Team Laine tarjoaa Kangasalla Kallion alueella (13 km Tampereen rautatieasemalta) runsaasti lämmintä ja tasalämpöistä vartioitua säilytystilaa moottoripyörille, mönkijöille, mikroautoille ja vaikka kelkoille. On tiloissa ollut myös talon irtaimistojakin, joten kaikki ovat meillä turvassa.

Säilytyksen aikana voimme tehdä haluamasi huoltotyöt, tarvikkeiden asennukset, pesut ja puunaukset, jotta laite on säilytyksen jälkeen valmiina käyttöön. Moottoripyörät ja mönkijät voimme myös pistää dynoon ja säätää kohdalleen, jotta suhteellisen lyhyenä ajokautena ei tarvitse käyttää sellaiseen aikaa.

Hinnat ns. normaalikokoisille moottoripyörille ovat 25€/kk ja isoille Gold Wing yms. pyörille, mönkijöille sekä moottorikelkoille 30€/kk. Hinnat sisältävät alv 24% ja akun latauksen älylaturilla. Maksat vain ajasta jonka laitteesi on säilytyksessämme ja alunperin sovittua aikaa voi keväällä pidentää joustavasti.

Tarvittaessa voimme noutaa laitteet Pirkanmaalla kohtuullista km-korvausta vastaan.

Tule liikkeeseemme osoitteessa Mursketie 25, 36220 Kangasala tai pistä kyselyä sähköpostiin osoitteella info@teamlaine.fi. Puhelimeen vastataan numerossa 045 625 8400, joten voit myös soittaa meille.
Polttoaineen säilöntäaineet yms. löydät verkkokaupastamme shop.teamlaine.fi