Uutiset

23.02.2023

Se on MotOrg ry:n jäsenten lainattavissa oleva Yamaha MT-07 vuosimallia 2017!

Yhdistyksen jäsenet saavat lainata tätä punaista paholaista tankkauksen hinnalla!  Etusijalla lainaajina ovat ensikertalaiset sekä lajiin vasta tutustuvat, kunhan taskusta löytyy kortti joka oikeuttaa ajamaan tätä täysitehoista moottoripyörää. Moottoriradalle MotOrgBiken saa viedä vain osallistumalla AT2-kurssille.

Pyörä on talvehtinut Vantaalla Eurobikerin eteisessä ja kunhan sille on suoritettu keväthuolto, se on jälleen lainattavissa samaisesta paikasta. Joten muistakaahan käydä uusimassa jäsenyytenne 28.2 mennessä (tai viimeistään nyt liittymässä jäseneksi), niin pääsette käsiksi tähänkin upeaan jäsenetuun!

Lisää tietoa MotOrgBikesta ja sen lainaamisesta löydät foorumilta.

 

 

30.01.2023

MotOrg ry:n toimintavuosi 2023 on polkaistu käyntiin. Hallitus järjestäytyi perinteisin menoin 14.1 ja sen jälkeen onkin vauhtia riittänyt. Tilinpäätöstä viime vuodelta on käynnistelty ja kevätkokouksen ajankohdaksi on varmistunut 22.4.2023 klo. 16 ja paikaksi Suomen Moottoripyörämuseo Lahdessa. Ilmoittautumisen löydät foorumilta, sisäisestä osiosta

Talven ja kesän tapahtumien järjestelyt on kovassa käynnissä. Talven tapahtumiin voit antaa ehdotuksia tuolla (linkki foorumin ketjuun). Ajoharjoittelupäivien varustehankinnat ja -huolto on aloitettu, jotta kaikki saadaan hoidettua ajoissa kesää varten. Ajoharjoittelutapahtumien päivät rupeavat pikkuhiljaa lukittumaan, näistäkin lisää tietoa foorumilla kunhan kaikki on saatu vahvistettua.

03.01.2023

MotOrg ry:n jäsenyydet kaudelle 2023 on nyt myynnissä! Vuoden 2022 jäsenyyden maksaneet voivat uusia jäsenyytensä ilman liittymismaksua aina helmikuun loppuun saakka - huomioi, että hinta päivittyy vasta kun lisäät tuotteen ostoskoriin.

Muistathan myös tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on sama sekä kaupassa että foorumilla ja päivitä samalla muutkin tietosi - näin varmistat että jäsenkorttisi löytää perille.