Lainaa Wildhillman777 kirjoitti Katso viesti
T. Hirvoselle hommasivat mulle sopivan pyörän. Jouni Palukan kanssa asioin. Kyseli heti, mitä lisävarusteita laitetaan. Eipähän tartte hommailla niitä enää sitten erikseen. Siltä Naismyyjältä (jonka nimeä en tiedä) sain tärkeää infoa vakuutusten omavastuista, hyvin tiesi niiden vaikutuksen vuosihintoihin. 1000 km:n huollossa asentaja oli mukava ja komiasti tilanteen tasalla. Moottoriöljyjen valuessa astiaan tsekkas, että kaikki paikat on kiinni, ja ketjuihin raswaa laittoi myös. Taitaa tosin kuulua huolto-ohjelmaan, mutta monessa paikassa oon saanut mopon kuivin ketjuin noutaa. Eihän tuo sinällään iso homma ole itsekään tehdä, mutta hyvä mieli jäi kyllä ! Niin, ja lopuksi vielä tarkisti kylmien renkaiden paineet. Homma pelitti siis kuin pitääkin ...
joo, Palukalta ostin käytetyn Banditin aikoinaan, tosin taisi olla Motormanilla sillon töissä. Asiallinen heppu, tuntuu helpolta asioida tyypin kanssa. Hirvosen huollosta on kokemuksia suzuki ajoilta, ei siitäkään mitään valittamista.
yleensäkin Oulussa on asiakaspalvelu hyvällä tolalla, mitä nyt joskus tilaustavaran saapuminen kestää.. Tänä kesänä piti saada 3 givin sisäkassia ostettua... yhteensä kuukausi ja kaks liikettä piti käydä läpi jotta sain riittävän monta ostettua.