Tulokset 1:stä 7:een 7:sta
  1. #1
    Sehän olis tulevana viikonloppuna enskan MM-kisat Heinolassa:

    https://www.hemk.net/enduro
    https://www.hemk.net/enduro/yleisolle
    https://www.endurogp.com/

    Homma alkaa perjantaina prologilla eli ns supertestillä klo 19 alkaen ja jatkuu La + Su klo 9 alkaen.
    Paikka: Heinolan MX-rata / Komostenkylä Heinola.

    MX-radan alueella on kisavarikko ja sen alueella ajetaan myös extremetesti, samoin kuin enskatestin lähtö ja maali on ko paikassa joten tuonne asemoitumalla näkee kyllä kisaa kattavasti ilman että tarvii rämpiä metsässä.
    Tokihan pro-harrastajat hakeutuvat sittten jonnekin suonreunaan itikoiden syötäväksi...
    Hessu; Suzuki DL1000 + Sherco SE250 Factory + Husqvarna TE250
  2. #2
    Motorg ry, rahastonhoitaja shyhander:n avatar
    Pääylläpitäjä
    Hallitus
    Liittyi Mar 2010
    Vantaa
    MotOrg ry jäsen
    Hei, foorumilaiset, discordilaiset ja kaikki muutkin, voisitte värkätä tällaisiin tapahtumiin vaikka jotain moottoripyöra.org / MotOrg ry kimppareissua tai vastaavaa, majoitusta ja meininkiä, yhdistys kyllä tukee tapahtumaa kautta touhua!

    Ja jos homma näyttää sellaiselta että rahasummat tulee isoiksi niin majoitus tms. yms. lasku yhdistykselle ja meidän kaupan kautta voidaan myydä majoituksia yms. ja tietty jäsenille jäsenhintaan
    RF900R, ZX6R, (XJ600S)
  3. #3
    Onko ne siirtymät laskettu aikataulullisesti liian tiukalle? Essonbaarin eläkeläiset sai taas keskustelunaihetta..

    https://poliisi.fi/-/enduron-mm-osak...via-heinolassa
    Munamankeli kaurapuuromoottorilla
    Ex. Suzuki GSF650SA -07

    Kuvapeli 2019 seurantaexcel

    Rastin laittaminen kuvajahtikarttaan ohje by Pitkiss
  4. #4
    Lainaa Woozie kirjoitti Katso viesti
    Onko ne siirtymät laskettu aikataulullisesti liian tiukalle? Essonbaarin eläkeläiset sai taas keskustelunaihetta..

    https://poliisi.fi/-/enduron-mm-osak...via-heinolassa
    Kun kyseessä on MM kilpailu, niin siirtymät ei ole mitään köröttelyä Open luokassa saa olla onnellinen jos ei tule AT täyteen päivän aikana. Käytännössä noi siirtymät kumminkin ajetaan metsässä, että eiköhän noi ole pitkälti yleisöä mikä on siirtynyt pätkien välillä.
    Siellä maaseudun jengille kaikki näyttää kisavehkeiltä

    Ihan asiaan, niin pe/la tuli tuolla oltua pyörimässä ja kyllä se vajaa top10 menee ihan kauheaa kyytiä tuolla metsässä.
    La varsinkin Freemanin kyyti endurotestillä oli ihan käsittämätöntä, sitten mies itse sanoo että ajoi riskiä vältellen. Hattu päästä ja iso kunnioitus.
  5. #5
    Missä suomalaiset ovat tuloslistalla?

    En ole lajia toviin seurannut, mutta takavuosina oli kympin joukossa yleensä useampikin suomalainen, jopa useassa luokassa.
  6. #6
    Kaukana siitä kovimmasta kärjestä... Valitettavasti.
    Kytönen on se tämän hetken kovin suomalais nimi, mutta ton kuukauden takaisen loukkaantumisen jälkeen on ehkä itseluottamus vähän kateissa, tai näin ainakin itse puheli eilen... Kun ei oo sitä viimeistä purista, niin noissa karkeloissa ei vaan oo mitään asiaa sinne kärkeen.
    On siellä jokunen juniori ikäinen kasvamassa ehkä sinne huipulle, mutta kilpailu on vaan niin pirun kovaa ja muuallakin ollaan kehitytty.
    Yksi iso vaikuttava tekija on varmaan myös se ero suomalaisessa harjoittelu maastossa verrattuna maailmalla oleviin mestoihin, päästäkseen sinne huipulle niin pitää asua ulkomailla ja panostaa siihen touhuun 110%.
    Brad Freeman sanoin eilen, että nautti tosta suomalaisesta enduro maastosta, kun se oli vähän paluuta siihen "oikeaan enduroon"...
    Että ei nyt näköjään ihan siitä maastostakaan ole kiinni, koska toi enduro testi oli kyllä niin perinteistä suomi kytkin runkku kivikkoa

    Jokatapauksessa nää meidän maastot on ihan erilaisia kuin nykyisessä endurogp:ssä/maailmalla olevat reitit, että varmasti se harjoitusmaasto näyttelee jotain. Toki taitaa kaikki suomalaiset ketkä mm sarjassa ajaa, asua ulkomailla.
  7.  
  8. #7
    Lainaa samserious kirjoitti Katso viesti
    Kaukana siitä kovimmasta kärjestä... Valitettavasti.


    Jokatapauksessa nää meidän maastot on ihan erilaisia kuin nykyisessä endurogp:ssä/maailmalla olevat reitit, että varmasti se harjoitusmaasto näyttelee jotain. Toki taitaa kaikki suomalaiset ketkä mm sarjassa ajaa, asua ulkomailla.

    Etelä- ja Keski-Euroopan erilainen maasto koettiin suomalaisten huippuenskakuskien mukaan menneinä vuosikymmeninä haasteena, eikä esteenä menestykselle.

    Vetäisin hatusta, että Suomella on 90-luvulta, 2000 ja 2010 luvuilta kymmeniä MM ja EM-mitalleta, joita ei ole todellakaan ajettu ja voitettu pohjoismaalaisissa ajo-olosuhteissa.

    No, eipä ole pitkiin aikoihin ollut crossissa mm-mitallisteja, rr:stä puhumattakaan. Vähissä ne yleis- ja talviurheilu menestykset ovat olleet verrattuna takavuosiin.
    Lätkää luluunottamatta, toki paitsi viimeisin sa(a)vutus.