Tulokset 1:stä 13:een 13:sta
 1. #1
  Hola!

  Matkasuunnitelmat ovat eläneet tässä alkuvuodesta.
  Ajellaan Trave- Groningen-Amsterdam, Gent, Pohjois-Normandia rannikko josta alas le Mans, Bordeaux ja sieltä sitten rannikkoa Espanjan San Sebastianiin. Siitä sitten alas rannikolle Valencian kautta Torreviejaan.

  Kaikki vinkit elikkäs näkemiset, kokemiset, majoitukset yms otetaan mielenkiinnolla vastaan.

  Lähtö on 2.9. Finnlinesillä Traveen. About 15.9. ois tarkoitus olla perillä kohteessa.

 2. #2
  Hienoja seutuja tiedossa sinulle. Hollanti ja Belgia yllävänkin mukavia, vaikka niitä ylä-, alamäkiä ei olekaan. Pohjanmeren rannikko upeaa hiekkarantaa, kilometrikaupalla. Belgiasta nostaisin mainittujen kaupunkien rinnalle nostaisin Bruggen ja Antwerpenin, niin ja se olut tietenkin. Normandiasta Etretat ja Fecamp, komeat rannat. Mikäli historia vähääkään kiinnostaa, Omaha beach ja American cemetary, vaikuttavia juttuja. Pikkuisen esityötä, niin löytyvät helpommin, eivät ole opastettu kovinkaan hyvin.
  San Sebastian kaunis, tosin turisteja aika paljon ja selvästi hintavampi, pintxot varsin maittavia. Sisämaassa Zaragosa aidompi espanjalainen, tai ainakin miten sen itse koen. Mikäli Andorra sattuu matkalle, kännykän käytön kanssa tarkkana, tulee äkkiä laskua. Jos hienosti entisöidyt moottoripyörät kiinnostavat, Museu de la moto Canillo siinä Andorran kupeessa on ehdottomasti poikkeamisen arvoinen. Voi yhdistää tankkaus ja kahvipaussi pysähdykseen.
  Välimeren rannalla voi sitten lillua edullisesti, eikä tarvitse palella. Majoitustahan sieltä löytyy vaikka miten.
  ZZR 1400
 3. #3
  Andorra jää nyt välistä eikä noin pitkälle Normandiaa mennä että sinne Omaha beachille asti päästäs.
  Onko kokemusta Belgian Oostendestä? Sielläkin sotaisaa nähtävää???
 4. #4
  Andorra on kyl ihan käymisen väärti mesta jos tutustuu muutenkin kuin tax free-ostosten verran. Fuengirolasta Alpeille mennessä ja takaisin tänne tullessa majoituimme Andorrassa. Ja kivaa mutkatietä "joutuu" ajamaan sinne mennessä & poistuessakin...
 5. #5
  Andorrassa käydään mahollisesti oma reissu, kun paluu Suomeen vasta toukokuussa 2018 tai sitten ajetaan kotiin palatessa sieltä.
  Meillä on koko talvi aikaa sökötellä.
 6. #6
  Oostenden alueelta on tullut ajeltua, kaunista seutua kyllä. En aiemmin ollut mieltänyt, miten upeat hiekkarannat niillä seuduin ovatkaan. Kyllähän ne ovat hyvin aktiivikäyttöön otetukin, melkein kuin eteläisemmät rantakohteet. Toki maisemat vaan paranevat, kun matkaa alemmas Normandia rannikkoa. Tosiaan se Etretatin seutu kannattaa poiketa katsomassa. Kyllä tuolla pitkin rannikkoa löytyy merkkejä siitä isosta kahakasta, eivät ole kaikkia suinkaan purkaneet. Muistuttavat meitä jälkipolvia jutuista, mitä ei kannattaisi toistaa. Tuolla Omaha ym. beach alueilla meikäläinen saisi kulumaan useammankin päivän, puoliso vaan ei ole niin kiinnostunut sellaisista jutuista.
  Tuolla Hollannin puolella komea reitti kulkee Afsluitdijk-padon kautta, reilu 30 km meren yli rakennettua moottoritietä.
  Rotterdamin kohdilla tuli äimisteltyä, miten helvetin suuri se satama onkaan, hippasen isompi on kuin Turun tai Vuosaaren.
  ZZR 1400
 7. #7
  Suunniteltua reittiä tuossa.
  Oostende ja Calais kiinnostaisi ehkä kuitenkin.
  Jos sää on hyvä rannikkoa ois mukava ajella.  https://www.google.fi/maps/dir/Trave...03!2m1!2b1!3e0
 8. #8
  Ihan kelpo reitiltähän tuo vaikuttaa. Säätila tietenkin on oleellisessa osassa, mutta sehän se on joka paikassa. Omassa arviossani Brugge ohittaa Gentin, mutta se vain oma näkemys, sen vuoksi ei kannata suunnitelmia viilata. Calais ei tehnyt suurta vaikutusta, liekö osasyynä ollut pakolaisten aiheuttama tunnelilakko ja helvetilliset rekkajonot. Hieman alempana oleva Boulogne sur mer noin läpiajettuna vaikutti paremmalta. Tuolla Tours, Angers, Le Mans seuduilla poikettiin vilkaisemassa Chevernyn linna, niillä seuduinhan niitä piisaa. Ihan mukava pieni ohjelma ajelun lomassa.
  Tämän vuoden reissulla piti poiketa Bordeauxin ja Cognagin alueella, mutta saderintama muutti suunnitelmat. Niistä seuduista ei siis osaa kommentoida. Vaan laita kommentteja kun olet reitin ajellut. On aina mukava kuulla muiden arvioita sekä itse nähdyistä, että uusista kohteista.
  Tuon Zaragosan vielä mainitsen, kun pidin itse paikasta.
  ZZR 1400
 9. #9
  Minä olen Bryggessä käynyt joten siksi Gent (jonka hehkutetaan olevan uusi Brygge), mutta tosiaan
  jos kurvattaisiinki sinne Oostendeen.
  Voihan se olla Etta Calais passataan. Saa nähdä mikä on yleinen mielipide. Minähän toki matkanatsina teen lopulliset päätökset.
  Zaragosa on mahollinen yöpymispaikka kyllä.
 10. #10
  http://www.lespyrenees.net/route_des_cols

  Jos mutkatiet, viehättävät pikkukylät ja vuoristomaisemat yhtään kiinnostaa, ota tuosta pätkästä osa ohjelmaan.
 11. #11
  Meillä oli alunperin tarkoitus tulla tuolta Toulosesta ja ajella Andorran läpi, mutta varmaan ajellaan sieltä kautta sitten kotio palatessa. Ihan varmasti meleko upiat maisemat.
 12. #12
  Lainaa Karza kirjoitti Katso viesti
  http://www.lespyrenees.net/route_des_cols

  Jos mutkatiet, viehättävät pikkukylät ja vuoristomaisemat yhtään kiinnostaa, ota tuosta pätkästä osa ohjelmaan.
  Oma reittini tältä kesältä kulki Platja Arosta Andorraan ja sieltä mutkitellen kohti Huescaa ja Zaragosaa. Oli vuoriston osalta hiukan pettymys, olisi varmaan pitänyt valita tuo esittämäsi hieman ylempi reitti. Tosin reittivalinta perustui juuri ajatukseen käydä Zaragosassa ja ehkä Bilbaossa, ehkä joskus tulevina vuosina.
  ZZR 1400
 13.  
 14. #13
  Joo...eihän näitä huvikseen suosittele....