Tulokset 1:stä 6:een 6:sta
  1. #1
    terve mulla on kawasaki zzr 1100 vuosimalli 1990.kaksi kysymystä kawassa ei ole vakiona pensamittaria mutta laitoin erillisen mittarin ja zzr 600 anturin tankin pohjaan.mistä voi johtua kun kytkee anturin kummantahansa johdon kiinni niin mittaristoon syttyy kaikki merkkivalot palamaan itse en enää keksi syytä. ja toinen asia samassa pyörässä ei kierrosmittari pelitä.missä vika?
  2. #2
    Motorg ry, rahastonhoitaja shyhander:n avatar
    Pääylläpitäjä
    Hallitus
    Liittyi Mar 2010
    Vantaa
    MotOrg ry jäsen
    Siis mittaristoon kaikki valot, ei siihen uuteen mittariin? Joku piuha kytketty päin ihmeitä

    Muutoin tulee mieleen että se kuussatasen anturi on pelkkä varoitusvalon vastusliuskatyyppinen ratkaisu, on-off. Sellaisia pelkkiä bensavaloantureita on käytetty paljon, harvemmissa pyörissä on varsinaista bensamäärämittaria kohoineen jne.

    Esim RF900:ssa on sellainen vastusliuska, että alkuksi keltainen merkkivalo palaa hieman himmeämmin ja abaut hetken päästä loistaa täsysillä.
    RF900R, ZX6R, (XJ600S)
  3. #3
    Omassa kuussatkussa ei ole varoitusvaloa vaan bensamittari ja hana varatankille. Jos tuohon varatankin hanaan koskee niin meno sakkaa sassiin enkä ymmärrä mikä miksi moinen on laitteeseen viritetty ja jätetty varoitusvalo laittamatta. Liekö kysyjän anturi ja mittari ei suoraan puhu samaa kieltä, joku viisaampi löytänee syyn, koodaria tuon ajan vehkeisiin tuskin tarvitaan.
  4. #4
    Lainaa Jussi6 kirjoitti Katso viesti
    Jos tuohon varatankin hanaan koskee niin meno sakkaa sassiin enkä ymmärrä mikä miksi moinen on laitteeseen viritetty ja jätetty varoitusvalo laittamatta.
    Meinaat, että olisi tehtaalta asti ollut noin, vai olisiko joku kuitenkin turannut?
    GT380-DS7-CB350F-GT500-GS750-VF750F-GSX1100F-GSXR1100-XJ600-GSXF750

    How far can you travel when you're six feet underground?
  5. #5
    Lainaa ts18056 kirjoitti Katso viesti
    Meinaat, että olisi tehtaalta asti ollut noin, vai olisiko joku kuitenkin turannut?
    En tiedä. Liekö siellä arveltu että jengi tykkää vaihtaa varatankille lennossa taajaan kun ihan elvyttelemättä ainakaan tuossa ei ikääntyessään tunnu venttiilli bensalähtöään vaihtavan. Voi olla etten vaan osaa käyttää eikä huvita harjoitella ajossa varatankille vaihtoa.
  6.  
  7. #6
    Lainaa Jussi6 kirjoitti Katso viesti
    eikä huvita harjoitella ajossa varatankille vaihtoa.
    Joo, mitä näitä etukäteen harjoittelemaan. Onneksi sentään pujottelu, jarrutus ja väistö on pakko harjoitella ennen käsittelykoetta, edes jollain tasolla.
    GT380-DS7-CB350F-GT500-GS750-VF750F-GSX1100F-GSXR1100-XJ600-GSXF750

    How far can you travel when you're six feet underground?