Tulokset 1:stä 5:een 5:sta
 1. #1
  Moi,

  Ollut tässä mietinnässä käväistä kesällä ensimmäinen ulkomaanreissu pyörällä ja Göteborg olisi mahdollisesti tähtäimessä. Olisiko mitään vinkkejä reitille täältä Oulusta päin. Hyvät ja huonot pätkät kiinnostavat yhtälailla, kun ei ole oikein mitään kokemusta Ruotsin puolelta.

  Aikataulu on vähän auki, mutta maks. puoltoista viikkoa (heinäkuussa) koko reissuun ois mahdollista laittaa ja perilläkin pitäisi useampi päivä viettää, joten matkan varrella ei ole tarkoitus jäädä paikkoja kamalasti katselemaan. Toki inhimillisillä siirtymillä silti.

  Edit:
  Vähä mietin et jos mennessä menis pohjosen kautta ja takas tulis vaikka sitte Tukholmasta laivalla. Mutta yhä on tarkempi reitti hakusessa.
  Viimeksi muokannut: Ankka; 03.05.2017 klo 01:59.
  <p>Honda VFR 800 -99</p>
 2. #2
  nelostiehän on tylsä ajettava. jos ruotsin läpi halkoo menemään, niin voisin itse kuvitella vaihteeksi ajavani vaikkapa E45-tietä, sehän menee keskeltä ruotsia etelään. rajoituksista ja nähtävyyksistä jne en tiedä kyllä mittään, soveltaa sitten aina paikallisesti..
  '07 XX, '09 GSA, '18 Monkey, '91 5900GLX ja '89 W124.

  onhan se komia pyörä, mutta kuka sen viittis pestä...

  5 x SS1000, 2 x SS1600K ja XXironbutt 2011 (SS1000)
 3. #3
  Tuolla vaihtoehdolla en taatusti ajaisi Suomen läpi, esim linkin reittiä voisin ajella. Norjassa en Trondheimistä etelään menisi tuolla lailla mutta ekaa kertaa olisin saattanut mennäkin. Ruotsissa kannattaa tuo högakusten ajella, hienoa reittiä.

  https://goo.gl/maps/YKYB5LogkwQ2
  FJR 06/2014
  Grizzly 450 02/2009 lumitöissä
  CBR 125R 07/2016 jälkikasvulla ajossa
 4. #4
  Lainaa seppo02 kirjoitti Katso viesti
  Tuolla vaihtoehdolla en taatusti ajaisi Suomen läpi, esim linkin reittiä voisin ajella. Norjassa en Trondheimistä etelään menisi tuolla lailla mutta ekaa kertaa olisin saattanut mennäkin. Ruotsissa kannattaa tuo högakusten ajella, hienoa reittiä.

  https://goo.gl/maps/YKYB5LogkwQ2
  Tämä vaikuttaa kyllä kiinnostavalta. Aikaahan tohon menee, mut ei tuo nyt niin pahasti pitempi edes ole, kuin suorin mahdollinen reitti.
  <p>Honda VFR 800 -99</p>
 5.  
 6. #5
  Ruotsin rantatietä ei viitsi koko matkaa kahta kertaa ajaa. Ainoat mieleen jäävät maisemat ovat Höga kustenilla, Örnsköldsvikin ja Sundsvallin välillä. Ö-viksissä on isot Fjällrävenin Outletit ihan tien varressa, jos tarvitset hyviä retkeilykamppeita.

  Jos pohjoisesta alkaa, ja aikaa on, niin mielenkiintoista katseltavaa esim.
  Vitåfors Maskinmuseum: http://nissesmaskiner.blogspot.fi/
  Stroforsen: https://goo.gl/maps/rSJ6cTx5USt
  Bolidenin kaivoksen vanha köysirata, jossa voi katsella metsää ilmasta: https://goo.gl/maps/2uqh4GX5SxC2
  Döda Fallet Ragundassa: https://goo.gl/maps/JViGwGsMrZx
  Thailändiska paviljongen ihan siinä lähellä: https://goo.gl/maps/9QEbJAARrXp
  Gideåssa on pitkät luolat: http://www.ornskoldsvik.se/upplevaoc...44f91ece6.html
  Jos on tarkoitus telttailla, niin Skallbergin luolien parkkipaikalta suoraan alas rantaan on uimaranta jossa on myös avoin sauna.
  Skuleberget Höga kustenilla: https://goo.gl/maps/aYC456MBDr52
  Högakustenbron: https://goo.gl/maps/DLoauTBnbD92
  Auto- ja moottoripyörämuseoita: http://www.classicmotor.se/sidor/sveriges-motormuseer

  Kauniita teitä Norjan puolelle:
  Vilhelminasta länteen Sagovägen: https://goo.gl/maps/9jV2Pk6ecRH2
  etelämpää Vildmarksvägen: https://goo.gl/maps/okJ8Rwtp9jF2

  Edullisia yöpaikkoja ovat Svenska turistföreningin hostellit: http://www.svenskaturistforeningen.se/ Sellainen löytyy esim. Hotel Funäsdalenin ja Hotel Mysoxenin (Sveg) yhteydestä. Molemmissa on myös sauna. Viikonloppuisin myös Hotel Vilhelmina on edullinen, sielläkin on sauna. Myös Uumajassa on STF:n hostelli ihan keskellä kaupunkia, samoin Östersundissa.

  Edit, ai niin, jos kyydissä on vaimo tai lapsi, niin Östersundin Jamtlissa pitää ehdottomasti käydä, viihtyy siellä mieskin.
  Viimeksi muokannut: mek; 03.05.2017 klo 22:46.
  https://www.youtube.com/user/mtubeist