Sivu: 1 / 6:sta 123 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1:stä 30:een 162:sta
 1. #1
  ...Coming soon, jos Herramme tahtoo....

  Specsit:

  -En ala kasvattamaan mahaa, saati ZZ-Top partaa, enkä osta tatuointeja, en nahkaliivejä tai edes bootseja...
  -Umpikypärällä matkaan, että ei edes Maltanristi- saati pääkallo-buffia naamariksi...
  -Liekkitarrojen aikakin meni jo aikaa sitten, ja hapsut ovat vain turvallisuusuhka..
  -Öljyvati, rasselisäkki, syssybar:it eivät tule niin ikään matkaan, ei edes nyrkkirautaa saati sytkäriä...

  Kaveri vain soitteli tuossa eräänä iltana, ja pyysi siirtoapua 2:lle HooDeelle, joista en ole tosin nähnyt edes kuvan palaa. Avopärrät joka tapauksessa, joka sadepäivinä ei tarjoa muuta suojaa, kuin mitä se nopeusmittari antaa, paitsi jos sekin on upotettuna bensatankkiin....

  Toivoa vain sopii, että ohjaustanko EI OLISI mallia "apehanger", koska matkaa kertyy jonkin verran, eikä nykyisin tule enää käytyä edes salilla päivittäin.... Matkanopeudella enemmän, kuin 100km/h, se tarkoittaisi valkoisia sormia....

  Satula olisi hyvä lisä, mutta katsotaan nyt sitten, minkä päällä sitä joutuu istuntoa pitämään....

  Bensatankki, on toisessa HooDeessä aikas "piäni", koska puhelimessa kuulin, että tankkausväli on 100km:n välein.... (...slow down, slow food, slow ride, slow show....)
  Saattaapi olla ns. "niukki-naukki", jos autobahn- ajossa skippaa yhden Aral:in....... (... next Station 88km...und weiter...)

  Ainoan toiveen esitin pyörän suhteen oli se, että siinä olisi "power-socket" tuliliiviä varten, koska kelit juuropassa voivat olla mitä tahansa, etenkin JOS aikoo passoille.... (..ilman thuliliiviä en ajele kesällä suomessakaan...)

  Starttisatamana kuulemma HKI, ja maihinnousu nähtävästi Rostockissa? Scandiaa eikä peltomaa-haju-tanskaa kun EI JAKSA AINA istua, ei sitten millään....

  Ai niin, ja se määränpää....

  ........onko se nyt niin kiinnostavaa edes tietää, koska kestääkö HooDeet sinne asti, sehän selviää vasta tuonnempana?

  Jokainen pärrämatka on seikkailu, mutta miten ihmeessä juuri nyt tuntuu siltä, että tämä se vasta Seikkailu tulee olemaankin?

  Iteppähän lupasin......
 2. #2
  No nyt on mukavaa katsottavaa Huurteelta tulossa!

  Mielestäni se Kawa ZZR :n tuominen Espanjasta oli kyllä paras koskaan näkemäni reissujuttu. Moneen kertaan sen talven synkeinä päivinä lohdutukseksi katsoin, kun ajokauden alku oli vielä kaukana edessä.
  Hauskaa kun voi tehdä mielikuvitusmatkan kotisoffalla istuen!
 3. #3
  HD:lle 100 km on ihan riittävä tankkausväli, sitä tutinaa kerralla pitempään kestä...
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 4. #4
  Pientä tihkumista, ja pieniä palasia YES! Eli tästä se homma lähtee, joko homma kokonaan käsistä tai sitten liikkeelle....

  Öljyntihkumisesta ei vielä ollu kyse, mutta sen sijaan tietoa tihkui sen verran, että kyseessä onkin Sportser- mallit, (tarviskohan jo varata hierojalle / kiropraktiikolle parit ajat paluupäiville?), joihin on tehty piäniä muutoksia. Ja sitten niitä palasia, tarvitsemiani pieniä kuvanpaloja löysinkin näistä netistä... .

  Tuo piänempi, on model- 883, mutta siihen on vaihdettu kuulemma Buellin kone. Yhden, ja sen ainoan kerran , mitä olen tuollaista koeajanut, en heti muista, että välilevyt olisivat silloin varsinaisesti paikoiltaan luiskahtaneet, saati hampaiden paikat irtoilleet, vaikka viiveellä voikin aina tapahtua mitä vain.... .? Tuo istuma-asento kieltämättä vähän huolestuttaa kyllä.... .?

  Nämä kuvat olen kaivanut netin syövereistä, eli ovat siten vain ja ainoastaan suuntaa antavia.. Todellisuus voi sitten iskeä, kuin Korkeajännityslehti aikoinaan: "kuin miljoona volttia". Apehanger- tangot, pois otetut / vaihdetut jakkarat, vaihdetut "kopterikeulat", jne, tuovat sitten omat lisänsä.... ? Tässä kuitenkin oletettu "pikkuHooDee":  No sitten se toinen, se on model-1200, jossa on se piäni tankki, (joko on vaihdettu, tai sitten kulutus ON ruhtinaallinen?). Specksit kun kuitenkin kertoo: " 4.5-gallon fuel tank offers long riding range".
  Tuo tarkoittaisi siis 17 litran säiliötä??!!
  Luulen, että jokin piäni 5 litran lisäkanisteri on otettava völöjyyn, "just in case", koska ei se autobahnilla seisoskelu ole niin mieluista, ja sillä aikaa kun tst-pari noutaa bensaa, (niin, mistä asti lie..), ei u-käännösten teko Kasselin suorilla ole edes mahdollista. Piiiitkästi häätyy ajella ensin toiseen suuntaan, ja sitten taas vastaavasti toiseen suuntaan, että pääsee samaan paikkaan, missä HooDee "kuoli"... .

  Öljytilavuuskin on myös hyvä tietää, "just in case", jotta saappaan vartta pitkin nousevan "loron", eli mahdollisen öljyvuodon havaitsemisen jälkeen, voisi tehdä riskiarvioita, missä vaiheessa stopataan, vaiko pelkästään himmataan seuraavalle Aralille.... ja sitten tiätty ADAC:in avustuksella Pärnäselle.?

  Painoa ei näissä ole kuin "normit", eli about 250kg, ja noiden kuvien iskarit ilahduttivat kyllä silmiäni. Olisivat tiätty voineet olla jäykkäperiäkin, kuten sitten minäkin, ainakin perillä ja vielä piiiitkään kotitukikohdassakin....(mahd. VP:tä pitkään, tai ainakin VUP:ia ?), (VP = Vapautettu Palveluksesta VUP = Vapautettu ulkopalveluksesta,).

  Valojen suhteen ei varmasti kannata hurraata huutaa.... . Päiväajoon tarkoitettuja malleja ovat selvästi, joten kun aamu valkenee, tapahtuu startti, ja vastaavasti ENNEN kuin tulee pimeä, täristimet sammuu! That´s it.
  Se on max 7:00am - 07:00pm ajoa, vain..... .

  Putket pelottaa, tai ei nuo putket sinänsä, onhan niissä jonkinlaiset "palosuojat", mutta kun pelkään, että korvieni jatkuva tuttu ja "turvallinen"surina, aivan kuin K100:n bensapumppu kävisi pääni sisällä jatkuvasti...., jos sen saundi muuttuukin PAT-PA-PAM-PAW-PAPATUKSEKSI, tai vast, niin miten siihen tottuu?

  Niiii, ja JOS sieltä putkista on unohtunut jotain vielä poiskin...... ?!!!!

  ....mustat lasit ei taida hirveästi auttaa....

  Juu, ja alppisolissa sekä erityisti passoilla, tuollaisten PUTKIEN ns. "turvallisuusefekti", se tiedetään, ja olen sen havainnutkin kyllä, mutta KUN autobaanaa joutuu vetämään usemman päivän putkeen, niin ........

  Ai-niin, ovat molemmat TÄYSIN AVOpärriä, joten ei taida täristimien soudit ylittää kypärä-tuuli-melu-kakofoniaa....
  Lainaa Vespister kirjoitti Katso viesti
  ..
  Mielestäni se Kawa ZZR :n tuominen Espanjasta oli kyllä paras koskaan näkemäni reissujuttu. Moneen kertaan sen talven synkeinä päivinä lohdutukseksi katsoin, kun ajokauden alku oli vielä kaukana edessä.
  ..
  No jopas sitten! Soma kuulla, jos ompi ollut viihteellistä tsiigattavaa!

  Ja mek:ille vielä: Juu, tuo 100km:n tankkausvälikin voi olla jo liikaa......
  Mutta onneksi on tullut kk:lla ja Sergeillä istuttua myös...
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 24.09.2017 klo 20:50.
 5. #5
  Joo...kiitosta annetaan siloin kun on aihetta!!

  Tosta Sporsterista: parhaiten sitä kuvaa mainesana KARU.

  Jousitus ei niinkään ole kova, mutta kuormattuna se lyö etenkin takana läpi! Joustomatkathan Sporan jousituksessa ovat amerikkalaisille siloisille teille mitoitetut.
  Joten suosittelen pitkälle matkalle takamuksen alle tyynyä tai Air Hawkia ( senniminenkös se nyt oli?) selkää säästämään. Ja reppua ei parane selkään pistää, sillä selkä on kuskilla ensiksi palava sulake Sporsterilla matkatessa.
  Tämä matkatavaroiden saaminen mukaan on kieltämättä Sporsterissa ongelma, kun reppua ei parane käyttää. Moottori on sensijaan ainakin 883:ssa suorastaan leppoisa alle 100km/t nopeuksissa. Tuolla pienellä tankilla pääsee normivireisellä Sporsterilla 170 km ennenkuin varoitusvalo syttyy. Täysstoppi tulee sitten noin 220 km vaiheilla.

  Pienemmässä Sporsterissa ei tärinä ole ongelma ainakaan 2004 jälkeen rakennetuissa vehkeissä. Tonnikakssatanen antaa jo enemmän vibaa punttiin ja käsivarsiin.

  Mutta matka tehdään aina kaluston ehdoilla. Oikealla asennoitumisella ja kohtuullisilla päivämatkoilla tuosta rakentaa mieleenpainuvan reissun!
 6. #6
  Lainaa Vespister kirjoitti Katso viesti
  ..Tosta Sporsterista: parhaiten sitä kuvaa mainesana KARU....!
  Kiitos vinkistä Vespister! Tuollaisen vaikutelman siitä olen saanutkin. Nyt selvisi, että tuo "piänempi", 883, johon on vaihdettu Buell:in mylly, sekin on 1200cc, joten vauhti piisaa autobahn:illakin, jos vain käsissä riittää venyvaraa, ja tankissa se 2 gallonaa....Oooonhan siinä se polttoaineen loppumisesta ilmoittava varoitusvalokin, juu, mutta ei sillä kuulemma enää sitten pitkälti täryytellä, että se varakanisteri häätyy jotenkin saada sidottua völöjyyn... !

  Muutoksia tuli tuohon reittiplääniinkin heti, koska eihän Rostock:iin ole enää henkilöliikennettä, joten Trave se on missä maihinnoustaan. Iltamyähällä juu, mutta samahan se on heti testata nuo "valokoristeet, jotta saa tuntumaa, että eihän hämäräajo- saati pimeäajohommista mitään tule... .

  No, anyway, laiva- ja lentoliput on nyt sitten tilattu, joten sen puoleen homma alkaa olemaan kasassa, joten toivottavaa olisikin, että myäs HooDeet pysyisi kasassa..... ?

  Ai niin, siinä toisessa on sitten kuitenkin sellainen "syssybar", johon kuulemma voi hirttää matkasäkkiä tms. hilpettä roikkumaan.... En tosin ilahtunut tuosta tiedosta, koska löysärunkoinen/jousituksinen pärrä on jo muutenkin tarkkaan ohjastettava vaikka takana ei mitään ylimääräistä keikkuisikaan. Autobahn:illakin ON kuoppaa ja heittoa mutkineen, vai eikö kukaan muista Kasselin mäkikisaa... 3:lla kaistalla sinne-tänne ylös-alas ohituksia ja villiä kaistanvaihtoja... .! Siinä tilanteessa jos ompi vielä joku säkki takaharakkaan isketty tuuliohjaimeksi, niin nicht gut!

  No, kahtotaan mitä tuleman pitää......
 7. #7
  Mielenkiinnolla odotellaan kommentteja. Eihän sitä tiä vaikka laite kolahtais kuinka lujaa ja pii em dapljuut Tikkakoskella menis vaihtoon
  SF 1098S
  MTS 1200S
  1190R
 8. #8
  Minäkin odotan tässä silmät seljällään milloin huurre tulee vastaan avokypärä päässä lumituiskussa pitkäkeulaisella jäykkäperällä taskulamppu hampaissa lisävalona.
  ZX6R-05 (RF900R, XJ600S)
 9. #9
  Lainaa shyhander kirjoitti Katso viesti
  Minäkin odotan tässä silmät seljällään milloin huurre tulee vastaan avokypärä päässä lumituiskussa pitkäkeulaisella jäykkäperällä taskulamppu hampaissa lisävalona.
  Kiitos tuosta mielikuvasta

  Ja hyvää matkaa huurteelle. 2000-luvun harrikat kai kuitenkin ovat melko luotettavia tekniikaltaan? Ainakin lehtien kestotesteissä olleet vähävikaisimmasta päästä. Mutta lisäähän se seikkailukerrointa jos joutuu yllättäviin remontteihin.
  Viimeksi muokannut: mek; 26.09.2017 klo 08:12.
  https://www.youtube.com/user/mtubeist
 10. #10


  Lainaa shyhander kirjoitti Katso viesti
  Minäkin odotan tässä silmät seljällään milloin huurre tulee vastaan avokypärä päässä lumituiskussa pitkäkeulaisella jäykkäperällä taskulamppu hampaissa lisävalona.
  Taasko jotain tällaista sitten.... (Ax-les-Thermes, eräänä aamuna...)?

  Mutta jälleen tuli plääniin muutoksia! Kaverini, jonka piti lähtee toisen HooDeen sarviin, peruikin lähtönsä, ja laittaakin poikansa tilalle!

  Että onko nyt niin, että minun pitäisi tietää jotain, mitä en vielä tiedä...?

  Onko pärrissä jotain vialla, tms. elikkäs nyt alkaa tuntumaan, että pitäisiköhän miunkin puhua joku toinen itteni tilalle..... paitsi että ne laiva- ja lentoliput oli jo maksettu! No, katsotaan mitä tuleman pitää.....

  Seikkailuhan tämä on!

  Ja mek:ille kiitos lohduttavista sanoista: "...melko luotettavia"
 11. #11
  Starttihetki lähestyy ja hammaslääkäriaika varattu! Yksi paikka on jo irronnut, vaikka en ole kuin vasta Sportsterin valokuvia katsellut, kun pärrät näen vasta Seutulassa.....

  Toiseen Sportseriin ei nähtävästi saa mukaan sen rek.otetta, joten häätyy vain toivoa, ettei papereita kysellä sitten matkalla, joten ainakin kaikki ns. "äänekkäät kaasunavaukset" taajamissa on näin syytä jättää minimiin....

  Virranulosottoakaan, ei kaikesta huolimatta ole kuulemma toisessa, joten sekin on asennettava sitten itse sopivassa välissä... ja oma jarrulevylukkokin on hyvä ottaa mukaan!

  Sportserin omistajan kypäri ja nahkatakkikin olisi häätynyt kuulemma ottaa vielä völöjyyn, mutta sain sovittua, että "ei kiitos", koska kuljetuskapasiteetti tulee AIVVVAN täyteen, jo omista romppeista, kun ei niitäkään juuri paljoa matkaan sovi....

  Passot vielä suhteellisen hyvin avoinna, tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta...

  Grossglocknerilla tiet näin aamusta ainakin valkoisena, mutta ei se mikään ihme ole. Päiväksi sulaa kyllä, JOS nyt tuolle suunnille....?

  ...että katsotaan mitä tuleman pitää....
 12. #12
  Alkaa haisee seikkailulta mitä millään adventure-bemulla ei ole mahdollista saavuttaa.

  Ihan puhdasta spekulaatiota mutta pienitankkisesta Sporasta tulee ekaks mieleen 48, joka on eräs muunnelma aiheesta. 1200 kone, erityisen kova ja lyhytjoustoinen jousitus ja paksu rengas edessä. Mallin nimi tulee bensatankista; on kaunis muotoilultaan, ekaa kertaa käytetty vuonna -48, kokonaistilavuus n. 8 litraa...
  https://2yrh403fk8vd1hz9ro2n46dd-wpe...rs-guide-9.jpg

  Sissyyn pakatusta kanoottisäkistä en olis kovin huolissani: Jos siihen pakkaa vain vaatteita yms kevyttä niin eipä se painopistettä paljoa muuta; konepaketti painaa kuitenkin reilusti.

  Enkä myöskään laitteiden kestävyydestä yleisesti. Harrikoiden vanhahtava olemus on sitä mitä asiakkaat haluavat. Mutta luotettavuuteen vaikuttavat jutut kuten sähkölaitteiden suojaus, koneistustarkkuus jne on ihan tätä päivää. Se mikä voi vaikuttaa on pyörien omistajien itse tekemät ns. tekniset parannukset; toisilta onnistuu paremmin kuin toisilta.

  Vaikka äärimmäisen epätodennäköistä että pyörien papruja kysytään missään, niin kun tähdet sattuu sopivaan linjaan niin, puuttuvilla dokumenteillä on ihanaa potentiaalia saada pikkukiusasta kasvatettua kunnon ongelma.
  Att tänka innan man talar är som att torka sej i röven innan man skiter... - Arne Anka
 13. #13
  Eikö kannattais ottaa edes valokopio otteesta ja omistalta valtakirja vehkeen viemiseksi rajojen yli...
  SF 1098S
  MTS 1200S
  1190R
 14. #14
  no nyt on huurre hakemassa seikkailu kokemuksen aivan toisesta laidasta kuin sillä omalla LT:llä ...
  mutta mopo retki on aina seikkailu ja varmasti tulee muistamisen arvoisia tapahtumia riittämään...
 15. #15
  Lainaa A59 kirjoitti Katso viesti
  no nyt on huurre hakemassa seikkailu kokemuksen aivan toisesta laidasta kuin sillä omalla LT:llä ...
  ...
  No kun kaveria häätyy aina auttaa, niin sillä!

  Lainaa TIJ kirjoitti Katso viesti
  Sissyyn pakatusta kanoottisäkistä en olis kovin huolissani: Jos siihen pakkaa vain vaatteita yms kevyttä niin eipä se painopistettä paljoa muuta; konepaketti painaa kuitenkin reilusti.
  No ei tuo paino, vaan tuulikuorma, kun sitä mie tässä tuumailen, kaikki tuulipinta, avopärrän "peräsimessä" kun vaikuttaa ajolinjoihin! Mutta katsotaan nyt, saako repun tai säkin miten alas sijoitettua.....? Tankokin on kuulemma mallia "apehanger", jotta miten kainalot tuulettuu, nähdään sitten...?

  Lainaa Kotarikuski kirjoitti Katso viesti
  Eikö kannattais ottaa edes valokopio otteesta ja omistalta valtakirja vehkeen viemiseksi rajojen yli...
  Ja rekisteriotteen kopiokin olisi hyvä tiätty, vaan jos ei ole koko otetta mistä ottaa....(ai juu, Trafiltahan se voisi tilata jos....?)

  Varattiin nyt jo kuitenkin ekan yön majoitus, sopivasti about tunnin ajomatkan jälkeen, (Stapelfeld), koska puolentoista vuorokauden laiva-hohhailun jälkeen varmasti on pientä ajohalua kuitenkin jo kertynyt, ja saadaan piäntä tuntumaa ajohommaan, ja etenkin nähdään, tai no, JOS nähdään, tekeekö noilla Sportsereiden valolaitteilla yhtään mitään! (tod. näk. ei.... ).... niin ja jos sinne asti päästään?

  Muutama tunti unta, aamiainen heti käkättimeen, kun sen vain saa, ja "back on the road again"...

  Varsinaiselle ekalle ajopäivälle "pläänissä" alustavasti 658km, eli jonnekkin Hilpolsteinin tienoille, (on muuten sen erään Kurt:in kylä!),

  Mutta nyt aletaan kasaamaan lyhyen siirtoajon kamppeet läjään:
  - nippusiteitä
  - ilmastointiteippiä
  - koestuskynä
  - matopaikkasetti, (ai niin, se setin "pistopuikko" - sitä ei saa takasinpäin koneeseen...?)
  - "power socket" x 2 - "DIY"- piuhat
  - sulakkeita
  - otsavalaisin + paristoja
  - tuliliivit x 2
  - Sony + laturi + akut 3
  - GoPro + laturi
  - hammasharha
  - jne...

  GG:n Edelweiss-Spitzellä jo täys talvi, mutta eihän myö sinne olla menossakaan....

  Tämäkin säätiijustelu-kamerasaitti on hyä!
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 09.10.2017 klo 11:20.
 16. #16
  - .....
  - pultteja
  - muttereita
  - tavaraverkko
  - juomapulloteline + pullo johonkin kiinni
  - jarrulevylukko + 2 avainta
  - toinenkin jarrulevylukko + 2 avainta
  - ketjua + tavallinen Abloy-lukko, (just in case!)
  - UT
  - ....ja mites muuten...

  Empäs huomannut kysyä, onko pärrissä nopeusmittarin ympäryskromikehystä lukuunottamatta minkäänlaista PEILIÄ!

  On muuten AIKAS FAKIIRIN hommaa, raotella autobahnilla kolmea kaistaa, jos ei pää taivu kuin 100"- ja ei ole peiliä mistä seurata liikennettä!

  Monesti, ja etenkin, kun HooDeetä rakennellaan, "unohtuu" tälläiset ns. "joutilaat" vermeet veke, kuten vilkut, rekkaritelineet ja peilit ........

  Että nyt repussa on kahdet kalsarit, mutta täytynee ottaa koko 7:n housun setti!

  Ja lisätään rompelistaan vielä irtomallinen peili, kun meillä on jonkin verran aikaa Seutulassa "tuunata" ja tehdä HooDeille ns. ajoonlähtötarkastus!

  Toisaalta, mitä se hyväkään peili, (peilit), auttaa, JOS ne tärisee samaan tahtiin, kuin leukaperät ja hampaiden paikat.......  Alustavan ajopläänin km:t, (jos Herramme tahtoo!=)

  Day 1: (maihinnousu), 70km
  Day 2: 658km
  Day 3: 323km
  Day 4: 256km
  Day 5: 271km
  Day 6: 334km
  Day 7: 325km
  Day 8: 255km

  Tarkoittaisi "hämärästä - hämärään" ajoa, ja mieluusti ajopäivä olisi lyötävä ns. "pulkkaan" tuntia ennen täyspimeän tuloa, jotta ennättäisi etsiä kelvollista hotellia.... (vaatimuksena aamiainen & garage).

  Vesisade yhdessä märkien puidenlehtien kanssa, ja etenkin pimiällä on tuplariski, joten ei mieluusti yhtään pimiäajoa, pl. Travemundesta ekaan majoitukseen!

  Stelviolla vielä OK, keliä..... pakkasta öisin, vaan jos ei satele, niin OK!
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 10.10.2017 klo 10:32.
 17. #17
  Tää ketju on kiinnostavinta seurattavaa pitkään aikaan.
  AVJ #72
  BMW R1200R -07
  ex BMW F650ST -99
 18. #18
  ovatko kyseiset laitteet valu- vai pinnapyörillä - eli onko sisärengasta vai ei - sama paikkasatsi ei soveltune

  lista avaa kyllä miten eri tavalla matkailuun voi suhtauta - muistan kun tukholman lauttarannassa viereen karautti henkilö joka oli ajanut espanjasta, tavarankuljetussysteeminä oli selkäreppu ja nyssäkkä taksitsillä. Eli varmaan avaat miksi pyörään tarvitaan pulloteline, eikö hätävaravesi kulje muissa nyssäköissä?

  mukaan otettavissa ruuveissa kandee huomioida että käytettyjä kierrejärjestelmiä on UNC, UNF ja mm. Ruuvien kiristelyn työkaluissa taas että HD:on suosinut ruuvinkantoina paitsi tuumaista kuusiokoloa niin myös torxia.
  Sähköt ei sentään ole tuumavolttisysteemillä

  Ekan reissun jälkeen en ole jaksanut olla hädissään levyjarrulukoista - jos laite varastetaan niin pitää soittaa vakuutusyhtiöön. Toki jos on omistajan vaade.

  jos laitteet ovat 2004 tai uudempia niin eipä ne ajokierroksilla juurikaan tärise, kone on kumityynyripustettu

  Sulakkeet ei tietysti paljoa mukana paina. mutta halunnet selvittää onko laitteissa perinteisiä sulakkeita ylipäätään - ainakin 90-luvulta 2000 alkuun hd suosi ns circuit breakereita eli rikoontumattomia sulakkeita
  ja jos jarrunesteitä joudut lisäilemään niin huomattava että DOT 5 JA 5.1 ovat täysin eri tuotteita, ei saa sekoittaa keskenään!
  Viimeksi muokannut: TIJ; 10.10.2017 klo 19:31.
  Att tänka innan man talar är som att torka sej i röven innan man skiter... - Arne Anka
 19. #19
  Tnx TIJ hyvistä vinkeistä! Juu, tietty tubeless-setti ei sisärenkaalliselle käy.....

  Ja otinkin peräti 2 vesipullotelinettä matkaan, jos vaikka sais molemmille käsille pullot, niin saisi "ehkä" jopa ajon aikana tankattua!

  Ja nuo km:t tuolla ylempänä, ne ei todellakaan ole kiveen hakattuja, että vain "alustavan pläänin" mukaisia...

  Kuitenkin, jotain osviittaa tulevista päivistä, ja tiätty jos noista lipeää, niin vastaavasti muille päiville tulee piäntä painetta .... ja vastaavasti jos toisinpäin, sen helpompaa.!

  Sää sanelee omat juttunsa, tunnin "stau" niin se taas teki omat juttunsa, ja ennen kaikkea miten HooDeet pitää pulttinsa kasassa, se nähdään.....

  Päivittelen kun pääsee nettiin, eli satunnaisesti ja hyvinkin epämääräisesti...

  "Ride to Live, Live to Jesus!"
 20. #20
  Mielenkiinnolla jatkoa odotellen.

  Kohtalainen "yhteensopivuusongelma" tuossa on kyllä saatu aikaiseksi.

  Ai kui?

  Nohh.....

  Kuskilla kaikki perustuu ensinäkin ajatukseen "Herran haltuun" ja että se pitää kyllä huolen omistaan.

  Jonkinlaista "luottamuspulaa" kuitenkin näyttää pukkaavan noin käytännön tasolla.
  Ainakin valmistautumisen tasolla ja stressaamisen määrällä arvioituna.
  Melkein voisi sanoa, että koitetaan systemaattisesti vältellä yhtä osatekijää.... koettelelua.
  Tiedä sitten, pelottaako se "ei hylkää" liite niin kovin.... että jos se sittenkin.

  Sitten on vielä tuo, että keskimäärinhän HD:llä ainoa realistinen moodi reissussa on..... Ans kattoo.
  Että sellainen rento "On the Road"- mentaliteetti ilman tiukkaa aikataulua tavoitteineen ei haittaisi yhtään.

  Viihdyttävää settiä joka tapauksessa.... ja huumoria reissussa varmasti koetellaan jos ei sitten muuta.

  Lycka till .
  Racin`with the wind....
  Freedom !
  That`s what it all about.
  Life is a Bitch... but god, i love how she Rock me.
  http://www.youtube.com/watch?v=_7VsoxT_FUY
 21. #21
  Lainaa Terhis kirjoitti Katso viesti
  Tää ketju on kiinnostavinta seurattavaa pitkään aikaan.
  Konppaan!!
 22. #22
  Näin bemari- kuin hoodeemiesten kanssa matkanneena, niin samat säännöt pätee, kunhan tankkaat aina, kun on mahdollisuus ja piät öljyistä huolen, niin hyvin männöö, jos peli piiputtaa tienpäällä, nii ei kauan kestä, kun appuu jo on hollilla, tavalla tai toisella.

  Jos oikein onnistaa, niin saat liivibemari -typykältä hinnauksen seuraavaan huoltopaikkaan....
  Tunturi Sport > Monkey > GT 125 > CB 350 T > yli 20 v. taukoa > XT 600Z > R 1100 GS Savuna ilmaan, tuhopolttaja iski > R 850 Gs nyt, peräti tältä vuosituhannelta. AVJ -jutaaja 35
 23. #23
  Reviirin merkkausta heti satamassa, kolmen pyörän näyttävä kaato, tippuvia osia Autobahn:illa, Eppu Normaalia...... jne...

  Seikkailu on siis alkanut! Näin Herramme siis tahtoi! Itselleni oli seikkailua jo ihan tarpeeksi siinä, kun ohjastin sen "piänemmän" Sportserin, (1200cc koneella kuitenkin!), kauppakeskus Jumbosta Vuosaaren satamaan....

  Matkaa tuli peräti sen 17.4 km. Olihan se järkytys jos jonkinlainen, vaikka luulin, että NIIIIN monenlaisillä pärrillä olin jo ennättänyt ajella, mutta TÄMÄ, tämä oli ihan jotain muuta, kuin se "koeajo Sportser 883 silloin vuonna miekka ja jotain.... !

  Testasin kuinka sillä voin kierrellä Kehä III:n kaivonkansia, vai olikohan se tiemerkintämaalaus, nopeudella n 80km/h niin JO VAIN meinasi lähteä kerrassaan käsistä - voooi kaaaauheeta sentään! Siis mikä VOBLAUS, niiiiii piänellä nopialla ohjausliikkeellä! Ja sitten nuo TUTINAT ja VÄRINÄT! Kone on siihen siis vaihdettu, ja varmaan pultattu suoraan runkoon kiinni! TAATUSTI ilman mitään kumivaimentimia tms. turhuuksia.....

  Silloin satamaan "turvallisesti" parkkiin päästyäni, totesin Ronille, että: " ei muuten olisi yhtään huono juttu, jos tuo Finnlinesin alus ajaisi suoraan sinne Barcelonaan!"§


  HooDeen esittelyt:

  Tämä vanhempi, (-06), se menkööt jatkossa "Candy Green", joka kuvaa sen väriä varmaan kaikista parhaiten.
  Siinä toimii,. .... tai siis no. jooooo.... toimii kaikki paitsi äänimerkki ei toimi. Tosin eihän se sitä edes tarvitse, koska se on koko ajan päällä! (ne PATAVATABA B_ BATaNBAPabaaa - ÄÄNET !)

  Mittarissa siinä on miehekkäästi 27000 km ja risat, mutta todellisuudessa ei kyllä kukaan voi ajaa tuollaisella tuommoisia lukemia - ei sitten millään! Että on jostain vaihdettu - siis kokonaan toisesta pyörästä, (merkkisestä)!

  Iskarit on siinä takana koristeena, mutta käytännössä se ON jäykkäperä, kuten kaverillani Ronilla on nyt!
  (Ajot tänään melkein koko tämän reitin tänne.....!)

  Ohjaustanko on melkein täysin suora, ja ohjausasento on sellainen "ristiinnaulittu", mutta sanotaanko näin, että tiedätte varmaan elokuvasta "Titanic", sen naisen joka seisoo siinä laivankannella keulassa, kädet levällää kun ladon ovet konsanaan. Sellainen ajoasento on tässä: "mulle kaikki tuuli ja mitä vastaan tulee!"

  Sitten se toinen, se olkoon "Blackie", sillä ohjastin itse, pl viimeiset 100km.......
  Siinä on mittarissa about 10000km, ja risat. Siitä ei tässä vaiheessa tämän enempää, muuta kuin se "apehanger" oli ONNEKSI miedompi, kuin ensin luulin! Kainalot ei tuuletu niiiin hirveästi, mutta tunto meinaa mennä käsistä!  JOS kahdella sanalla kuvailisin tuota "Candy Greeniä", niin se on "AIVVVVAN HIRVEEE!"

  Yhdellä sanalla vastaavasti: "JÄRKYTTÄVÄ!"

  Ja ottakaapa vielä huomioon se seikka, että käytän tässä nyt hyvinkin maltillisia sanoja, koska en missään nimessä halua, että HooDeen omistajat tätä lukiessaan, mahdollisesti loukkaantuisivat tms. eli tarvitsen kyllä ne heidän ostamansa lentoliput sitten viikonpäästä perjantaina.....

  Viime yönä jäin unet aikas vähiin, joten jatketaan tätä vaikkapa sitten aamulla, niin kerron mitä nuo alun "alustukset" tuossa tarkoittivat - hyvää yötä, jos se uni nytkään tulee, kun selkä on kankea, käsistä ja sormista pois tunto, ja niska naksuu....kuulo on jo aiemmin mennyt, jne...
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 14.10.2017 klo 09:31.
 24. #24
  Vaikka teillä hooreet onkin, niin ei ehkä kannata sitten siellä Barcelonassa mennä kulkueen sekaan, niin kuin kaikkien hooree-miesten esikuvat teki Easy rider-leffassa...
  Barcelonassa saattaa olla kaikenlaista extraa tarjolla.

  You have been banned for the following reason:
  alko vittuilee

  Date the ban will be lifted: Ei koskaan
 25. #25
  Kuntoutumista yritetään tällä hetkellä täällä..... .

  Aivvvvan MAHTAVA hotelli, ja ihan sattumalta löytyi! On muuten vastinetta koko rahan edestä, ja mm saunassakin juotavat, eukaliptushajusteet, jne, yms.t kaikki valmiina! Tilava huone ennen kaikkea, aivan mahtava ruoka ja tottakai namut ja hedelmät reseptionissa syötäväksi ja vieläpä respa itse kiikutti niitä kouriimme, arvellen tiätty että toipuminen tapahtuisi nopeammin.....

  Olin eilen aivan varma, että selkäni tuhoutuu, vaikka ei siinä mitään vikaa ennen reissua ole ollut! Betonilaattatie tuolla "Candy Greenillä" oli jotain aivvvvan hirveää, takapää kun ei jousta yhtään ja satula ei kuulu tuon mallin varusteisiin, saati että satulassa olisi jouset, kuten ennen vanhaan fillareissa oli.....
  Ehdoton max-nopeuteni oli 80km/h, aina kun autobaanalla oli jokin sillan katkos, tms. laatan reuna, niin aivan kuin muuli olisi potkaissut takapuoleeni ja lujaa.....! Ja sopii vain arvata, kuinka monta katkosta ja laattaa oli välillä Wurtsburgista tänne!

  Kyllä Roni ansaitsisi jonkin korkeamman luokan "työn sankaruuden", tms. mitalin ja ainakin kuntsareita runsaasti! Päästeli menemään sen kuussataa km:ää, ilman valituksia, ja mie ite kun ajelin vain tuon viimeiset 100km....... Kyllä nuoret, (ja niiden selkä!!!), kestää näköjään ihan mitä vaan!!

  Mutta palatakseni alkuun, vielä siitä Vuosaaren satamasta, ja laivassa tapahtuneesta.....

  Että oli siis jo seikkailua tarpeeksi ohjastaa se "Candy Green" sinne laiturille. No, siellä kun tarkastelimme tarkemmin HooDeet, huomasin että "Candy Green" merkkaa reviiriään iloisesti, eli olikin melkoisen isot sateenkaaren värit jo padan alla! Sateen jäljeltä nuo vuodot kun näkyy aina erittäin selvästi....

  Ei siinä kuitenkaan alettu mitään vatia vielä alle etsimään, kun jo kohta käskettiin ajaa "Finnmaid:in" sisälle, ( vai mikä se nyt olikaan?)

  HooDeen kanssa saakin olla koko ajan tarkkana, siis tuon ns. sivujalan suhteen, kun se on vain sellainen kromattu lusikanvarsi, joka ei sitten millään lukitu, ei oikeastaan kumpaakaan suuntaan! Saapi olla koko ajan tarkkana, ettei se luiskahda alta pois!

  Yhdellä liinalla kiinni, ja that´s it! Roni oli varannut meille ikkunallisen hytin, ja kas kummaa, sisälle kun pääsimme, niin totesimme sen TODELLA isoksi ja vielä hetkisen ja tarkemmin katseltuamme, tulin siihen tulokseen, että se oli ns. "invalidihytti"! Eli mm wc:stä (ISOSTA), löytyi kahvat pöntön molemmin puolin, sekä myös suihkun alta ja vielä penkkikin!

  Olivat varmaan Finnlinesillä sen verran kaukoviisaita, että rek.tunnuksista näkivät varausta tehdessämme, että JOS eivät vielä ole invalideja, niin vähän ajan päästä sitten ainakin......?


  No sittenhän me tiätty molemmat varasimme tulevalle meripäivälle hieronta-ajan, joka olikin loistava ratkaisu tulevia ajopäiviä silmälläpitäen! Sauna yhdessä hieronnan kera, katkaisi muutenkin tuon torstaipäivän! Ehdottoman suositeltava juttu!

  Kun sitten poikkesin hissillä laivan alakertaan, niin hississä olikin Eppu Normaali- ite, elikkäs Martti Syrjä. Jututín sen verran, että uusia levyjä ei kuulemme ole tulollaan, mutta ehkäpä yksittäisiä biisejä kyllä! Oli menossa asuntoautollaan juuropan maihin seikkailemaan, vaikka pärrämiähiä onkin! (Ducati ohjastaja, jos en väärin muista?)

  Maihinnousu Travemundessa tapahtui, aivan kuten oletinkin, ilmoitetun 21:30 sijaan, about 22:00, (paikallista aikaa siis...), josta jatkoimme suunnitellusti kohti ainoata etukäteen varattua hotelliamme kohden, (Hotel Zur Windmuhle), pelkona noiden HooDeiden olemattomalta vaikuttavat lyhdyt ja niiden tehot!

  Mutta yllätyksemme olikin melkoinen, koska ainakin tuon uudemman, (-12), valaisin näytti jopa niin hyvin, että pystyimme ohjastamaan about 100km valonnopeutta???!! Tai ainakin hetkittäin, kun oli 3 kaistaa tyhjänä, ja vetoautona parinsadan metrin päässä joku sopivasti......

  Hotellille saavuimme ilman mitään navigaattoreita suunnitellusti, 23:10. Perusvaatimaton "economyhotelli", ei mitään erikoista mainittavaa, ei edes siitä aamiaisesta. Unet jäi todella vähiin, johtuiko sitten tulevasta seuraavasta, ensimmäisestä varsinaisesta ajopäivästä.....varmaankin! Oli aikomus nimittäin raotella, eikun siis päästellä semmoset 670km menemään...... ?

  Mutta tämä tiätty vain, jos Herramme tahtoo niin.....


  jatkuu...
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 14.10.2017 klo 08:06.
 26. #26
  Aamiainen syöty ja seikkailut jatkuu..... naputtelen sitten taas seuraavassa yömestassa, missä se sitten lieneekin, ja jos siellä on nettikone-..-..?`

  Ihmettelen vain edelleenkin, miten voidaan tehhä mp. josta puuttuvat kaikki ne ominaisuudet samalla kertaa, joita yleensä on missä tahansa mp-merkissä, vaan ei näissä HooDeissä? :

  - Ergonomia, (sis. ajoasento, katkaisimien & hallintalaitteiden sijoittelu sekä toimintatapa!)
  - Käyttömukavuus
  - Liikenneturvallisuus
  - Suunnittelu
  - Matkustusmukavuus, (siis kuskille- takapenkkiähän on aivan turha edes ajatellakkaan!)

  Sen sijaan löytyy ÄÄÄÄNTÄ...WAT-TABA-TA-BAT-BATA-....:orgmp:

  Ja ajoonlähtötarkastuksessa se kaikista tärkeintä on perusteellinen Isä meidän rukous-...
 27. #27
  ...joko HooDee söi miehen vai veikö teutooni verkon?

  Täällä janotaan lisää kertomusta vauhdista ja (vaarallisista) tilanteista...
  F5 on kohta kulutettu puhki, tämä kun sattuu olemaan varsin mielenkiitoinen seurattava
  TBD
  --------------------
  Honda CBR 1100 XX
  Honda CBF 1000 F
  Triumph Sprint ST 1050
  Suzuki GSX-F 750
 28. #28
  Oljyt pihalle Berninapassolla, ettà sillei....! Juu, kiitosta vain Bing:ille, tanaan on taasen vaihteeksi hotla, jossa ompi tama nettikone, joten tasta se taas lahtee....

  Ja joo, anteeksi vain arvon threadin lukijat, ettà olette saaneet kituutella jànnityksessà, mutta jos yhtààn lohduttaa, niin ihan yhtà jànnàà on tàllàkin ollut!


  Nyt Comolla, joten ihme kyllà, ja Herrallemme kiitos, ollaan ihan alustavan "plàànin" mukaisesti nàin sunnuntai-iltana tààllà! (vai pitàsikòs olla ????).

  Ja nyt vielà ennen kuin jatkan viime kertaisesta enempi, saati ettà kirjoittaisin tàmàn pàivàn òljyvanasta Berninalla, niiin on IHAN pakko naputella ensin tuosta "Blackiestà":

  - Ihan alusta alakaen, ei siinà pysty istumaan normaalisti pariakymmentà km:ià pitempààn - ei sitten millààn!
  Kankkua hààtyy vaihtaa puolelta toiselle, ja sitten toisella kàdellà kun ottaa vastaotteen ja toisella "perinteisen" myòtàotteen, niiin siten saan pidettyà itteni kasassa! Alussa kàsistà hàvisi tunto ja vielà nukkumaan mennessàkin ne jotenkin tàrisi, vaan kyllà tàytyy sanoa, ettà PALJON se ihminen kestàà, ja melkein kaikkeen tottuu! (Niin siis tààllà Como:n kylàllà ollaan, ja ite naputtelen nàità nàppàimià - kuvitelkaa!)

  En ole aivan varma, oliko minulla ennen tàtà reissua, nàin pitkàt kàdet, mutta kun tuntuu, ettà niihin olisi tullut pituutta lisàà....?

  Tankopainot olisi KOVA juttu, hei HooDeen -suunnitelutoimisto, (jos sellaista edes on?).

  - Vinossa siis kun istuu, pàrjàà, ja vaihto puolelta toiselle. Satula, eikun se jokin "istumalàtty", on sen verran matalalla, (koska runkokin on, tiàtty), ettei jalkoja voi edes lepuuttaa... Niità voi jollain tapaa yrittàà pitàà roikkumassa, ajosaappaan pohja assua lraapien eri kantillaan, mutta ei suorana mitenkààn! Kaikki tàmà tiàtty rasittaa selkàà! Istua vinossa 10 -12 h / vrk! Kokeilkaapa ite!

  Bensatankki on peràti 7.9 Litraa, joten aina satasen vàlein ompi kutakuinkin tankattu! Se selittàà meàn onnettoman keskinopeuden, toisaalta, HooDeen suunnitelijat tietàvàt mità ovat aikaansaaneet, joten ymmàrrystà on siten annettu onnettomille haltijoille, ettà ei Sportserilla PYSTY ajamaan yhtàsoittoa satasta pitempààn!

  Tankin korkki on SURKEIN mità maanpààllà tiedàn, eli se ei mene helposti kiinni, koska sen saa todella (usein), vààràlle kierteelleen, joten se jàà vinoon! Tankkausaukko on niin pieni, ettà pistooli menee siihen just- ja just!

  Polvitukea ei tankista saa mitenkààn, eli onnettoman piàni tankki jàà polvien vàliin kauas, ja JOS ei padan oikealla puolen olisi sità Hoover- pòlynimurin kokoista ilmansuodatinkoteloa, voisi jokin tulevaisuuden geenimutaatio-ohjastaja saada edes oikean puolen polven tankkiin jotenkin kiinni?

  Bensavalo, (juu, ajattele! Siinà on siis vakiona sellainen!). Se syttyy, noin 120 - 130 km:n ajon jàlkeen, eli kun bensa loppuu sitten jo melkein saman tien! (2,9 Litraa). Autobaanalla erityisesti ja edelleenkin, meillà on sillà mukana 5 Litran kanisteri "Candy Greenin" nahkasivulaukussa.

  Juu, ja se òljysàiliò siinà oikean reiden alapinnalla...... VOISIKO sità mitenkààn lykàtà jonnekkin muualla, kun polttamasta reiden sisàpintaa!??
  Ja sitten sen sàiliòn òljykorkista saisin tàssà vaiheessa myòs monta vitsià, miten ite en ole saanut sità enaa paikoilleen, mutta Roni on, ja taas pàin vastoin.....olkoon!

  Mutta on siinà jotain hyvààkin, jos vain oikein mietin..... -juu, se ruuvattava "cruise", Sellainen muoviruuvi, joka lukitsee kaasuvaijerin paikoillee, mutta siihen tarvitaankin jo sitten pianistin, tai Alienin sormet.... .

  Ja ne peilit sitten! Okay, sovitaan ettà peilit ovat OK, (eikun ok.), mutta kun ne ovat "kainalopeilit! Itse en ajele kainalokarvoja, tai ole niistà erityisemmin kiinnostunut tietàmààn, miltà ne milloinkin nàyttàvàt.....  Palataampa nyt sinne alkuun kuitenkin...

  Elikkàs Pelle -eiku Eppu Normaali, ja "Candy Greenin" "reviirien merkkaus" olikin jo kàsitelty, niin sitten se "kolmen pyòràn nàyttàvà kaato".

  Sehàn tapahtui jo ensimmàisenà varsinaisena ajopàivànà Hildesheimin kohdalla A7- autobanhilla... karmeaa edes muistella sità!

  Ajan itse "Blackiellà" ja muutaman sekunnin vàlimatkalla, Roni "Candy Greenillà" peràssàni, kun oikealta, siis syòttòliittymàstà vauhdilla pukkaa sivuvaunupàrrà, jossa ohjastajana on joku merkillinen, maastopukuinen, ISO ja mahakas miàs, ja on sitten het kaikenlaista ja raakasti monensorttista roipetta sivuvaunussaan...

  Sivusilmàllà ennàtàn vain nàhdà, kuinka koko himmeli tulee vierelleni, menee ylitse ympàri, eli kaatuu vasemmalle kyljelleen ja vielà kun nopeasti katson peiliin, se luisuu kyljellààn kaistalle 1 ja 2, mutta enempàà en pysty nàkemààn, koska Roni jo peittàà nàkyvyyden!

  Roni nàki kaiken vielàkin làhempàà, ja kertoi nàhneensà vielàpà sen, ettà luisuessaan kyljellààn, sen moottorista alkoi tulemaan mustaa savua? (tulipalo?)....

  JOS, olisimme tulleet tuohon liittymààn muutamia sekuntteja myòhemmin, olisi se tullut kyllà meidàn "syliin", ja ohjaamoissa olisi ollut kovasti kàsià, tms!!

  Vauhtia oli tapahtumahetkellà about sen 100-110km/h, eikà pysàhtyminen ollut mahdollista, koska tien sivulla oli lauta-aitaa, (vai mità se onkaan), ja peràssàmme tuli tasaiseen tahtiin kotiloita solkenaan! Toivottavasti kaveri selvisi! Tuli kaarteeseen selvàsti AIVVVAN liian kovalla tilannenopeudella ja kun vielà sivuvaunussaan oli ylipainoa raakastai, tms. romua ja roipetta...|!

  Navigaattori tuli mukaani varalta. En nàhnyt sille mitààn varsinaista tarvetta, muuta kuin jos etsisimme jotain tiettyà hotellia tms. Vaan tulihan sità sitten jo Gòttingessà..

  "Candy Greeni" Ronin ohjastamana tuli takaa rinnalleni tàydessà, (110km/h), matkavauhdissa, ja osoitti sormellaan vasemman puoleista kahvaa! ?? Mità ihmettà? Ajattelin ensin, ettà hànen vilkkukatkaisin ei toimi, tms. vaan kun himmasimme huoltoasemalle tankkaamaan, niin se yksi ja ainoa peili, se oli tippunut vauhdissa.......?

  Olipa LOISTAVA juttu, nimittàin, SE peili kun oli todella hengenvaarallinen, (kokoa: "avattu tikkuasti"), ja vielàpà voimakkaasti suurentava! Kuvittele ohittelevasi autobaanalla kotiloita, ja vaeltavasi kaistoilta 1-2-3- ja muutama kerta sama takaisinpàin.. (juuu- u, kàytiin me muutamia kertoja 3-kaistallakin!).

  No, eihà siinà huoltamolla mitààn, ei edes meikkipeilejà ollut, ja niin laitoimme Naviconin nyt sitten tòihin! Niin se vain lòysikin, suoraan 5km:n pààstà BMW-Moottoripyòràliikkeen, (joka tosin oli siellà 17 vuotta sitten, kun en koskaan saanut tuohon Naviconiin uudempaa karttapàivitystà..), ja niin me làhdimme sità kohden. Ja perille pààstyàmme, nàimme iloisen jàttikokoisen baijerilais- merkin jo kaukaa, vaan ei siellà enàà mp:eità ollut....

  No mutta saimmehan kuitenkin ajo-ohjeet n parin km: n pààssà olevalle Louis- Megamarkettiin. Siellà asensimme nyt OIKEAT ja HIAANOT, HooDeen tyyliin sopivat KROMATUT ja ISOT peilit paikoilleen! Nyt oli taas hyvà ja ennen kaikkea turvallista lepatella puntteja millà kaistalla tahansa, kohti auringonlaskua.....

  Eikà tuo peili ainoa kampe ollut, mistà "Candy Green" pààtti luopua matkalla, mutta palataampa siihe myàhemmin.--.....--....


  jatkuu...
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 15.10.2017 klo 23:19.
 29. #29
  Pakoputken irroitus, se ei muuten vaikuttanut yhtààn mitààn, "Candy Green:in" àànimailmaan, jos se nyt vaikka jotain kertoo tuosta metelistà....

  But Anyway, jutut vàhàn hyppii tàssà, mutta ei se kai mitààn haittaa, koska eihàn tàssà meàn "reissussakaan" ole oikeastaan mitààn selvàà hommaa. Suoritetaan tehtàvàà vain loppuun, tai ainakin yritetààn suorittaa - ja katsotaan sitten lopuksi mihin rahkeet riitti? (kuten ne suomalaiset hiihtàjàt toteaa aina... )

  Mutta tàllà hetkellà siis, ja jos hotellimme ketààn kiinnostaa, on tàssà ja tàmà: Hotel Park, eikà sità sen enempi edes illalla etsitty, tuli vain se ensimmàinen vastaan, ja tàmà otettiin sitten..... Oli parkkikellari ja netti!

  Majoitushinnat tàhàn asti ovat olleet vàlillà: 25e / HooDee-miàs - 60e / HooDee-miàs, (tai siis melekein HooDee-miàs) Hinnat sis. aamiaisen, jota myòs kohta làhden tàssà nauttimaan...

  Bensanhinnat vastaavasti 99sent / Litra,(Livigno), no niin se pitikin olla, (verovapaa mesta), ja vastaavasti tààllà Como:ssa 1,75e / Litra!

  Eilen muutes sattui tuolla Livignossa erikoinen tapaus, jota harvemmin tapaa...

  Ajelimme kohti Berninapassoa, kun huomasin edellà 2 maastoautoa, Wehrmachtin saharan vàreissà!!!
  Kubelwagen ja seuranaan Swimmingwagen, (VW-tekniikkaa, hyvin pitkàlti!).

  Hopsisti vain kiihdytimme HooDeet tàyteen laukkaan, (juu, olkoonkin ettà olimme vielà taajama-alueella, jossa 50km /h), rinnalle ja ohitse. Sitten parin km:n pààssà parkkiin, ja kamerat esille! Siinàhàn ne ajoivat tyylikkààsti ohitse, ja met otimma "paraatin" vastaan! No, eivàthàn ne pitkàlti edes ajaneet, kun seuraavan cafe-bar:in pihalle, jossa vilisi ja kuhisi maastopukuisia hemmoja ja mità vielà.....! WW II - aikaisia jeeppejà, maastureita, yms. ja vaikka miten paljon! Oli jokin "military-jeep"- mòòtte, jonne nuo kaksi muutakin meni!

  Jumala on armollinen! Sen olemme saaneet jàlleen huomata, koska niiiin paljon, ja vaikka meillà on ollut koettelemuksia nàiden HooDeitten kanssa, (se pelkkà ajo mukaan lukien!), olemme saaneet AIVVVVVAN uskomattoman upeat kelit matkaamme!

  +20c , tàyttà aurinkoa pilveettòmàltà taivaalta, tàysin tyyntà! Pitàà oikein muistella, olenko koskaan saanut olla nàin upeassa ajokelissà tàllà seutua nàin montaa pèràkkàistà pàivàà, koska usein ja yleensà vuoristoseuduilla joku pàivà aina satelee, tai ainakin tihuttaa.........!

  Ja lopuksi pari loppukevennystà vielà tàhàn:
  Tiedàttekò, miksi EAK:n kursseilla EI nàe HooDeita? No kày ajamassa, niin tiedàt....

  HD = Huono Deali
  HD = Hirveààsti Duunia
  HD =....no eipàs olla ilkeità heti aamusta, anteeksi....
  Viimeksi muokannut: mchuurre; 16.10.2017 klo 09:51.
 30.  
 31. #30
  Olis varmaan kannattanut katsoa se Easy Rider elokuva ennen matkaan lähtöä ?
  Siinä pillerit popsittiin vasta sitten kun oli saavuttu perille...
  Laita pyöristä kuvia. Kun tuskin olivat lähtöhetkellä ihan H-D Motor Companyn jäljiltä, niin kannattaisiko arvostelu keskittää enemmän räpeltäjän/omistajan suuntaan...?
  Fireball
Sivu: 1 / 6:sta 123 ... ViimeinenViimeinen