Tulokset 1:stä 11:een 11:sta
 1. #1
  Onkos raadilla kokemuksia Nine T Racer- mallista? Tienpäällä noita en ole tainnut nähdä ainuttakaan. Liekö edes montaa Suomessa myity. Itselle tuo muotomaailma maittaa, ja noin uutena pyöränä haiskahtaa jonkintason modernina klassikkona.  .
 2. #2
  En ole testannut tuota Raceria. Mutta normaali NineT sekä Urban GS on alla ollut. Pyörässä on paljon luonnetta! Boxer-moottorin momentit tuntuvat pyörässä ja stongassa voimakkaana! Matala ja keveyt runko tekee pyörästä erittäin helposti ajettavan ja nopeamman oloisen mitä se todellisuudessa onkaan.
  Jos ei tarttis pidemmälle reissulle koskaan lähteä niin toi on oiva valinta!
  S1000XR & 690 Enduro
  gozamite-blogi
 3. #3
  Kommenttien vähäisyydestä päätellen Racereita ei ole ruuhkaksi asti myity. Liekö myity yhtään? Tien päällä en ole nähnyt ainuttakaan.
  .
 4. #4
  Laittoiko BMW tähän vähän huonommat budjettiosat alustaan ja jarruihin? Muistelisin, että joku lehti tästä mainitsi koeajolla ja onhan nuo kuvissakin aika erilaiset... Ei siinä, onhan tuo Racer halvempikin.
 5. #5
  Kyllä laittoi. Siinä "alkuperäisessä" Nine-T mallissa on radiaali Brembot, USD- keula yms. En usko kuitenkaan että nuo Racerinkaan palikat mitenkään huonoja ovat pyörän käyttötarkoitukseen. Onneksi on jo liian kylmä koeajoille. Tuommoista tekisi hieman mieli.
  .
 6. #6
  Alkuperäisessäkin NineT:ssä on aika heikko alusta, se kannattaa joka tapauksessa päivittää. Nythän on luvattu hyvää ilmaa viikonlopuksi, koeajolle vaan
  BMW R NineT
 7. #7
  Ei pysty mennä koeajolle. Tulee pian liian kallis reissu.
  .
 8. #8
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Messuilla tuota ihmettelin, ihmettelin lähinnä laitteen älyttömän löysää takajousitusta ja yritin siinä keksiä minkälaiseen käyttöön se lie tarkoitettu. Ehkä kahvilla käymiseen, en parempaakaan teoriaa keksinyt.
  1000
 9. #9
  Lainaa vma kirjoitti Katso viesti
  Ei pysty mennä koeajolle. Tulee pian liian kallis reissu.
  Sama homma, että koeajolle en ole uskaltanut mennä, mutta hakuagentit on nettimotoon viritelty. Kyllapä tuo R 1200 hankintalistalla on. Ei nyt ehkä Racer tai Pure, vaan USD-keulainen Nine-T tai R

  Korvikkeena kuumeeseen tuli koeajettua Motoguzzin Griso 1200 8V, mutta silloin vielä maltoin pitää lompakon taskussa ja jatkaa matkaa pihasta Kotarilla.
  KTM 950 SM
 10. #10
  Hemmetin makea pyörä ajaa. Alusta ja jarrut eivät ole superbike-tasoa, kuten ei tuon tyyppisessä pyörässä kuulu ollakaan, mutta paketti toimii hyvin kovemmassakin menossa. Pyörän tarkoitus ei kuitenkaan ole rikkoa rataennätyksiä vaan tuottaa ajoelämyksiä.
  Ekaa kertaa kun pääsin kylmätyypittämään pyörän viime syksynä, olin vähän skeptinen ajoasennon suhteen. Kun pääsin ajamaan talvella Portugalissa, niin mieli muuttui. Vanhalle sporttikuskille ajoasennossa on kaikki kohdillaan. Lyhkäisemmällä kuskilla stonga on ehkä hieman kaukana. Loppukesästä tuli ajettua kotimaassakin pari reissua ja hieno pyörä on kotiteilläkin.
  On Racereita jokunen myyty, mutta koko ajan ei tarvi samanlaisille morjestella. Huomiota Racer kerää joka paikassa. Racerilla ajellessa useampi on tullut kysymään, onko pyörä itse rakennettu vanha kilpuri. Koeajamalla selviää miten istuu omaan käteen ja ajatusmaailmaan.
  Portugalissa talvella
  IMG_9197.jpg

  Kotitallissa kesällä
  IMG_0055.jpg
 11.  
 12. #11
  Racereita oli Trafin tietojen mukaan rekisterissä syyskuun lopussa kuusi kappaletta. Kaksi Vantaalla, yksi Helsingissä, Kangasniemellä, Kuortaneella ja Tampereella. Nuo Vantaan ja Tampereen pyörät voivat olla kanssa liikkeiden koeajopyöriä.