Sivu: 1 / 6:sta 123 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1:stä 30:een 174:sta
 1. #1
  Ei kai siinä sitten mikään muu auta, taaskaan, ….eli yleisön pyynnöstä, tulen järjestämään otsikon mukaisen eli, jo neljännen, tämmöisen hieman pitemmän kaavan mukaisen kesäjutauksen, Atlantinvallin bunkkereista & Kriegsmarinen tärkeimmistä ja merkittävistä satamista, sekä tukikohdista kiinnostuneille jutaajille, kesäkuussa 2018.

  Paikka: Startti Hotelli Cumulus Kemi, aamiaisen jälkeen klo 09:00.
  Maali Hotel Best Western, Narvik.

  Aika: 10.- 15. 06.2018 ( Sunnuntai - Torstai ), eli perjantaina aamusta jokainen on vapaa jatkamaan sitten omaa jutaustaan mihin suuntaan haluaa…tai sitten pienempinä osastoittain kohti Kiirunaa ja mahdollisille "jatkokohteille" ?

  Reitti: Tämä, josta voi toki halutessaan poiketa, mutta majoitukset on jo kaikille ennakkoon varattuina, ja jotka ovat jutaajia siten sitovia.

  Day 1: Kemi - Ivalo 410 km. Maanantai 11.06
  Day 2: Ivalo – Nordkapp - Honningsvåg 452 km Tiistai 12.06
  Day 3: Honningsvåg – Lakselv – Alta - Kilpisjärvi, 542 km Keskiviikko 13.06
  Day 4: Kilpisjärvi - Narvik, 285 km. Torstai 14.06

  Varustus: Huollettu mp. Erityisesti renkaiden kunto, juomapullot, otsavalaisin,
  ( luolat/bunkkerit ), puhelin, rengaspaikka- / tubeless- pakkaus, pyöräkohtaiset työkalut, jne. Passi ei pohjoismaissa ole välttämätön. Ea- pakkauskin hyvä olla aina mukana!

  Osallistujamäärä:
  min 16, tavoite 40 jutaajaa.

  Ohjelma sisältää:
  - Saapumispäivän n 2 tunnin ”jutaus info”, jossa käydään kaikki tarvittava aineisto ja ohjelma läpi. Hotelli Cumulus, luentosali ”lyhty”, jonka jälkeen sauna ja ”jutaus illallinen”.
  - Päivittäisen ”jutausbriefingin”, hotelleissa.
  - Jutausreitillä sotahistoriallisen opastuksen norjan rannikkoalueen, saksan sotajoukkojen sotahistoriallisille tykistöasemille, linnakkeille, lentokentille, sekä vastaaville nähtävyyksille ja kohteille.
  - Johdettu jutaus alkaen Kemistä, päättyen Narvikin kaupunkiin.
  - Vierailu Nordkapp- hallissa, (pääsymaksullinen)
  - Saksalaisen hävittäjäalus ”Georg Thielen” kuvaus
  - Tutustuminen Tirpitz- museoon, Altassa, (pääsymaksullinen) ?
  - Vierailu Narvikin uudistuneen sotamuseon kokoelmiin, (pääsymaksullinen)
  - Atlantinvalli Jutaus 2018, legendaarisen osallistumistarran.
  -”Ryhmä- rämä”- kuvauksen, tai jopa kaksikin.
  - Odottamattomia ylläreitä -jopa aivan puun takaa - tai sitten vain pieniä eksymisiä sekä suunnittelemattomia vastoinkäymisiä, joista toki aina selvitään!
  - Hauskoja, sekä ennalta täysin arvaamattomia, ja melkeinpä koomisia tilanteita.
  - Unohtumattomia elämyksiä, kerrottavaksi myös jälkikärjelle, tai polville, naapureista ja sukulaisista puhumattakaan!
  - Räjähtävää naurua & putkessa pauketta..
  - Jutauksen järjestäjän informaatio-, varaus-, näppäily,- jne, voimistelu- ja voimailuliikkeitä onnistuneen Jutauksen turvaamiseksi.
  - Suuret määrät Jutauksen jälkeen YouTube- videopalveluun ilmestyviä AVJ-18 –sessioita, (leffoja!), joista pätkät koottuna kertyy helposti jopa kokoillan elokuvan verran tsiigailtavaa!
  - Mahdollisesti myös vierailu Saksalaisten sotilashautausmaalla Narvikissa, (tapaus Erika Schöne?)...
  - Mahdollisesti käynti Jugoslavialaisten vankien "kuolemanleirillä"...
  - Yms. tms. jne…

  Hotellit & hinnat:
  Vain Hotelli- tai laadukas vandrerhjeim- taso. Majoituspaikat on järjestäjän toimesta ennakkoon testattu, joten yllätyksiä, saati puutteita ei niiltä osin pitäisi olla odotettavissa. Nautimme laadusta, mutta motoristi ystävälliseen ja järkevään hintaan!

  Vaikka pohjoisen yöttömän yön aurinko antaisi mahdollisuuden 24h/vrk jutaamiseen, on tarkoitus, että yöt nukutaan levollisesti, jotta jutaaminen on turvallista, sekä nautittavan hauskaa!

  - I yö: Hotelli Cumulus Kemi **** ( Scandic Kemi?) (fuusioitunee piakkoin?)
  Hinta 2h:n huoneessa 45e / hlö, tai 1h:n huone 75e, valintanne mukaan. Hinta sis, runsaan buffet- aamiaisen, saunojen ja uima- altaiden vapaan käytön klo 16:00 - 21:00 sekä ilmaisen mp- parkin. (Hotellimajoitus sis. ”tarramaksuun”).
  - II yö: Hotelli Kultahippu Ivalo. Hinta 2h:n huoneessa 54e, tai 1hh 83e, tai 4hh 42e / hlö, sis. buffet- aamiaisen, iltasaunan.
  - III yö: Nordkapp Vandrerhjem Hostel Honningsvåg. Hinta 2h:n huoneessa 40e / hlö, tai 1h:n huone 65e. Hinta sis. runsaan buffet- aamiaisen, petivaatteet, internet- pisteen, Wifi:n, omatoimikeittiön, oleskelutilat, sekä parkin. (Hotellimajoitus sis. ”tarramaksuun”).
  - IV yö: Hotelli Kilpis Kilpisjärvi. Hinta 2h:n huoneessa 69e / hlö, tai 1h:n huone 99e, HUOM sis. päivällisen, runsaan aamiaisen, rantasaunan, ja internet- pisteen.
  - V yö: Hotel Best Western Narvik. Hinta 2h:n huoneessa 55e / hlö, tai 1h:n huone 104e, sis. aamiaisen, kahvia, ja wifi:n ja parkin.

  Saapuminen:
  Huollettu pyörä tankattuna, sekä matkalle jo varustettuna, omatoimisesti Kemin hotelli Cumulukseen sunnuntai- illaksi, (Hahtisaarenkatu 3 ), viimeistään kello 17:00, koska tuolloin aloitamme AVJ-18 tilaisuuden ensimmäisellä ”jutausbriefingillä”. Paikallaolo on enemmän, kuin suotavaa!

  Huolto:
  Jokaisen hotellin huonehintaan, sisältyy aamiainen, joka runsaasti nautittuna, kantaa pitkään! Useissa hotelleissamme on mahdollisuus yhteiseen päivälliseen. (ennakkovaraukset!). Joista ensimmäinen, on luonnollisesti Kemi Hotelli Cumuluksen ravintolasalissa.

  Jutauksen ajonaikainen muonitus, suoritetaan omatoimisesti mukana pidettävillä e-tarvikkeilla, ja, tai, reitin varren elintarvikemyymälöistä tai huoltamoilta tankkaustauoilla.

  Polttoainehuolto, kuten edellä. Master-Card ja Visa- kortit käyvät myös norjan automaateissa poikkeuksetta. Mahdollisiin museokäynteihin kannattaa varata kuitenkin valuuttaa.

  Huoltamot ja taukopaikat: Tiedot jaetaan briefingissä.

  Viestiyhteydet:
  Jutauksen aikana, liikkeessä ja erityisesti kohteissa, on mahdollisuus yhteydenpitoon PMR -radioin, kanavilla 3 (446.03125 MHz), tai 5 (446.05625 MHz, varalla). Tangenttiohjauksella varustettu radio, (suositellaan!), ei aiheuta liikenteeseen tahattomia häiriöitä, kuten VOX- toiminteiset, joita siis ei suositella! Tarkempi ohjeistus ja taajuusjako, annetaan jutaus infossa.

  Sponsorit:
  Perinteisesti, olemme saaneet päivittäisen ”jutausbriefingin” yhteydessä suoritettavaan ”jutausarvontaan” hienoja tavara- ja etuseteli- palkintoja eri yhteistyökumppaneiltamme.
  Tälläkin kertaa, neuvotteluja käydään edelleen, ja toistaiseksi mukaan on jo ilmoittautunut perinteisesti, ainakin HUOLTO-KAKSIKKO, Jämsästä, sekä Hotelli Kultahippu, Ivalosta!
  ...katsotaan mikä on tilanne sitten kevväillä?

  Ilmoittautuminen:
  Sähköpostilla: mchuurre (at) jippii.fi
  Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot:
  - Nimesi ja #- numerosi, (ellei jo ole, saat sen paluuviestissä).
  - Puh:no
  - Mp:n merkki ja malli
  - Mahdolliset ruoka-allergiat, tms. erityistoiveet

  Majoitukset on varattuna 40 jutaajalle, kaikkiin linkitettyihin hotelleihin 2h:n huoneilla. Mahdollisuus on myös 1hh:een, mutta se on ilmoitettava ennakkoon. (Ykköset aina hinnakkaampia= lisämaksu).

  ”Tarramaksu”: (suoritus = jutausjärjestys)
  Summalla 150e, varmistat osallistumispaikkasi, ja se sisältää majoitukset aamiaisineen 2h:n huoneessa Hotelli Cumuluksessa Kemissä, sekä Nordkapp Vandrerhjem Hostel Honningsvågissa. Suoritus osoitetaan, tilille n:o FI19 3636 3001 5830 20, viimeistään 10.04.2018 Samalla tuet osaltasi CMA.FI:n toimintaa.
  ("Ykkösille" 55e:n lisä).

  Peruutusehdot:
  Mikäli peruutus johtuu matkanjärjestäjästä, palautetaan tarramaksu kokonaisuudessaan.
  Jutaajan peruuttaessa osallistumisensa viimeistään 60 vrk:tta ennen starttia, palautetaan summa - 20%. Jutaajan peruuttaessa osallistumisensa viimeistään 30 vrk:tta ennen starttia, palautetaan summa - 50%.

  Vakuutukset:

  Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, eikä heidän ajoneuvo-, tai muuta kalustoaan.
  Suositellaan, että jutaaja selvittää etukäteen, mitä esim. mp:n osakasko korvaa rengasrikon sattuessa, tms. tilanteessa.

  Seuraile tätä "threadiä", niin tiedät missä mennään.....! Lämpimästi tervetuloa jo nyt, ensi kesän suurimpaan Jutaukseen, mykistävän kauniin Norjan mutkateille!

  BTW: ja mikäli Atlantinvallijutaukset eivät ole aiemmin tulleet tutuksi, niin tässäpä tämän kesän viimeisin YouTube- jakso, olokeepa hyvät!

  Viimeksi muokannut: mchuurre; 20.02.2018 klo 13:48.
 2. #2
  Nonnih! Tästähän net meän sponsoritkin sitten jo heräili, ja tykkäs, ettäs aletaampa asettelemaan tänne niitä heän "logojansa" sitten myös!

  näin se tämä etenee sitten taas.......
 3. #3
  Ja JOS sattuisi renkaiden suhteen tulemaan "hätä-hätää"! Niin Kemissä meitä palvelee, ja vaikkapa yömyähään:  ...ja hinnat on "Sponssattu" siten, että alta- alle, samaan hintaan, eli ei työkustannuksia!

  Hyllystä löytyy kaikki yleisimmät koot, sekä ne parhaat tunnetut merkit!
  Mp-rengas Teollisuustie 6

  Viimeksi muokannut: mchuurre; 21.02.2018 klo 10:07.
 4. #4
  Kemi Cumulus, (fuusioituminen Scandicin kanssa piakkoin...?), lupasi myös tulla mukaan sponsoroimaan, edellyttäen, että Scandicilla on vastaavia "vapaamajoituskuponkeja" käytössään!

  Henkilöstö ei vaihdu, ja toivottasti ei myöskään käytäntö kuponkien suhteen!
 5. #5
  Bluetoothilla varustetut PMR-puhelimet alkavat olla kiven alla kun RXTX-tuotteen Midland G8E:t loppuivat, mutta Norjasta noita löytyy vielä. Ovat jopa tarjouksessa:

  https://safemc.no/midland-g8e-bt-blu...e-pmr446-radio

  #85 ilmoittautunut ja tarramaksu hoidettu.
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 6. #6
  Ei tiedä vielä voiko osallistua?

  Riippuu ihan tuosta toisesta harrastuksesta, onko se juuri tuolloin.
  Jos vahat merkit pitää paikkaa ehdin juuri. (16.6.2018)

  Aikaa kyllä on.
  Pistin asiat tärkeys järjestyksen työantajan kanssa hiljakoin.

  8.3-8.4.2018 Käyn tuolla Atlas vuorella ja sen etelä puolella.
 7. #7
  Pallo on työnantajan hallussa.
  Katotaan miten käy.
  You have been banned for the following reason:
  alko vittuilee

  Date the ban will be lifted: Ei koskaan
 8. #8
  Ja taas todella HIIAAANOJA uutisia!

  Nimittäin parit uudet-wanhat Sponssit ovat palanneet upeasti kehiin!

  Nimittäin MP-Nurmi Jyväskylästä, sekä valtakunnallinen Storm-Motor!


  .....jotta KYLÄ LÄHTEE!!
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 05.12.2017 klo 21:31.
 9. #9
  Tuleva Atlantinvallijutaus - 18 letka, näyttäisi jo alustavasti tältä:

  #1, #4, #6, #13, #14, #18, #37, #44, #49, #51,#53, #58, #70, #70 b, #72, #73, #85, #86, #87, #88, #89, #90, #91, #92, #93, #94, #95, #96, #97, #98, ja lisäksi puolenkymmentä toistaiseksi vailla jutausnumeroa olevaa.....

  (tummennetulla paikkansa jo lunastaneet)

  Jotta hyvältä näyttää tässä vaiheessa!

  edit: uusia ilmoittautuneita lisätty.....
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 05.02.2018 klo 19:07.
 10. #10
  Ompa soma havaita, että on runsaasti uusia "Jutaaja-tulokkaita" völöjyyn lähdössä! Eilen ja tänäänkin pari uutta nimeä!
 11. #11
  Pitihän se Jutausta varten investoida. Sinihammas pmr
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
 12. #12
  Lainaa makehut kirjoitti Katso viesti
  Pitihän se Jutausta varten investoida. Sinihammas pmr
  Kyllä ovat norjalaiset ihmeissään . Minä hain omani R-kiskalta eilen illalla! Toivottavasti lähtee pelittämään kypäräpuhelimen kautta - kypärässä mulla on Cellularline Interphone sport.
  Honda Shadow 750 ACE (vm 2001) - vaimo (mun vuoro varmaa seuraavaks?)
  Suzuki GSF 600 s bandit (vm 2002) -mä
  Yamaha XV250 Virago (vm 2000) - vaimo
 13. #13
  #93 (uusi jutaaja) ilmoittautunut ja tarramaksu hoidettu.
  sinihammas laitettu tilaukseen.
  -BMW R 1200 GS -10
  -Honda CBR 1100 XX BLACKBIRD -07
  -Suzuki GSF 1250 SA -07
  -Yamaha FZ6-S -05
  -Yamaha XJ 600 Diversion -00
 14. #14
  Lainaa vesteka kirjoitti Katso viesti
  #93 (uusi jutaaja) ilmoittautunut ja tarramaksu hoidettu.
  sinihammas laitettu tilaukseen.
  HIANOA #93, ja alkaapi kohta olemaankin taas "se" aika erinäisiin varusteluhommiin pikkuhilijaa.....

  Mp-messuilla nähhään!
 15. #15
  Talviunilta porukat heräileepi jo, kun alkaapi AVJ-18:n ilmoittautujia ilmestymään.....

  Tervetuloa letkaan ja völjyyn siispä mukaan #51 & #94 ! .....
 16. #16
  Lainaa lario kirjoitti Katso viesti
  Pallo on työnantajan hallussa.
  Katotaan miten käy.
  Tovi siinä meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
  Mukana
  You have been banned for the following reason:
  alko vittuilee

  Date the ban will be lifted: Ei koskaan
 17. #17
  Lainaa lario kirjoitti Katso viesti
  Tovi siinä meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
  Mukana
  Muutako numerolla #95 sitten vain völöjyyn! HIANOA!
 18. #18
  Mp- messuilta terveisiä, ja varsinkin erittäin HIAAANOJA uutisia!

  Nimittäin, Storm Motor lupasi sittenkin se täydellisen ajovarustesetin jälleen meille jutausarvontapalkinnoksi!

  Ajosettihän sisältää, kuten viimeksikin:

  - Kypärän
  - Ajotakin
  - Ajohousut
  - Ajosaappaat
  - Ajokäsineet, että kyllä lähtee taas

  Joten näin vielä julkinen, reilu ja voimallinen kaasukäen ravistelu ja kiitoksemme sinulle Jussi & Storm Motor !
 19. #19
  Lainaa mchuurre kirjoitti Katso viesti
  täydellisen ajovarustesetin
  Sitten kun vielä jostakin ilmaantuisi palkinnoksi ajovarusteiden värisävyihin sopiva ajokuntoinen pyörä - siis moottoripyörä
  Honda Shadow 750 ACE (vm 2001) - vaimo (mun vuoro varmaa seuraavaks?)
  Suzuki GSF 600 s bandit (vm 2002) -mä
  Yamaha XV250 Virago (vm 2000) - vaimo
 20. #20
  Hyvinkin kiinnostava ajatus. Täysin ummikkona kysyn, miten nuo ajot on järjestetty, onko taukoja, ruokailua matkalla jne. Entä jos haluaisi topata ja kuvata jne ? Sorry tyhmiä kysymyksiä.
  Vielä ehtii
 21. #21
  Lainaa senex52 kirjoitti Katso viesti
  Hyvinkin kiinnostava ajatus. Täysin ummikkona kysyn, miten nuo ajot on järjestetty, onko taukoja, ruokailua matkalla jne. Entä jos haluaisi topata ja kuvata jne ? Sorry tyhmiä kysymyksiä.
  Nämä kaikki "specsit" käydään lävitse heti ensimmäisenä ajopäivänä Kemin Scandic:issa, eli ns. "Jutausbriefingissä", mutta toki tässä jo alkuunsa infoa:

  - Kaikille on järjestetty hotellitason petipaikka, elikkäs lakanoiden väliin pääsee, ja samoin aamiaispöytään aamulla.
  - Reitti tulee kaikille selväksi, mutta tottakai, (ja näin ovat monet tehneetkin), reitiltä saa ja voi poiketa, mutta tästä täytyy vetomiähellä / jälkikärjellä, ("wingman"), olla tieto.
  - Aamiaisella tankataan reilusti, niin sillä pärjää pitkälle päivään. Taukoja pidetään tankatessa, ja ennalta valituissa "aiheen" kohteissa, esim. Kaunispäällä, jossa käytiin Jäämerentien suunnan "varsinainen" viimeinen taistelu 2.11.1944.
  - Tankkaustauot max 250km välein. Ja viimeistään hotellissa perillä, nautitaan päivällinen / illallinen.
  - Kuvauskohteita varmasti löytyy matkan jutausreitin varrelta sekä johdettuina, että vapaasti valiten, mutta tällöinkin kuvaaja vastaa itse pääjoukkoon uudelleen liittymisestä- ja sitten ilmoitus jälleen vetomiähelle / jälkipään "wingman":ille.

  Ilmoitukset siksi, kuten varmasti arvaat, ettei muiden tarvitse olla huolissaan, (kaputt / rengastyö / jne?).

  Hyvin on ainakin toistaiseksi em. systeemi toiminut.....

  Muutako letkaan vain!
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
 22. #22
  AVJ-18 Jo lähes virallinen päiväohjelma


  10.06.2018 Sunnuntai

  Omaan tahtiin saapuminen Kemiin, Hotelli Scandic:iin, bensa-aseman kautta tankkaus, (takapihalla), ja Jutauspärrät "perinteisesti", hotellin pääovelle ojennukseen!

  Kirjautuminen, jutauspärrien purku & viimeistely, tutustuminen hotelliin & toisiin jutaajiin & ajokalustoon

  Jutauspärrien tankkaus, mikäli oli vielä tekemättä!

  Klo 16:00 Saunat & uima-allas, ( aina klo 21:00:een asti! )

  Klo 17:00 I Jutausbriefing Hotelli Kemi Scandic (Cumulus), sali "lyhty". I Jutausarvonta.

  Klo 19:00 Jutauspäivällinen, (varaukset etukäteen), menu julkaistaan tuonnempana....

  Klo 20:00 Saunat, (jos ei ennen briefingiä ole käyty - tai sitten vaikka uudelleen)

  Klo 21:00 PMR- radioiden testausta, yms. varustelua, viilausta, jne. tms...  11.06.2018 Maanantai

  Klo 07:00 Buffet- aamiainen

  Klo 08:30 Ajoonlähtötarkastukset, (radio check!), jutauspärrien pakkaukset, huoneiden luovutukset, jne.

  Klo 09:00 Startti

  Klo 10:30 Napapiirillä tauko

  Klo 12:30 Sodankylä tauko

  Klo 14:00
  "Shutzwall Tankavaara"

  Klo 15:00
  "Kaunispään taistelu"

  Klo 16:00 Saapuminen Ivaloon & Hotelli Kultahippuun kirjautuminen

  Klo 17:00 Päivällinen, (22e)

  Klo 18:00 Saunat

  Klo 19:00 II Jutausbriefing & II Jutausarvonta
  12.06.2018 Tiistai

  Klo 07:00 Buffet- aamiainen

  Klo 07:45 Ajoonlähtötarkastukset, (radio check!), jutauspärrien pakkaukset, huoneiden luovutukset, jne.

  Klo 08:00 Startti

  Klo 09:00 Kaamasen lentokentällä tauko

  Klo 10:30 Karigasniemi, tankkaus & tauko

  Klo 10:45 Skoganvarre, Wehrmahctin sotasairaala & tauko. (norjan aikaa, eli -1h!)

  Klo 11:45 Saapuminen Lakselviin

  Klo 13:00 Billefjordin vesilentotukikohta, (opastaulu & bunkkerit)

  Klo 16:00 Saapuminen Honnigsvågiin, kirjautuminen Vandrerhjeimiin, tauko

  Klo 18:00 Päivällinen & III Jutausbriefing & III Jutausarvonta

  Klo 21:00
  Startti elämykselliseen Nordkappiin, panoraama elokuvaesitys & ruokailumahdollisuus, keskiyön aurinko, Jutaajien 1.yhteiskuva, "Bismarkin tuho- sessio"
  (pääsymaksu 275 Nok, ~28e).

  Klo 24:00 Paluu majoitukseen
  13.06.2018 Keskiviikko

  Klo 06:00 Buffet- aamiainen, (HUOM. norjan aika, = suom. klo 07:00 !)

  Klo 06:45 Ajoonlähtötarkastukset, (radio check!), jutauspärrien pakkaukset, huoneiden luovutukset, jne.

  Klo 07:00 Startti

  Klo 09:00 Skaidi, tauko

  Klo 10:30 Festung Storekorsnes, bunkkerit, (1h)

  Klo 12:00 Alta-city, jossa pikkutankkiset tankkaa!

  Klo 13:00 Tirpitz-museo Kåfjord, (Sis.pääsym. 80 Nok = 8e ) ( 1h )

  Klo 15:30 Gildetun, näköalapaikka, Jutaajien 2. yhteiskuva, kaffee-tauko.

  Klo 16:45 Storslett, pikkutankkiset tankkaa!

  Klo 20:30 Saapuminen Hotelli Kilpikseen, Kilpisjärvi, ruokailu & rantasauna, IV Jutausbriefing & IV Jutausarvonta
  (suomen aika!)  14.06.2018 Torstai

  Klo 07:00 Buffet- aamiainen

  Klo 08:45 Ajoonlähtötarkastukset, (radio check!), jutauspärrien pakkaukset, huoneiden luovutukset, jne.
  Klo 09:00 Startti

  Klo 09:00 Storfjord, Festung Lyngen, opastaulu, tauko, (norjan aikaa, eli -1h!)

  Klo 11:00 Setermoen, tankkaus, varuskunta, psv:t, museo?

  Klo 13:00 Bjerkvik, maihinnousuranta

  Klo 14:30 Rombaken, Krigsmarinen hävittäjä Z2, Georg Thiele

  Klo 16:00 Saapuminen Narvikiin, Hotelli Best Western, kirjautuminen

  Klo 17:00 Ruokailu

  Klo 18:00 Vierailu Narvikin sotamuseossa, sekä saksalaisten sotilashautausmaalla. (vaihtoehtoisesti vaijerihissi huipulle?)

  Klo 20:00 Paluu hotellille, V Jutausbriefing & V Jutausarvonta, päätöspuheet, jne...
  15.06.2018 Perjantai

  Klo 07:00 Buffet- aamiainen

  ....Ajoonlähtötarkastukset, (radio check!), jutauspärrien pakkaukset, huoneiden luovutukset, jne. & paluumarssit omaan tahtiin, omia reittejä, tai sitten vaihtoehtoisesti, jutaus jatkuu Jugoslavialaisten vankien kuolemanleirin kautta Kiirunaan....jne....

  Turvallista ja siunattua kotimatkaa, ja kohti uutta seikkailua!
  EDIT: Aikataulutus muutokset (Spåkenes skipataan?) ( tai sitten Storekorsnes?).....
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 20.02.2018 klo 19:54.
 23. #23
  Lainaa mchuurre kirjoitti Katso viesti
  Kuka muistaa?? (Huurre?) mitä tuossa kyltissä lukee kun lentokentälle käännytään?
  S1000XR & Triumph ST & XChallenge
  gozamite-blogi
 24. #24
  Lainaa Go-Za kirjoitti Katso viesti
  Kuka muistaa?? (Huurre?) mitä tuossa kyltissä lukee kun lentokentälle käännytään?
  Jaa tää vai?


  kuva.JPG


  Jo joo, tätä kuitenkin meinasit.

  kuva2JPG.JPG
  Viimeksi muokannut: Bing; 20.02.2018 klo 18:02.
  TBD
  --------------------
  Honda CBR 1100 XX
  Honda CBF 1000 F
  Triumph Sprint ST 1050
  Suzuki GSX-F 750
 25. #25
  Bing kuittasi - kiitos! Muuten, tuolla Tirpitz- museossa saamme nähdä, about 20 minuuttisen elokuvan, Tirpitzin viime vaiheista, ja meidän jutausreitti, kulkee aivan sen ankkuripaikan "päältä".....voimma pysähtää tsiigaa, parin "Tall-boy" pommin kraateria, joita löytyy aivan siitä samaisesta paikkaa.....


  Liitteen kuvaan, olen merkinnyt keltaisella nykyisen tielinjauksen, joka pukkaa tunnelista suoraan ankkuripaikalle...

  X-sukellusveneiden miehistöt, huilailee sitten siellä museon vieressä sijaitsevalla hautuumaalla...
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 20.02.2018 klo 19:51.
 26. #26
  Tarkotin ehkä pikemminkin tätä.
  S1000XR & Triumph ST & XChallenge
  gozamite-blogi
 27. #27
  Lainaa Go-Za kirjoitti Katso viesti
  Tarkotin ehkä pikemminkin tätä.
  No "Lentokenttä" siinä lukee, mutta vain suomeksi!
 28. #28
  Lainaa mchuurre kirjoitti Katso viesti
  No "Lentokenttä" siinä lukee, mutta vain suomeksi!
  Tein paikasta kätkön "löydettäväksi"
  S1000XR & Triumph ST & XChallenge
  gozamite-blogi
 29. #29
  Lainaa Go-Za kirjoitti Katso viesti
  Tein paikasta kätkön "löydettäväksi"
  Jovvain! No tuoha onkin soma juttu!
 30.  
 31. #30
  Wanhakin v o i syntyä uudesti! (Tällätäämpä tämä tännekkin tiijoksi, kun ompi joskus ollu puhetta...!)

  Päätimpä sitten mieki, jotta ompi aika ryhtyä näin "oikiaksi org:ilaiseksi", koska on tämä foorumi vain niiiiiiiiiiiin paljon avittanut, hauskuuttanu, piristäny, ja ties mitä, mutta ennen kaikkea, välittänyt jäsenistölleen jos jonkinlaista tieto- taito- yms. kokoontumisajo tietoutta, omista "Jutaushommista" nyt puhumattakaan, että aivan PAKKOHAN se oli liittyä täysjäseneksi, jotta kehtaa olla TÄYSILLÄ mukana ja matkassa!

  On se vain niin, että tämä ompi harvoja mp- saitteja, jossa myäs TAPAHTUU, eikä vaan nukuta ja ihmetellä, kun hämähäkin seitit kasvaa päälle! (vs. jokin 3- kirjaiminen kerho....)
  Päivittäin on tullut täällä käytyä, tai jos en ole käynyt, niin sitten olen ollu jossain jutailemassa.....

  Että otetaampas Jutaajaat tästä meänkin "virallinen" Jutaussaitti ja sitähän tämä on ollutkin!

  Että täältä ne vain tulevatkin järkkäämäni ja suunnittelemani Jutaukset löytyy, jos sikseen!

  Tukeni annan tälle saitille, että jatkossakin org:in HIANO toiminta voi jatkua! Eli "DIN- huurushyväksyntä" tälle!
Sivu: 1 / 6:sta 123 ... ViimeinenViimeinen