Tulokset 1:stä 10:een 10:sta
  1. #1
    Terve! Nyt on tämmönen vika ilmentyny mun 955i daytonaan (vm-2000), Kylmänä lähtee nätisti käyntiin, käy hyvin ja vastaa kaasuun kylmänä. Kun moottori lämmennyt, parin sekunnin välein tyhjäkäynnillä kuulostaa siltä kuin jättäisi pari kierrosta antamatta kipinää ollenkaan. Kaasun vaste on ihan perseestä ja paukkuu putkeen pirusti kun kaasusta päästää. Kun kierroksia pitää tasasena alle 3k rpm niin muutaman hetken välein tekee tuota että unohtaa sytyttää taas pari kierrosta ja meinaa sammua kunnes löytää taas sytkän takasi.

    Tähän mennessessä korjaamolla testanneet että anturit kuulemma kaikki toimii ja tuottaa dataa niin kuin kuuluukin. Bensanpaineet pysyy kohillaan. Venttiilin välykset tarkastettu ja säädetty. Kaasuläpät synkatty. Ilmanputsari vaihdettu.

    Viime viikolla kun olin korjaamolle yhteydessä sanoin että kokeilee nyt vielä tulpat vaihtaa jos paranis. Itse vaihdoin keväällä iridiumit mitkä piti olla vastaavat kuin alkuperäiset joten vielä ei tietoa jos ne ollu huonot.

    Kertokaas mistä sitte lähtis vikaa etsimään?
  2. #2
    Vaihda akku. Kaks kertaa vastaavat joskin lievemmät oireet korjattu laakista uudella patterilla.
    Triumph Daytona 955i DSSA `02 fighter
  3. #3
    Ei kyllä mikään erityinen tuu mieleen. Service manuaali sulla kai on ? Siinä on aika laaja vian hakutaulukko.
    Mut ennen akkua kannattaa varmistaa että maajohto on kunnolla kiinni eikä liitos hapettunu.

    Sitte voi kokeilla akkua.

    Sit mää lähtisi kokeileen puolia tai muuta joka lämpenee, koska on lämpöriippuvainen.
    <"I needed a clue and a drink, one of them I knew where to find">

    McJäykät
  4. #4
    Mulla hajos joskus 955i-koneesta puola. Jollain tietyillä kierroksilla ja tietyllä kuormalla putosi yksi pytty hetkeksi pois. 99% ajasta toimi ihan normaalisti. Eli siinä olis kans yksi vaihtoehto, tosin sen selvittäminen ilman uutta puolaa voi olla haastavaa.


    - T -
    The Lakkivaari


    Yamaha R6r ja BSA A7SS caferacer

    https://www.facebook.com/pages/Eronenbros/216050551738408

    https://www.facebook.com/tuukkaTTkorhonen

  5. #5
    Akku tsekattu ja siitä ei ollu mitään apua anto vanhan olla tai laitto uuden tilalle. Sitte jos jostai löytyis puolat kokeiluun että toimiiko kun ei viittis ostaa summassakaan.
  6. #6
    Missäs kaukana sä majailet?
    Braaaaap
  7. #7
    Lainaa T1mppa kirjoitti Katso viesti
    Missäs kaukana sä majailet?
    ja kumpaa mallia on puolat? ruuvilla kiinnitettävää (nro7 ) vai vain paikalleen painettava "porkkana" (nro6) ?

    Ilmeisesti tuota ruuvikiinnitteistä, jos on 2000 mallia?
    <"I needed a clue and a drink, one of them I knew where to find">

    McJäykät
  8. #8
    Minulla oli vastaavia ongelmia, ei ehkä noin rajuja, mutta puolan vaihdolla korjaantui.
  9. #9
    Mittaa puolien ensiö- ja toisiovasteet
    Poista häiritsevät mainokset: https://getadblock.com/
    ABSillinen turbobusa powered by delvac.
  10.  
  11. #10
    Ruuveillahan nuo on kiinni. Eipä täs muutako ottamaan vanhat irti ja kahtoa mitä ne näyttää