Tulokset 1:stä 7:een 7:sta
 1. #1
  Ollaan nyt Moniga Del Gardassa muutama päivä. Rouva haluaa maata auringossa. Itte voisin tehdä pienen päiväreissun johonkin Passolle, jos läheltä löytyy. Pistäkäähän vinkkejä.
  Kotimatkaa suunniteltu lauantaina Stelvion kautta.
 2. #2
  Lainaa IIIpyora kirjoitti Katso viesti
  Ollaan nyt Moniga Del Gardassa muutama päivä. Rouva haluaa maata auringossa. Itte voisin tehdä pienen päiväreissun johonkin Passolle, jos läheltä löytyy. Pistäkäähän vinkkejä.
  Kotimatkaa suunniteltu lauantaina Stelvion kautta.
  SP9:llä on hämmästyttävä määrä mutkia. Vähän kuin pujotttelisi katkoviivojen välissä. Ei juurikaan 180 asteisia . Ei varsinainen passo mutta itse tykkäsin.
  SF 1098S
  MTS 1200S
  1190R
 3. #3
  Ite heittäisin jonkin tuontapaisen https://goo.gl/maps/1hZY7XhRJmT2
  FJR 06/2014
  Grizzly 450 02/2009 lumitöissä
  CBR 125R 07/2016 jälkikasvulla ajossa
 4. #4
  Käy kääntymässä Cortina d'Ampezzossa
  Eikun jaa länsi puolella...
 5. #5
  Ensin kysyt majapaikastasi pystyykö ne järjestämään ajoluvan passojen Tremalzo ja Nota väliselle hiekkatielle. Tietä ei saa ajaa ilman lupaa, mutta sen saa kun majoittuu jossain alueen hotellissa.
  Tien esittely sivulla 7 Passo Magazine
  Reitti Googlemapissa

  Jos hiekkatiet ei natsaa niin aja Gardan länsipuolta ja koukkaa Brasa Schlucht:n kautta takaisin rantatielle (joo, 8 kirjainta joista vain yks vokaali) Reitti Googlemapissa

  Sitten jatkaa matkaasi Ledron ja Ampolan kautta Idro-järven rannalla olevaan Anfoon, josta suunnistat Passo Manivan kautta passo Croce Dominille Googlemaps 1.

  Googlemapsin osa 2.
  Anfo-Croce Dominin väliseltä pätkältä juttu Passo Magazine sivut 12-13
  ja Croce Dominilta alas Idroa kohden ja ennen Bagolinoa käännyt uudestaan kohden passo Manivaa mutta ajat siis nyt passon yli risteävästi verrattuna edelliseen Manivan ylitykseen ja jatkat sieltä sitten takaisin Gardalle miten parhaaksi koet.

  Ja siitten kun lähdet eukkosi kanssa takaisin Stelvion suuntaan ajat esim. näin Googlen reitti

  Tuo pieni koukkaus ennen Idro-järveä vain siitä syystä, että silloin voi ajaa Santuario Kuivajoen(Rio Secco) läpi
  Kuivajoen Santuario Googlessa


  PS. pari vinkkiä sinne länsirannalle.
  Vecchio strada del Ponale tuo Giacomo Cissin rakennutama tie, joka yhdisti Ledron laakson ja Gardajäven hevospelein kuljettavaksi. Tie suljettiin moottoriajoneuvoliikenteeltä 90-luvun alussa. Juttu sivuilla 8-9 Passo Magazine

  ja sitten Gabriele d’Annunzion (kenraali, sotasankari, runoilija, kirjailija, lehtimies, hävittäjälentäjä, Gallesen ruhtinas, Monte Nevoson prinssi, aluksen kapteeni........ ja Mussolinin frendi) museo eli Gabrielen vanha huvila joka nykyisin on siis museona, hieno puutarha, maksullinen tosin. Il Vittoriale degli Italiani

  Ai niin, meinas unohtua, että ehti se Gabriele aikoinaan perustamaan myös oman valtion, Fiumen vapaavaltion. Kyseinen valtio oli muutaman vuoden itsenäinen ensimmäisen maailmansodan jälkeisenä aikana ja sijaitsi Rijekassa eli oli tavallaan Rijekan kaupunkivaltio.

  ps.ps.laitetaan tähän vielä Madonna della Corona, joka on pystysuoraan kallioseinämään koverrettu luostari Gardan itäpuolella tosin, mutta sinne pääsee lähelle prätkällä eli on helppo kohde. Kuva Googlessa
  Viimeksi muokannut: Elämäntapamotoristi; 13.07.2017 klo 01:37.
  <p>tänään minä - huomenna minä- ja entäs ylihuomenna, no minä. www.roadracing.eu - www.roadracing.de - www.roadracing.biz</p>
 6. #6
  Lainaa waiski_ kirjoitti Katso viesti
  Käy kääntymässä Cortina d'Ampezzossa
  Eikun jaa länsi puolella...
  Juu ja passo Rollon kautta alas sekä monte baldon mutkatie päivälliseksi. Hieno lenkki...
  FJR 06/2014
  Grizzly 450 02/2009 lumitöissä
  CBR 125R 07/2016 jälkikasvulla ajossa
 7.  
 8. #7
  Kiitokset kaikille vinkeistä. Olisihan täällä tosiaan ajettavia reittejä loputtomiin.
  Huomiseksi luvattu taas 30 astetta hellettä, eli taitaa tuo Sepon ekaks ehdottama pätkä olla sopiva. Vois päästä läpi viidessä tunnissa, jos ei normi ruuhkia enempää tuu yllätyksiä.