Tulokset 1:stä 6:een 6:sta
 1. #1
  Motorg ry:n hallituksen jäsen, jäsenasiavastaava, SMOTO yhteyshenkilö Salmon:n avatar
  Liittyi Mar 2005
  Algebra
  MotOrg ry jäsen
  Tervetuloa vastaamaan SMOTOn Tiestön kunto 2017 -kyselyyn! Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa mielipiteitä Suomen teiden kunnosta motoristien näkökulmasta. Ajokaudella 2017 ovat puhuttaneet mm. teihin jyrsityt urat ja uuden päällysteen liukkaus. Kyselyssä kysytään mm. näistä aiheista ja yleensä tien kunnon aiheuttamista peloista, vaaratilanteista ja onnettomuuksista.

  Kyselyssä kysytään myös tietoja ajomäärästä kuluneelta ajokaudelta. Tarkoituksena on saada luotettavaa tietoa siitä, miten paljon moottoripyörillä todellisuudessa ajetaan.

  Kyselyn tulokset esitetään tieverkoston kunnosta vastaaville viranomaisille ja toimijoille. Tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen ja se, että motoristit huomioidaan jatkossa liikenteessä tasavertaisina osapuolina teiden rakentamista ja kunnossapitoa suunnitellessa.

  Tulostietoja käytetään taustoittamaan SMOTOn edunvalvontatyötä kontakteissa päättäjien ja liikenteen eri toimijoiden kanssa. Ajomäärästä kerättävillä tiedoilla on yhdessä Trafin tietojen kanssa mahdollista tarkentaa moottoripyöräkannan vuotuista ajosuoritetta. Ajosuoritteella on merkitystä mm. moottoripyörin kokonaispäästöjen laskennassa.

  Kyselyn tulokset julkaistaan SMOTOn nettisivuilla. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja yksittäisen vastaajan vastaukset eivät näy kyselyn tuloksissa. Tuloksissa julkaistaan pelkästään kunkin kysymyksen yhteenvetotiedot. Vastaamiseen menee ainoastaan muutama minuutti.

  Tästä kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/Smoto_tiekysely_2017
  Motorg ry:n jäsenasioihin liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(ät)moottoripyora.org tai salmon(ät)moottoripyora.org
  Kiitos


  Nykyset
  GSX-R600 K6
  GSX-R1100 -90
  ja exät
  GSX750F -89
  RG 125 gamma -85
  RM 125 -81
  PV 50 -80
 2. #2
  Herra Heinäkuu JMH:n avatar
  Liittyi Jul 2010
  Paronin Tilukset
  MotOrg ry jäsen
  Vastattu.

  Olisihan viranomaisille ja toimijoille voinut palautteeksi lähettää kippikuormallisen paskaakin, mutta sivistysvaltiossa kun elellään, niin täytetään nettikuponki.
  02 Mille R
  Kaikki kirjoittamani on lähes poikkeuksetta täyttä paskaa, eikä sitä ole tarkoitettu kenenkään silmille, vaan tulisi pikemminkin moderoida helvettiin... ja heti.
  Ajolinjani ovat kuin Hendrixin soolot. Ennalta-arvaamattomia, ja aina erilaiset.
 3. #3
 4. #4
  Vastattu. Taustakysymyksiin olisin kyllä kaivannut jotain mikä kuvaisi vastausten tulkitsijalle vastaajan kokemustasoa vähän enemmän kuin ajokilometrit yhtenä vuosikymmenen huonoimmista kesistä...
 5. #5
  Vastattu vaikkei tänä vuonna keritty nuttaamaan laisinkaan, kerran ely-keskus antoi pientä kipurahaa nuttauksesta(marko.fzs varmaan muistaa tapauksen nuutajärventieltä).
  YZF 750 R -95
  FZR 1000 -92
  Ex FZS 600 -01
  Ex XJ 900F -93
  Ex XJ 600 S Diversion -96
  Kukahan nää mutkat oikein määrää..
 6.  
 7. #6
  Lainaa Salmon kirjoitti Katso viesti
  Ajomäärästä kerättävillä tiedoilla on yhdessä Trafin tietojen kanssa mahdollista tarkentaa moottoripyöräkannan vuotuista ajosuoritetta. Ajosuoritteella on merkitystä mm. moottoripyörin kokonaispäästöjen laskennassa.
  Tuli sellainen mieleen että paljonkohan se vääristää tilastoja kun ei missään taidettu kysyä kuinka iso osa ajosuoritteesta on Suomessa ajettu. Ainakin itsellä kotimaassa ajetut kilometrit jäävät vuositasolla pariin tuhanteen, kuitenkin mittariin on tullut keskimäärin yli 10tkm vuodessa.