Tulokset 1:stä 4:een 4:sta
 1. #1
  Moikka, muutettiin vuosi sitten pysyvästi Itävaltaan, Italian rajan läheisyyteen. Olemme tehneet nettisivun jossa esitellään näkemisen arvoisia kohteita (sellaisia mistä suurin osa ei ole koskaan edes kuullut) suomeksi - aukioloajat, hinnat, sijainti ja tietty kuvia. Käykää kurkkaamassa seuraavalle lomareissulle kohteita:https://wondersofalps.com/
 2. #2
  Vaikuttaa hyvältä sivustolta, varsinkin kun kattavuus laajenee. Itse asustelen Salzburgissa niin tästä on varmasti hyötyä seuraavia reissuja miettiessä.
  ...
 3. #3
  Hieno homma Meidän tämän kesän reissulle vinkit eivät ennättäneet, mutta laitoin linkin talteen.

  Noista Neuschwansteinin ja Hohenschwangaun linnoista jokunen sana.. Oltiin menossa Neuschwansteiniin ja paikalla heinäkuisena arkiaamuna klo 9. Ei mitään toivoa, tai sitten vierailuun olisi pitänyt olla käytettävissä koko päivä. Jo aamusta paikalla oli tuhansia muitakin turisteja ja lippuluukullekin varmaan sadan ihmisen jono. Jos oltaisiin oltu luukulla jo ennen klo. 8, niin olisi ehkä onnistunukin. Lippuvaraus ennakkoon olisi myös ollut asiaa..
  Päädyttiin sitten viereiseen Hohenschwangaun linnaan, jonne päästiin kivuttomammin. Silti vierailuun kului aikaa viitisen tuntia, joten kiire ei saa olla.

  Tässä oma linkkivinkki Itävallan ja Saksan rajan lähellä olevaan idylliseen pikkukylään ja majapaikkaan. Tuo Hotel Edelweiss oli yksi mukavimmista kohdalle osuneista majapaikoista. http://www.bergfex.de/sommer/reit-im...ion-edelweiss/
  Hyvin tuntuu Saksasta ja Itävallasta löytyvän heinäkuussa majoitusta. Etukäteen ei koko reissulla varailtu oikeastaan mitään, Edelweisskin löytyi sattumalta pyörän navilla.
  S1000XR ja Winha 340. Aiempia K1300S, K16GT, K1200S, K1200RS x 2, Virago 1100, Kawasaki Mach III, Suzuki T250, Yamaha DT125, Mz 125 jne..
  Route 66 - 2006.
 4.  
 5. #4
  Sivustolle päivitetty kohteita ja tänään uusi kohde Dom zu Gurk - Unescon perintökohde, vaikuttava katedraali.
  https://wondersofalps.com/fi/dom-zu-gurk-2/