Tulokset 1:stä 10:een 10:sta
  1. #1
    Tuntuu että yksityisviestit ei menis perille ja mistä ne näkiskin(Lähetetyt)
    ja chattiin en saa viestejä läpi.

    Pitääkö mulla olla tietyn verran viestejä vai mitä?
  2. #2
    Lainaa oscu776 kirjoitti Katso viesti
    Tuntuu että yksityisviestit ei menis perille ja mistä ne näkiskin(Lähetetyt)
    ja chattiin en saa viestejä läpi.

    Pitääkö mulla olla tietyn verran viestejä vai mitä?
    Chätti on vain siivellisille, eli jäsenmaksun maksaneille.
    You have been banned for the following reason:
    alko vittuilee

    Date the ban will be lifted: Ei koskaan
  3. #3
    Laita asetuksista viestien tallennus päälle lähetettyihin.
    Tallennuksen määrää on rajattu ei-jäseniltä, siksi oletuksena ne ei tallennu lähetettyihin.
    Jotain, jossain, silloin tällöin!
  4. #4
    Hei, onko tälläinen ongelma tullut jollakin vastaa nimeen omaan Chromessa (Firefox näyttää toimivan)?

    https://youtu.be/6ImvH_kXSF4

    eli kun lataa sivun niin uusimmat viestit vain välähtää hetken ja sitten häviää niin että vain viimeinen jää
    Triumph Speed Triple -08
    ex- Triumph Street Triple -09
  5. #5
    Lainaa tube68 kirjoitti Katso viesti
    Hei, onko tälläinen ongelma tullut jollakin vastaa nimeen omaan Chromessa (Firefox näyttää toimivan)?

    https://youtu.be/6ImvH_kXSF4

    eli kun lataa sivun niin uusimmat viestit vain välähtää hetken ja sitten häviää niin että vain viimeinen jää
    Toisaalta toi on muutenkin aika hanurista, kannattaa käyttää KESKUSTELU-alueen omaa "Uusimmat viestit" -linkkiä mikä toimii ja josta pääsee helposti kunkin ketjun vikaan lukemattomaan viestiin eikä vaan loppuun.
    ZX6R-05 (RF900R, XJ600S)
  6. #6
    Lainaa tube68 kirjoitti Katso viesti
    Hei, onko tälläinen ongelma tullut jollakin vastaa nimeen omaan Chromessa (Firefox näyttää toimivan)?

    https://youtu.be/6ImvH_kXSF4

    eli kun lataa sivun niin uusimmat viestit vain välähtää hetken ja sitten häviää niin että vain viimeinen jää
    Sama ilmiö alkoi mulla juurikin tänään...
  7. #7
    the thrill seeker Bem-Ari:n avatar
    Liittyi Feb 2009
    Pirkanmaa
    MotOrg ry jäsen
    [QUOTE=tube68;6535938]Hei, onko tälläinen ongelma tullut jollakin vastaa nimeen omaan Chromessa (Firefox näyttää toimivan)?

    https://youtu.be/6ImvH_kXSF4

    eli kun lataa sivun niin uusimmat viestit vain välähtää hetken ja sitten häviää niin että vain viimeinen jää [/QUOTE

    Just sama ilmiö läppärissä,Chromella.Tabletilla pelaa normaalisti.
    Man cannot live on beer only.

    Helkama,Sachs,Tunturi,Hånda,Kawasaki;Suzukeita 5kpl,pari Kawasakia,kaksBemaria,nyt 3 Kawasakia.
  8. #8
    Väliaikainen apu löytyy sivun zoomauksesta: "Ctrl -" ja sen jälkeen palautus "Ctrl +" niin kaikki viestit näkyvät.
    XV750 Virago
  9. #9
    Liittyyköhän tämä ongelma Flash Playerin päivitykseen? Mulla selain päivitti sen niin sen jälkeen alkoi tämä ongelma.
  10.  
  11. #10
    Motorg ry:n hallituksen jäsen; sivusto- ja kehitysvastaava massajaska:n avatar
    Pääylläpitäjä
    Liittyi Apr 2013
    Espoo
    MotOrg ry jäsen
    Lainaa tube68 kirjoitti Katso viesti
    Hei, onko tälläinen ongelma tullut jollakin vastaa nimeen omaan Chromessa (Firefox näyttää toimivan)?

    https://youtu.be/6ImvH_kXSF4

    eli kun lataa sivun niin uusimmat viestit vain välähtää hetken ja sitten häviää niin että vain viimeinen jää
    Katsellaan jos ennätetään. Liittynee jotenkin selaimen javascript-toteutuksen ominaisuuksiin.
    Suzuki GSX-R 1000 K8, kilvetön, musta (2016 -> )
    ex. Yamaha MT-01 vm2005, sininen (2013 - 2016, R.I.P.)

    Sivustoa koskevissa asioissa ota yhteyttä osoitteeseen yllapito@moottoripyora.org