Sivu: 2 / 10:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 31:stä 60:een 273:sta
 1. #31
  Täytynee nostaa vanha Storm-topikki pinnalle.

  Kävin hakemassa tänään Stormilta kisuuni uuden jarrukahvan. Vanhassa on kosmeettisia vaurioita. Marssin kauppaan sisään ja kysyin tiskin takaa olevalta kaverilta, että tarviin jarrukahvan thudercattiin. Kaveri otti katalogin käteen sanomatta mitään ja selaili hitaasti jarrukahvojen kohdalle. Siinä hetken silmäiltyään kohdasta Honda huulten välistä oli havaittavissa murhadus "mikä se nyt olikaan". Oletin, että kaveri tarkoitti thundercatin merkkiä ja mallia, koska oltiin ihan väärällä sivulla. Sanoin rauhallisesti pyörän olevan Yamaha YZF 600R. Tämän jälkeen kaveri käänsi sivua, katsoi koneelle ja sanoi "yks olis vielä" ja lähti saman tien etsimään kahvaa hyllyjen välistä. Kahvan löydyttyä maksoin sen vähin äänin ja poistuin liikkestä.

  Valikoima liikkeessä on näköjään hyvää tasoa, koska muualta en kahvaa ole löytänyt. Tuolta se löytyi suoraan hyllystä. Mutta on tuosta vielä matkaa hyvään asiakaspalveluun. Ja ko. myyntihenkilö voisi ottaa sänkyyn iltalukemisiksi eri valmistajien esitteet ja opetella ulkoa mallimerkinnät. Tuollainen asia kuuluu mielestäni jokaisen itseään kunnoittavan motoristin ja varsinkin motomyyjän perustietoihin
 2. #32
  Hei... jotain kohtuutta sentään! Ei kai kukaan motoristikaan voi pysyä mukana kaikissa miljoonissa kirjainyhdistelmissä? Eihän noita jaappanilaisia edes erota toisistaan ellei niissä lue merkkiä kyljessä...

  Stormin stadin myymälä on jokaviikkoisen vierailun kohde ja AINA on palvelu ollut hyvää, kesäjannut nyt aina vaihtelee, mutta ainakin kaikkien 3 vakkarin kanssa on miellyttävä asioida ja aina löytyy "oikea" hinta.

  Ongelmana tuntuu vain olevan aivan liian ahdas myymälätila, toivottavasti siihen saadaan parannusta! Ja huomioikaahan nyt sekin asia, että joskus pieni myymälä on tupaten täynnä väkeä, eikä jokaiselle millään riitä näinä hetkinä opastavaa ja neuvovaa palvelua, hyvä kun kundit ehtii ostoksia kassaan lyödä. Isompi myymälä auttaisi *myös siinä, että tavara mahtuisi esille, jolloin ne, jotka tietävät mitä hakevat, voisivat sen itse hyllystä ottaa, eikä myyjien tarvitsisi lymyillä tiskin takana olevien hyllyjen välissä koko ajan hakemassa kaikkea. Näin olisi enemmän aikaa niille, jotka neuvoja tarvitsevat.

  Ei niin hyvää ettei jotain huonoakin: Tosiaan silloin kun jotain tavaraa ei ole (vaikka onkin esim kuvastossa), tuntuu olevan vaikea sanoa, milloin sitä on saatavana. Tästä Turkuun terveiset, että antakaahan stadin henkilöstölle riittävät perusteet palvella asiakasta niin hyvin kuin he haluaisivat!

  Ja vielä turkkuseen: laittakaahan ensi vuoden kuvasto ajoissa työn alle, että on käytössä ennen ajokelien alkua!

  Ja viimeisenä: jos asiakas haluaa tavaraa, jota ei omassa kuvastossa ole, miksei sitä voi tilata maailmalta ja palvella asiakasta? Maailma ja netti on kuvastoja täynnä... Sekin olisi asiakaspalvelua, eikä sitäkään tarvitsisi ilman omaa katetta tietysti tehdä!
  - vesku -

  "viestintä epäonnistuu aina - paitsi sattumalta"
 3. #33
  Hmmm, oon just tilaamassa sieltä Leo Vincen putkia... Kertoivat kuitenkin toimitusajan olevan 2 KUUKAUTTA!! Kuulostaa hieman oudolta, vai mitä mieltä olette? Odottavatko sitten ehkä tilauskannan kasvua suurempaa tilausta ajatellen, vai seuraavaa normaalia isompaa eräänsä...?
  Kasvankohan mä ikinä isoksi?
 4. #34
  Kävinpä tässä Turun Stormilta hakemassa pikku Nasseeni uudet vilkut, kun nuo alkuperäisosat vetävät vertoja laajakuvatelkkarillekkin. Mutta koska pikku piikkini rele jaksaa pyörittää vain 4x10W:n polttimoita ja näissä minivilkuissa oli 23W:n polttimot niin ostimpa heiltä "10W:n" polttimot niihin myös. Sitaatit siksi, koska kymmentä wattia ne eivät ole nähneetkään.

  Ihmetyttää myös siksi, että myyjä tiesi jo ennaltaan että NSR:ssä on 10W:n polttimot vilkuissa. Kaipa tapahtui epähuomiossa tai jotain..

  No, onneksi tässä on vielä heinäkuun loppuun asti puunata, kun saan kortin vasta silloin. Muutenhan harmittaisi enemmän.
 5. #35
  Stormissa kävin ensimmäistä kertaa asiakkaana joku päivä sitten, ja kyllä homma toimi hyvin. Löytyi jopa se palikka jota etsin. Lisäostoksista pikkuale ja olin tyytyväinen. Arvosana 9+
 6. #36
  Kerran kävin aikoinaan enkä toista kertaa mene *
  Oli sen verran asiatonta palvelua eräältä B-huppari myyjältä että löydän tarvittavat kamat muualtakin!
  Ei ehkä pitäs "leimata" liikettä yhden ukon takia mutta tässä näkee kuinka tärkeätä on hyvä asiakaspalvelu.
  Kaasusta irrotetaan vasta sairaalassa...
 7. #37
  Hain tänään jarrupalat, jotka löytyivät heti hyllystä. Ainoa henk. koht. murheen aihe Stormissa on ollut "huhu" jonka mukaan 10w-40 Motorex oli loppumassa kokonaan ja "suutuspäissäni" vaihdoin jo toiseen öljymerkkiin. Ilo oli suuri kun jokunen viikko sitten huomasin että sitä saakin edelleen
 8. #38
  Kerran olen vieraillut Stormilla eikä palvelu ollut asiantuntevaa saatikka edes ystävällistä.
  Kaikenlaisia jauhopusseja myyjiksi otetaan

  Mutta saatan silti poiketa uudestaan jo ensi vuonna , sillä tuskin kenelläkään on vara pitää ko. tyyppistä myyjää tiskin takana kovin pitkään.  Ps. Jussin kehut ovat omassa kastissaan, sillä väkisin jonkinlaista palvelua saa sillä rahamäärällä minkä Jussi on sinne kantanut
  No on intikka kyllä hienokin...
 9. #39
  No, omaan kakstahtiseen hain männän stormilta, kun maahantuojalta, nakkilasta ja allrightista oli loppu.Hyvää palvelua sain, soitin ensin ja kysyin löytyykö, sanoivat löytyvän, sitten ei muuta kuin hakemaan, ja naaman perusteella 15% alennusta tiskiin.Eli 136 euron männästä lompakko köyhtyi 115 euroa.Hyvää palvelua, ainakin tällä kertaa.
 10. #40
  Lainaa (HiTec @ Tammi. 24 2003,11:13) kirjoitti
  Ne kerrat mitä itse olen Storm Hki käynyt, on kyllä olleet täysin moitteettomia. Markolla (Hki myymälävastaava) on juttu luistanut ja palvelu pelannut. Myös pikkualennuksia on tippunu ihan vain mukavia höpisemällä => tulee Storm pysymään meikäläisen ostospaikkalistalla aikas tiukkaan eukkuasullekkin: Ja laitetaas vielä mukaan kuvakin Stormin omilta sivuilta :repeän:

  Tuolta kaverilta ostin aika kasan varusteita ja pakko kyllä myöntää, että palvelu pelaa enemmän kuin erinomaisesti. Kundi jäi melkein tunniksi ylitöihin, opasti asiantuntevasti ja antoi vielä vähintäänkin kohtuulliset alennukset.
 11. #41
  Lainaa (Jussi @ Syys. 25 2003,13:30) kirjoitti
  Hain tänään jarrupalat, jotka löytyivät heti hyllystä. Ainoa henk. koht. murheen aihe Stormissa on ollut *"huhu" jonka mukaan 10w-40 Motorex oli loppumassa kokonaan ja "suutuspäissäni" vaihdoin jo toiseen öljymerkkiin. Ilo oli suuri kun jokunen viikko sitten huomasin että sitä saakin edelleen *
  Kävin viimeks eilen Turun Stormilla ja siellä sitä 10W40 Motorexia on hyllyt piukassa.

  About vuoskausia Turun slueen MP-liikkeissä notkuneena pidän sitä palvelultaan ja valikoimiltaan parhaana putiikkina näillä nurkilla. Ei tosin Salosenkaan palvelussa mitään vikaa ole.
  Samoin Stormin hinnoista on yleensä löytynyt kohtuullistamisvaraa

  Vuoden vanhasta X-lite 901:stä meni hihna poikki. Toimitin Stormille jossa myyjä otti asian huolekseen ja antoi tilalle lainaksi sen uutuusmalli 801:n. Seuraavana aamuna myyjä soitti uudelleen ja kysyi josko ehtisin hakea ehjätyn kypäräni pois.

  Jälkeenpäin jurppi kun totesin sen 801:n on paljon hiljaisemaksi kuin mun oma 901
  Tulin, näin, koitin
 12. #42
  Tuossa jokin aika sitten kävin tuossa Hesan stormissa kysymässä erästä tiettyä pleksiä. Sanoivat että selvittää saatavuuden ja hinnan pian. Soittavat heti kun on selvillä. edelleenkin odottelen sitä soittoa...
  Taidan ottaa turkuseen yhteyttä jos vaikka heillä olisi enemmän halua palvella.
  -=Lake=-

  "Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä" * *-Cartman-
 13. #43
  Minä olen ollut ihan tyytyväinen Helsingin Stormin palveluun. Olen lähinnä ajokamoja sieltä ostanut ja aina saanut asiantuntevaa palvelua sekä hinnoista alennusta pyytämättäkin.

  Etenkin selkäpanssarin ostosta jäi erityisen hyvä mieli. Myyjä haki varastosta montaa eri kokoa kokeiltavaksi, ja kun kuitenkin otin liian pitkän mallin niin vaihtoivat sen seuraavana päivänä mukisematta sopivampaan.

  Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, niin välillä saa pitkänkin aikaa harhailla hyllyjen välissä ennenkuin kukaan tulee tarjoamaan apua. On se tietysti kiva että saa rauhassa katsella tavaroita, mutta pitäisi sitä palveluakin osata tarjota ilman että tullaan hihasta repimään.
 14. #44
  Lainaa (MagnaMan @ Syys. 25 2003,13:44) kirjoitti
  Ps. Jussin kehut ovat omassa kastissaan, sillä väkisin jonkinlaista palvelua saa sillä rahamäärällä minkä Jussi on sinne kantanut
  Hehee, Stormista on tullut ostettua lähinnä vain kulutusosia. Ne suurimmat rahavirrat ovat valitettavasti suuntautuneet aadolffien taskuun
 15. #45
  Juuri kun pääsin moittimaan palvelusta soittivat ja kertoivat sen pleksin hinnan ja saatavuuden. Eli kiitos siitä
  Jos taas olisi malttanut odottaa vielä tunnin kauemmin niin ei tätä(kään) viestiä tarvittaisi.
  -=Lake=-

  "Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä" * *-Cartman-
 16. #46
  Kyllä se niin on että helsingin storm on palvelultaan ja valikoimiltaan paras pk-seudun mp-tarvikeliike!!Toisaalta keskitänkin hankintani ja asiointini Vannisen Markolle, jolta saa takuu varmasti hyvää palvelua ja asialliset alennukset!!
 17. #47
  Liittyi May 2003
  aina iloinen itä-helsinki
  Pari kertaa on molemmissa Stormeissa tullut käytyä ja ihan hyvin on asiat hoituneet, ainakaan sitä minua suuresti hatuttavaa besserwisser-asennetta ei oo tullut vastaan.

  Meinaan aika monessa liikkeessä sitä löytyy.
 18. #48
  Lainaa (Puuhis @ Tammi. 21 2003,20:54) kirjoitti
  yks hyvä keino vaikuttaa isompien liikkeiden kuten stormin kohdalla on lähettää suoraan esim. toimitusjohtajalle s-postia ja kertoa "palvelun" tasosta... luulis jotain palautetta tulevan...

  pienissä 1hlön pajoissahan tämä ei tietenkään onnistu
  Tää on taas hiukan aiheen vierestä, mutta...

  Toisaalta kun yksityisyrittäjä saa henkilökohtaisesti (puhelimella, sähköpostilla, ihan kasvokkain...) palautetta huonosta palvelusta, voi ehkä oppiakkin jotain. * Virheistään oppii, sanon minä. Tämän sanon ihan kriittisenä kuluttajana. Minä reklamoin jos en ole tyytyväinen palveluun, ja usein äänestän jaloillani, onhan niitä muitakin liikkeitä. No, mulla tää ehkä koskee muita kuin prätkäliikkeitä... nimim. prätkä-alan yksityisyrittäjän avovaimoke...

  Jos ei meinaa palvelua löytyä, niin siitä voi vaikka huomauttaa... "en mä olis halunnutkaan mitään ostaa..." Ei siihen liikkeeseen tartte toista kertaa mennä, jos palvelu tökkii. Minut on bongattu poistumassa useastakin liikkeestä "itsekseni" kovaan ääneen mutisemassa... * Mutta myös hyvästä palvelustakin muistan sanoa... "olipas kiva kun sain asiat hoidettua näin nopeasti/helposti..." *Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos olet ystävällinen myyjälle, niin ehkä myyjäkin muistaa olla ystävällinen useammin...??
  Jos pelissä on huollon tms jälkeen huomautettavaa, niin siitä kyllä kannattaa huomauttaa, sillä useimmissa liikkeissä on takuu hieman pidempi kuin takavalotakuu. Ja palvelun puutteestakin kannattaa huomauttaa, vaikka ihan ystävällisesti, mutta silti. Ihmisiä me kaikki olemme, ja emme me asiakkaatkaan aina helppoja ole...
  -Älä tee sitä tänään, minkä voit jättää tekemättä huomennakin-
 19. #49
  Olis muuten hienoa, että Stormilta tai muistakin arvosteluista liikkeistä itse vastattaisiin näihin kommenteihin, koska olen varsin tietoinen, että siellä näitä sivuja seurataan..vai pitäiskö lähettää linkki sähköpostilla???
  Tätä hullua maailmaa voi tajuta vain taju kankaalla.
 20. #50
  Ostin tänään kypärän Stormilta......upeaa palvelua....*ei lisättävää* paitsi että tiedän mistä hankin loput kamoista! SUOSITTELEN!
  Ex hippi!
 21. #51
  Kävin viikonloppuna hakemassa Helsingin Stormista uudet öljyt + filtterin. Ystävällistä palvelua sai nopeasti, esiteltiin mitä vaihtoehtoja tarjolla ja pienet (muodolliset) rabatit sai vielä pyytämättäkin. Siihen small talkit päälle ja kaupasta poistui tyytyväinen asiakas.

  Menen toistekin.
 22. #52
  Kyllä Kaarinan Stormilta saa loistavaa palvelua!!
  Palvelu on ollut aina ystävällistä ja asiantuntevaa, jos jotain ei ole löytynyt niin se on tilattu ja toimitettu ajallaan!!
  Vielä kun Turkulaiset hyväksyisivät että tämä loistava kauppaa kuuluu Kaarinan puolelle eivätkä yrittäisi omia sitä...
 23. #53
  Lainaa (lanat @ Helmi. 10 2003,21:52) kirjoitti
  Turun Stormilla asiallinen ja hyvä palvelu, vielä kun hintojaan saisivat eurooppalaiselle tasolle niin vot =) sen eteen katsis tehdä TÖITÄ niin busines kasvaisi takuulla. *
  Oisko käynyt koskaan mielessä, että tänne pohjolan perukoille on hieman matkaa tuolta Euroopan sydämestä. Pakkohan ne jonkun on maksaa ne kuljetuskulutkin, joten pääasia, että joku edes raijaa noita kamoja tänne tarjolle *

  Lainaa kirjoitti
  Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, niin välillä saa pitkänkin aikaa harhailla hyllyjen välissä ennenkuin kukaan tulee tarjoamaan apua. On se tietysti kiva että saa rauhassa katsella tavaroita, mutta pitäisi sitä palveluakin osata tarjota ilman että tullaan hihasta repimään.
  Millähän ihmeellä myyjä osaisi lukea asiakkaan ajatukset ja toiveet. Toimin itse asiakaspalvelutehtävissä (tosin ei myyntitehtävissä) ja yritän aina onkia ja aistia asiakkaan toiveet esiin, vaan kyllä meitä ihmisiä valitettavasti on joka junaan ja osa jää asemalle. Toinen haluaa ehdottomasti tutkia tavaroita rauhassa, eikä halua myyjää puhaltamaan niskaansa, toinen haluaa myyjän hiippailevan ajatuksen voimalla viereen ja lukevan ajatukset. Voisihan sitä toki kohteliaasti kysyä voiko olla avuksi, mutta voimmehan me asiakkaatkin hymyillä ja kysyä apua. Hymy varmaan auttaisi ja ystävällisyys muutenkin. Iloiselle ihmiselle on vaikea olla tyly. Kokeilkaa *

  Ja veikkaisin, että Stormillakin on muuten tuhansia ellei kymmeniä tuhansia eri tuotteita, millä halvatulla niitä kukaan ulkoa osaa ja mikä mihinkin pyörään sopii, mallimerkinnöistä puhumattakaan. Storm sentään myy jopa yli kolmekymmentä vuotta vanhoihin malleihinkin osia (kokemusta on)...

  Meinasi myös tukka nousta pystyyn, kun joku kehtasi rutista, ettei myyjä nosta katsetta kahvikupista. Mitäs jos se oli tuon myyjän ainoa tauko sinä päivänä tai ainoa "sapuska". Asioilla on aina kaksi puolta. Valittaminen on muuten kauhean helppo laji *

  Asiakaskontaktikin on vuorovaikutusta. Siihen tarvitaan KAKSI.
 24. #54
  Lainaa (Terri @ Maalis. 13 2004,22:03) kirjoitti
  Meinasi myös tukka nousta pystyyn, kun joku kehtasi rutista, ettei myyjä nosta katsetta kahvikupista. Mitäs jos se oli tuon myyjän ainoa tauko sinä päivänä tai ainoa "sapuska". Asioilla on aina kaksi puolta. Valittaminen on muuten kauhean helppo laji *

  Asiakaskontaktikin on vuorovaikutusta. Siihen tarvitaan KAKSI.
  Toi on ihan tosi. Asiakkaana tykkään itse katella ilman että joku kyyppäri iskee heti ovella kiinni niinkuin sika limpuun (näin on mun mielestä esim Raision BikeWorldissa).

  Ja kun sitten tarvin myyjää, niin osaan kyllä käydä nykimässä hihasta
  Tulin, näin, koitin
 25. #55
  Stadin Stormilla oon aina saannut tosi hyvää palvelua. Väärän tai viallisen tavaran palautukset on toiminu hyvin. Palvelu on ollu erinomaista, ruuhka-aikaan tietty ei oo voinu odottaa samaa tasoa, äijät on joutunu olemaan kun liimattuna tiskiin ja luurit kilisee koko ajan (tuskin henkilökunnan vika).
  EMCO tarvikkeita tosin on alkanut tulemaan pelottavissa määrin hyllyihin. Taiwanin laatu ei ihan pärjää Jaappanilaiselle.
  Nykyiset:
  Kawasaki KLX 250 B1 - 81
  Kawasaki Z 1000 ST E1 -79 1200 cc Roadwarrior
  Kawasaki Z 1000 ST E2 -80 1075 cc Dirt Road Racer
  Kawasaki Mean Streak 1600 -07
  Kawasaki Z 1000 Special Edition -14
  Kawasaki GTR 1400 -08
 26. #56
  Eiköhän se oo myyjän tehtävä palvella eikä asiakkaan mennä myyjälle hymyillä apua kerjäämään...

  Asiakas tulee liikkeeseen...myyjä menee (sitten kun kerkeää, ei tietenkään tarvi paskapöntön päältä lähteä rynnimään) kysymään voiko olla avuksi...asiakas vastaa ei kiitti kattelen ihan vaan...myyjä sanoo kattele ihan rauhassa ja tuu nykii hihasta jos tarttet apua...

  Tietenkin ruuhka aikoina ei mahottomia voi vaatia ja joutuuhan sitä jonottamaan makkarakaupoissakin...se asiakkaan pitäis kyllä tajuta...

  Mun mielestä tollanen toimisi joka paikassa eikä aiheuttaisi em. kommentteja että kun ei palvella tai jos myyjä tuputtaa liikaa ni sitten valitetaan että ei saa katellakkaa rauhassa...

  Suuressa ameriikan maassa tää edellä mainittu toimii erittäin hyvin...mutta näähän on kaks eri maata ja kulttuuriakin...

  Eikä sen myyjän tartte alkaa nöyristelemään mutta jättää se paremman kuvanki esim. alottelevaan motoristiin että moikataan kun tullaan sisälle liikkeeseen ja ollaan perus ystävällisiä puolin ja toisin...jos taas asiakas on vittumainen, niin ei myyjänkään ihan mitä tahansa tarvi kuunnella, mutta takaisin vittuilukaan ei välttämättä auta...

  Ja niinhän se menee että asiakas on aina oikeassa
 27. #57
  Lainaa (Jussi @ Helmi. 11 2003,08:14) kirjoitti
  Onneksi Stormilla voi aina tinkiä ja lähes poikkeuksetta se tuottaa tyydyttävän tuloksen.
  Samaa mieltä. Kyllä pojat Tampereen Stormillakin kivasti tiputtaa hintaa kun vähän tinkii. Viimeksi kahdesta munuaisvyöstä ja tankkilaukusta.

  Aion käydä toistekin.
  ------------------

  Kawasaki Ninja250r -> Kawasaki Er6n -> Kawasaki ZX6R
 28. #58
  Tästä on jo niin kauan, että mahtaako koko puljua olla enää. Silloin ennen sotia, kun tämä ketju oli voimissaan, oli kyllä ihan ok pulju.
  ooo
 29. #59
  En aio enää asioida ainakaan hetkeen ko. lafkoissa..

  Jouduin kuluttaja-asiamieheltä pyytämään lausunnon, että alkoi takuuasiat pelaamaan. Erittäin epäasiallista käytöstä niin Tampereella kuin pääkonttorilla.

  Jos kymmenen vuoden kanta-asikkuuden jälkeen meininki on tommosta, niin ei tarvi käydä enää..

  Monta kertaa kävi myös niin, että joku osa luvattiin toimittaa parissa päivässä, mutta siinä kesti useita viikkoja tai sitä ei saatu loppujen lopuksi hankittua ollenkaan..

  Ei näin.
  The Lakkivaari


  Yamaha R6RR ja BSA A7SS caferacer

  https://www.facebook.com/pages/Eronenbros/216050551738408

  https://www.facebook.com/tuukkaTTkorhonen

 30.  
 31. #60
  Kävin reilu 2 vuotta sitten tilaamassa takalaukkutelineen ja laukun H:gin Stormista, telinettä ei löytynyt hyllystä ja sanoivat että tulee ensiviikon kuormassa ja soittavat kun voi tulla hakemaan. Ei ole soittoa kuulunut vieläkään. Ehkä toi mopo CBR600F vm. 2005 on niin erikoinen ettei löytynyt telinettä mistään. Allright sai kuitenkin saman telineen toimitettua 2 päivässä.Sivu: 2 / 10:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 1234 ... ViimeinenViimeinen