyöräelokuvan Buttman in Budabest alulle, missä Henry Honda teki läpimurtonsa. Se on hieno pyörä se, Kaptain Kanada, HD-mies muisteli kaiholla.

  Ilta koitti ja HD-mies kävi vetämässä renkaat viiteen paariin, tuleehan ohuessa ilmanalassa alipaine, että ei ihan vanteilla ajeta. Pyörä jyrähti käyntiin ja HD-mies hikoili käännellessään pyörää liikenteen seassa. Taitaa olla eturenkaan aurauskulma ihan persiillään, kun näin on raskasta ajaa, tuumi HD-mies kurkistellessaan rinkan ja halkopinon takaa. HD-mies karautti sisään lautan ramppia pitkin laivan autokannelle ja joku virkaintoinen matruusi alkoi tulla neuvomaan.

  - Aja se pyöräs tonne seinän viereen, niin laitetaan liinoilla kiinni. Jaha halkojakin on mukana, just just.

  HD-mies vähän korpeentui neuvomisesta, mutta koska ei ollut laivassa koskaan ollut, taiteili hän juhtansa hikipäissään laipion viereen.

  - Laita tosta liinalla kiinni, ettei pyörä pääse kallistumaan. Sammuta kone!
  - MITÄ?
  - SAMMUTA SE KONE!!
  - RUPEETSÄ JÄTKÄ VITTUILEE? MEE SOHII SEN LAMPUN KANSSA KUULE MUUALLE, MÄ EN SUN APUA TARTTE, SAAMERIN AMIRAALI.
  - No herra laittaa itte sit, on tässä muutakin tekemistä, sanoi kansimies ja meni ohjaamaan muita ajoneuvoja.

  Perkele, rupee neuvomaan alppien valloittajaa, sentään rallinkin nähnyttä miestä, HD-mies tuhahti ja nousi pyörän sarvista. Hän rullasi liinaa auki ja muisti, että ykkönen pitäs olla silmässä ja polkaisi ykkösen sisään. Koneen ollessa käynnissä, kävi kova kolahdus ja pyörä tempautui seinää vasten kaatuen sitä vasten kyljelleen, niin että tankki raapi ilkeästi laipiota.
  - VOI PERKELE, KUKA MAKSAA, KUKA MAKSAA, raivosi HD-mies.
  - Voi saatana, nyt lähti kotka irti tankista, laivayhtiö saatana ei varmana korvaa.

  Kansimiehet eivät liikauttaneet eväänsäkään, kun HD-mies heilutteli jotain ilmassa ja hyppi tasajalkaa. Mäni korvaushakemus persiilleen suhahti HD-mies ja veti kiukulla pyöräänsä kuusi liinaa, pinnojen välistä rinkkaan, halkopinon yli pakoputkeen. Pyörää olisi ihan turha varastaa, sillä liinat oli vedetty hartiavoimin umppareille. Mutta kotkan irtoaminen harmitti ja raskaasti. HD-mies otti reppunsa, irtokotkansa ja suunnisti autokannen alapuolelle hyttiinsä. Nyt lähdettäisiin vähän täksvriihin hakemaan juomaa. Ja jos kuuma merellinen romanssi koettaisiin, niin mikäs siinä, HD-mies myhäili. On komeita maisemia nuo saaret, HD-mies katsoi liikuttuneena hytin seinään maalattua ikkunaa.

  Laiva irtosi satamasta hytit täristen. Matka alppien huimaaviin korkeuksiin oli alkamassa.

  jatkuu...  Eskopiippo: Harlei-Teivitsons, koffee änt deth.
 6. #66
  lissää lissää... HD-Mies vauhdissa taas. Miten käy karaokebaarissa?  ex # 1. ´04 <span style='color:#FDD017'>SV</span> 650S 2005-2007

  ex # 2. <span style='color:#00FF00'>Kawasaki</span> ´05 ZX-6R 2007-...<span style='color:#0000FF'>"21"</span>

  # 3. BMW<span style='color:#FF0000'>S</span><span style='color:#0000FF'>1000</span>RR
 7. #67
  -Yamaha YZF600R Thundercat-
 8. #68
  Valmista ainesta vaikka elokuvaksi!
 9. #69
  Plootu
  Burgman 07 400
  Bandit (GSF) 1250 SA
 10. #70
  Lainaa (nostalgia @ Touko. 25 2007,10:52) kirjoitti
  ...Hän rullasi liinaa auki ja muisti, että ykkönen pitäs olla silmässä ja polkaisi ykkösen sisään. Koneen ollessa käynnissä, kävi kova kolahdus ja pyörä tempautui seinää vasten kaatuen sitä vasten kyljelleen, niin että tankki raapi ilkeästi laipiota.
  - VOI PERKELE, KUKA MAKSAA, KUKA MAKSAA, raivosi HD-mies.
  - Voi saatana, nyt lähti kotka irti tankista, laivayhtiö saatana ei varmana korvaa....
  Ei v*ttu mikä ruuneperi.. Tässä kohti tuli V-Max mieheltä kahvispreitä pöydälle ja läppärille *
  Lisäälisää
  Ei auta poru eikä selite, kun käyntiin lähtee Homelite

  Bitit on pc:stä...
 11. #71
  Ettei vain törmäisi laivalla kokoontumisajojen ruusuun...
  Kuljettajaksi todettiin paikallinen toimeton sekatyömies.

  BMW Nine T Pure K17
  BMW K1300S K14
  Suzuki GSX-R 1000 K9
  Honda CB 1000R K8
  Suzuki GSR 600 K6
 12. #72
 13. #73
  HD-mies sylki kampaan ja veti tukkansa tiukkaan ylikampaukseen. Sprechen du mich, sprechen du mich, HD-mies imitoi Stallonea peiliin ja ammuskeli sormipistoolilla vessan peiliin. Hähä, ei parane tälle merkkille ruvetä käymään! Sitten viimeinen tsekkaus, bootsit kiiltää, farkut on silitetty, kiitos-paita oikeinpäin päällä, HD-"liivi" ok, rahaa taskussa, tukka takana ja tulevaisuus edessä. HD-mies oli valmis ja hän lähti kapuamaan yläkansille.

  Rappusissa tuli vastaan musta mies. Mii kou afrikka nekts samör, sanoi HD-mies ja osoitti rintansa HD-merkkiä. Musta mies katsoi pitkään ja jatkoi matkaansa. Saatanan neekeri, tulee tänne neekeröimään, ei helevetin helevetti, HD-mies manaili. Pian HD-mies oli tax free shopissa. Kyllä on halpaa kaljaa!! HD-mies latasi kärryyn kuus laatikkoa asennuskaljaa, niinkuin piirit tahtoo sanoa. Ilmeisesti kännissä on mukavampi asennella pyörää, on tää hieno harrastus! HD-mies kävi heittämässä kaljat hyttiin, tempaisi pienen jääkermaisterin parilla huikalla ja alkoi kipuamaan kohti baaria.

  Mennessään HD-mies alkoi kuulemaan ihmeellisiä uusia kieliä, tunnelma oli hyvin kansainvälinen. Täällä ei härmäjätkä enää suomella pärjääkään, laitetaas ulkomaan vaihde päälle, HD-mies mietti ja astui paariin. Nurkkapöydässä istui ryhmä bikereita olutta siemaillen. HD-mies bongasi välittömästi porukan ja arveli heidän olevan ulkomaalaisia. Olihan heillä jotain englanninkieltä paidoissaan ja muutenkin hyvinkin ulkopaikkakuntalaisten näköisiä. HD-mies niittasi tequilapaukun tiskillä ja hoippui bikereitten pöytään kosuvissynsä kanssa.

  - Hauduujuuduu?

  Biker vain nyökkäsi vaisusti mittaillen humalaista outolintua.

  - Vai joor tiishöört skeleton hed, is joor mami dead HAHAHHAHA?

  Totaalinen hiljaisuus.

  - Mii tsoukin, mii baikker tuu, HD-mies korjaili.
  - Great, sanoi Biker happamasti.
  - Mitä toi idiotti tahtoo, sanoi yksi bikereista.

  Jumalauta! Jätkät osaakin suomee? Ei taida ollakaan ihan eka kerta Suomessa. Nyt taitaa olla parempi vetää roolia vaan, ettei vaan käry käy.

  - Ai nou veri horni leidi from finland, meik good dik ättäk. Höör neim is Riitta. Veri seks kreisi. Fak mii, fak mai tent, fak mai baik.

  Yhdellä bikerillä purskahti kalja takaisin lasiin Riitta sanan kuultuaan. Bikerit alkoivat nauraa. HD-mies oli osunut ytimeen.

  - Ai mast kou nau, ai lav harli teivitson, its tö letör not tö goor.

  HD-mies nousi ylös pöydästä ja meni tiskille. Viskokola ja iso olut. Saaristo vilahteli maisemaikkunoissa.


  Tunnin päästä HD-mies oli päässyt risteilytunnelmaan. Irtokotka tökötti ylpeästi keskellä pöytää ja hän vikitteli naisia avoimen seksuaalisesti.

  - Hei peipi, äs juu kän sii aim ö mootormän, ai häv tö pauver in mai händ!

  Vielä ei tärpännyt, mutta se ei menoa haitannut, koska HD-miestä alkoi laulattamaan. Hän suunnisti karaokeen, missä joku veti alavireistä kuurankukkaa. Hän käveli reippaasti dj-pömpelin luokse ja ilmoitti, että nyt tulee mies laulamaan, että laitahan Born to be wild soimaan.

  - Mä olen harrikkamies, enkä mikään mopopoika enää. Vaimo vei puolet, mutta nyt otetaan takas korkojen kera. Elämä se vaan miestä heittelee, mutta minä se poika vaan harrikoita katsastan, kun simasuilla ratsastan.

  Kyllästyneen näköinen dj nyökkäsi ja jyräytti Born to wildin soimaan. HD-mies tuuletti polvillaan kädet pystyssä silmät tunnehuumasta kiinni. Ylikampaus oli valunut toiselle korvalliselle ja muniin kaatunut Irish Cream loisti haaroista kuin Utön majakka.

  - Ket jor motor rannin, ketan on ö haivay, luukin voor a ätventsör, vat ever kets joor vei!! BOOOOOOOORN TY PIIIII WAAAAAILLLLDD! Hd-mies veti silmät kiinni polvillaan kyyneleet silmistä valuen, vaikka kertosäe ei vielä edes ollut alkanut. DJ pysäytti biisin kesken ja portsari nosti HD-miehen kainaloista ylös.

  - NÄPIT IRTI!!! BROTHERHHUUD APUUN!!! TATS VAN ÄNT VI OOL PLIIIT!!!

  Huuto ei auttanut. HD-mies vietiin baarista ulos, joten omasta pullosta sai jo ottaa vähän lohdutusta.

  - Shäätäna, härmän häjy lähtee ajamaan. Missä on kajuutta?! Täyttä eteen!! Rautakotkat taivaalle!! Villie Gee pisteen miehiä ei tönitä!

  HD-mies oli sekaisin, kuin sokean legolaatikko. Hän lähtisi ohjaamaan laivaa. Käytävät muuttuivat kahdeksi, äänet tuntuivat tulevan kaukaa, vankka askel horjui, hänen oli päästävä lepäämään.


  - Saavumme Tukholmaan, ajoneuvolla matkustavia pyydetään siirtymään autokannelle, kuului kuulutus kovaäänisistä.

  HD-mies pomppasi pystyyn pallomerestä. Päätä särki hirvittävästi. Paniikki oli melkoinen. Sylissä näkyi oksennusta, farkkujen etuosa oli ihan tahmassa. Mitä oliko minulla nainen? Mitään en muista.

  HD-mies juoksi päätään pidellen hyttiin, jonka käytävällä siivoojat vetelivät jo lakanoita hytistä. Hän kaivoi HD-lompakostaan hytin avaimen ja näki että hytissä oli ihan helvetistä kaljakoppia mitkä hän eilen osti tax freestä. Millä hän ne kuljettaa? Pakko laittaa pyörään vaan, eihän sitä hyviä aineita voi hukkaan heittää, vaikka tässä krapulassa viimeinen asia joka mieleen tulikin oli alkoholi.

  HD-mies rynnisti kamoineen autokannelle, jonka metallista kaikuvat moottorien äänet vihloivat päätä. Puolet kaljalaatikoista oli jätettäväpikkusieluisille amiraaleille. Alkoi tempoilu liinojan kanssa, mutta onneksi pyörä oli pysynyt pystyssä. Vihdoin hän sai liinat irti, irronneen kotkan hän teippasi kypärän otsaan.

  - Ulkomailla on hyvä näyttää että kuuluu protherhuudiin, mietti HD-mies starttaillessaan.

  Hän ajoi laivasta ulos vaappuen suuren lastinsa kanssa ja toivoi hartaasti, ettei missään näkyisi pollareita puhallushuilujen kanssa. Ei näkynyt, joten eikun kokka kohti Berliiniä.

  Hän kaivoi laukustaan ison yläasteen karttakirjan ja alkoi tavailemaan reittiä alpeille.

  - Pitääkin olla tarkkana, ettei eksy tuonne itä-Saksaan, varastavat varmasti heti kun tämän pyörän näkevät, HD-mies päätteli huuruja puhallellen.

  Tie odotti kuumana.

  jatkuu...  Eskopiippo: Harlei-Teivitsons, koffee änt deth.
 14. #74
  Lainaa (Sytky @ Touko. 25 2007,12:21) kirjoitti
  Ettei vain törmäisi laivalla kokoontumisajojen ruusuun...
  Toi mullakin tuli mieleen...vois olla vaikka karaoke emäntänä laivalla

  Aivan loistavaa tekstiä ja toivottavasti joku julkaisee tän kirjaks
  - melkein jokainen polkupyörällä vähääkään ajanut osaa työntöohjauksen, muttei juurikaan tiedosta tehneensä sellaista.
 15. #75


  Lainaa kirjoitti
  HD-mies latasi kärryyn kuus laatikkoa asennuskaljaa, niinkuin piirit tahtoo sanoa. Ilmeisesti kännissä on mukavampi asennella pyörää, on tää hieno harrastus!
  Plootu
  Burgman 07 400
  Bandit (GSF) 1250 SA
 16. #76

  tahtoo lisempää!!
  polkupyörä
  ex ZX-6R 03
  ex Nonster 600 01
 17. #77
  aivan helmee
 18. #78
  Damn! Arvasin, että olen missannut jotain tästä HD -lifestylestä
 19. #79
  Mee too wanna bee biker
  <p>Mopoton Kelju</p>
 20. #80
  Ehtisköhän tässä välissä käymään kahvilla ?
  No, se on sitten vaan VOE VOE
 21. #81
  Aivan loistavaa!
  <span style='color:#650D10'>R6Raato </span>
 22. #82
  HD-mies kiroili, ei noista hurrien kylteistä ota helvettikään selvää!

  Hän pyöri rampeissa, liikenneympyröissä ja liittymissä. Turhautunut HD-mies näki yhden D-tarralla varustetun mersun ja ampaisi tämän perään. Saksalainen auto, saksalainen tunnus, joten sen täytyy olla matkalla Saksaan. Mutta sitten alkoi satamaan vettä. HD-mies vetäisi seuraavalle pysähtymispaikalle ja tempoi varusteistaan HD-sateenvarjon esiin. Nyt huolellinen varustautuminen palkittiin.

  HD-mies ei oikein osannut päättää kummalla kädellä pitäisi sateenvarjoa, oikealla vai vasemmalla. Suussa se ei kestänyt ja tekohampaista kuului epäilyttävää rutinaa. Hän ratkaisi ongelman vaihtelemalla varjoa kädestä käteen. Varjo pysyikin oikein mainiosti, kunhan sitä piti suoraan edessään vaakatasossa. Hän kurkki sivusta tietä ja vesi kasteli miestä ja hänen varusteitaan. Yhtäkkiä rekka pyyhälsi ohi ja varjo pamahti hänen käsistään jonnekin ilmaan.

  - Voi helevetin ykstoista!!! Sinne män 150 euron orikinaali varjo, HD-mies manaili.

  Vettä tuli kuin aisaa. Halot, rinkka, kuski ja kaljalaatikot vettyivät pahemman kerran. Eräässä mutkassa kaksi laatikkoa kaljaa katosi pientareelle tölkit tiellä kieppuen.

  Puolen tunnin ajon jälkeen HD-mies tärisi horkassa. Pikimustat HD-aurinkolasit olivat pisaroita täynnään ja kamat olivat aivan läpimärät. Oli siis aika laittaa nuotio pystyyn. Hän kaarsi sivutielle ja veti tien reunaan. Ja eikun nuotiota virittelemään. Hyvänä puolena sateessa oli se, että farkuista lähti kaikki laivamatkan tahrat. Luonnon pesukone, HD-mies mietti suu ammollaan. Tämmöisistä asioista ei ne konttorihiiret tiedä mitään, on se elämä ihmeellistä harleyn merkin alla.

  Läpimärät puut eivät syttyneet niin millään ja vettä tuli kuin aisaa. Nyt tarvitaan bensaa ja hän riuhtaisi jarruletkun irti työntäen kypärän sen alle.

  - Kyllä mies keinot keksii, hän tuumi ja lohkaisi kuolemattoman: Harli men tount melt in vooter.

  "Bensa" ei oikein syttynyt. Jaaha, tää on sitä uutta turvapensaa. Voihan perkele!!!

  Eikun tahmainen avokypärä takaisin päähän ja halot kyytiin. Kylmyys oli hirvittävä, kun hän nosti nopeuden valtatiellä takaisin kahdeksaankymppiin. Kovempaa hän ei nähnyt ajaa, mutta mieli teki kovasti jonnekin lämpimään. Hän veti vauhdissa buutsin jalastaan ja tunki läpimärän sukkajalan kuumaan pakoputkeen. HD-mies rääkäisi kivusta, niin että saapas tippui tielle jääden takana ajavan rekan paripyörien alle. Hän veti pyörän pientareelle ja juoksi hakemaan saapasta. Saappaasta oli lähtenyt pohja irti, joten hän kiinnitti sen takaisin teipillä. Tämä ei ollut minkään hienohelman ajokenkä ja samasa HD-mies näki kengässä respektiä. Pieni onnen pilkahdus kaikessa vastoinkäymisessä.

  Puolen tunnin ajon jälkeen HD-mies alkoi jo vapisemaan ja peukalot hakkasivat tärinässä vilkkuja päälle itsekseen.

  - Helevetti, käviköhän se jätkä neekeröimässä mun prätkää, kun varashälytin menee päälle?!?

  Sitten näkyi huoltoasema ja HD-mies kaarsi lipan alle hätävilkut vilkkuen. Etujarru ei jarruttanut ja HD-mies panikoi etsiessään takajarrua, mutta pyörä osui suoraan kukkalatikkoon, josta koko komeus rojahti kyljelleen. Tankkaamassa olleet ihmiset katsoivat hämillään matkalaista.

  - Sambadi fak mai paik! HD-mies ulvoi kiukkuisena.

  Hän rämpi pystyyn maahan levinneitten halkojen keskeltä. Jääköön pyörä siihen, nyt sisälle lämmittelemään. Hän nilkutti tiskille ja hoki:

  - Mii koult, hot vääst, veer is rout ty perliin?

  Myyjä ei ymmärtänyt mitään mitä HD-mies sanoi, mutta löi tälle kuuman soppalautasen eteen, koska olihan tuo kotkaotsainen mottoripyöräilijä aivan läpimärkä. HD-mies kiitti ja meni syömään soppaa. Ja se oli parasta soppaa mitä hän oli ikinä syönyt, koska olihan merellinen lähtö tapahtunut ilman evästä.

  - Gaaattämmit, ai lav sweedish miitpools änt sanshain, HD-mies sanoi lykkiessään lusikkaa suuhun jarruneste poskilla valuen.

  HD-mies hytisteli sisällä muutaman tunnin ja taivas armahti muukalaista. Pilvet repesivät ja auringon säteet alkoivat kimaltelemaan taivaalta. HD-mies päätti jatkaa matkaansa, sillä illaksi oli Berliiniin ehdittävä. Hän jätti märät halot lahjaksi huoltoaseman pitäjälle, kiroili uusia naarmuja pyörässään sekä varastettuja kaljoja, joita ei ollut enää jäljellä kuin yksi lavallinen. Mutta hän ei lannistunut ja pian pyörä kiisi pitkin maantietä.

  Eteen tuli silta ja HD-mies liikuttui, pian hän olisi Tanskassa, tuolla tuulihattujen maassa. Tämä oli se silta, josta hän oli nähnyt seikkailijoitten menevän jyllannin maahan, jonka takana jylhävuorinen Saksa olisi. Mutta olipa se silta matala, ehkä ne objektiot vääristää kuvaa hän ajatteli ja jatkoi ajoaan.

  Tunnin ajon päästä hän tavoitti Saksan rajan. Pieni vilaus pyörään ja tärkeän näköinen kaveri viittoi hänet eteenpäin. Hän kiitti, danke söön, johon tärkeän näköinen kaveri ei vastannut mitään. Olipa tärkeä jätkä, tais olla vaan kateellinen, hä hä hä.

  Siten hän näki kyltin, josta hän suomensi: tervetuloa pohjoiselle tielle. Kyllä! Hän oli oikealla tiellä. Nyt vain illaksi Berliiniin. Ja tästä eteenpäin sitten vaan saksankieltä.

  Kyltissä luki Wellcome to Norway.

  jatkuu...  Eskopiippo: Harlei-Teivitsons, koffee änt deth.
 23. #83
  Ei hitto
  Mä oon jo ihan koukussa tähän kertomukseen *
 24. #84
  Mun työteho on romahtanut tän topicin takia.
  <p>Mopoton Kelju</p>
 25. #85
  Lainaa (Kelju.K.Kojootti @ Touko. 25 2007,14:16) kirjoitti
  Mun työteho on romahtanut tän topicin takia. *
  Sama täällä
  Ei ole sellaista mekaanista ongelmaa, jota eivät raaka voima ja tietämättömyys kykenisi ratkaisemaan.

  Suzuki GSX-1300R Hayabusa
  Kawasaki ZZR1400
 26. #86
  Nyt viimestään työkaverit pitää minua ihan hulluna kun tälle hihittelee yksinään nurkassa.
  <br /><br type="_moz" />
 27. #87
  Lisää tätä...
  Tuskainen mopoton...
 28. #88
  Koukussa ollaan,mahtavaa tekstiä
 29. #89
  Lainaa (Mirmuxin @ Touko. 25 2007,14:29) kirjoitti
  Lainaa (Kelju.K.Kojootti @ Touko. 25 2007,14:16) kirjoitti
  Mun työteho on romahtanut tän topicin takia. *
  Sama täällä
  Jep
  Harmaa FZ6N 04 -> Harmaa R1 -05 -> Sininen FZ1S -07

  - If the buzz is any indicator, that movie's gonna make some huge bank.
  - What buzz?
  - The Internet buzz.
  - What the f**k is the Internet?
 30.  
 31. #90
  Lainaa (Jusa76 @ Touko. 25 2007,14:48) kirjoitti
  Lainaa (Mirmuxin @ Touko. 25 2007,14:29) kirjoitti
  Lainaa (Kelju.K.Kojootti @ Touko. 25 2007,14:16) kirjoitti
  Mun työteho on romahtanut tän topicin takia. *
  Sama täällä
  Jep
  +1
  -Yamaha YZF600R Thundercat-
Sivu: 3 / 39:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234513 ... ViimeinenViimeinen