Sivu: 2 / 2:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Tulokset 31:stä 43:een 43:sta
 1. #31
  Nätti prätkä tulossa ja tuo perusteellinen pienienkin osien läpikäynti on mun mieleen!! Pitää ehkä pelkästään tämän takia käydä cruisingeissa!
  Tule vastavuoroisesti silloin aamulla käymään KAMC:n penkissä..
 2. #32
  Melkein täytyy kävästä, onhan mulla ainaki 15m siihen hallille
 3. #33
  Noniin! Backwoodsiin saatiin valmiiksi kaikkien ongelmien jälkeen. Valvottiin yötäpäivää, että saatiin ajettua paikanpäälle!

  Noh, siellä meni ihan hyvin. Paljon erilaista palautetta tuli ( Toki myös tyypillisiä " mitä tähän on edes tehty") Mutta paljon myös positiivista 8)

  Kalikseen pistin myös ilmoituksen, siihen mennessä koitetaan saada uudet rattaat ja ketjut ostettua. Toki myös pitää vanteet kiillottaa paremmin tmstms loputon lista. Paljon mulla on vielä tähän visioita mitä tehdä lisää...( Ne jääkööt osittain salaisuudeksi.)

  Kone toimii yllättävän hyvin, mutta venttiilit jousineen aijon vaihtaa jokatapauksessa kesän aikana. Näytti olevan aika karstaiset.

  Muutama kuvatus "valmiista" pärrästä. 4. #34
  Hyvän näköinen ja mielestäni väritys ja ulkoasu erittäin onnistunut. En itse ehkä syty tuosta kilpi/takavalo asetelmasta. Olen ennemmin ehkä perinteisemmän tyylin kannattaja eli takavalo tuonne lipan takapäähän ja kilpi perään normaalisti jatkoksi. Pääasiahan on että peli on kuitenkin jälleen ajossa.
  Respect is not given, it is taken!

  Suzuki GSX 1300R Hayabusa 2005
  EX. Kawasaki ZX-6R 2003
 5. #35
  Thanks! Itsekkin mietin tuota kilven paikkaa, mutta olkoot nuin siihen asti että keksin jonkun fiksumman näköisen asetelman. Öljyvuotoja näytti olevan muutama ja ne täytyy rueta ensimmäisenä korjailemaan, myöskään vilkut ei toimi.

  No mutta, muutama asia mitkä pitää vielä tehdä uusiksi/ ostaa/ vaihtaa

  - Ketjut ja rattaat
  - Sähköt laittaa nätimmin nippuun
  - Uudet etujarrupalat
  - vanteiden kiillotus koneella
  - myllytys
  - Hieman johtojen kolvausta
  - Stunttihärpäkkeen tekemistä ( kaatumatapit, keulintarauta.)
  - Käsitakajarruntekemistä olen myös miettiny kun tuossa on tuota tilaa ainakin kehitellä..
  - Ja paljon muuta joista en vielä ainakaan kerro, katsotaan mitä aika tuo tullessaan..
 6. #36
  Lainaa Muikku96 kirjoitti Katso viesti
  Thanks! Itsekkin mietin tuota kilven paikkaa, mutta olkoot nuin siihen asti että keksin jonkun fiksumman näköisen asetelman. Öljyvuotoja näytti olevan muutama ja ne täytyy rueta ensimmäisenä korjailemaan, myöskään vilkut ei toimi.

  No mutta, muutama asia mitkä pitää vielä tehdä uusiksi/ ostaa/ vaihtaa

  - Ketjut ja rattaat
  - Sähköt laittaa nätimmin nippuun
  - Uudet etujarrupalat
  - vanteiden kiillotus koneella
  - myllytys
  - Hieman johtojen kolvausta
  - Stunttihärpäkkeen tekemistä ( kaatumatapit, keulintarauta.)
  - Käsitakajarruntekemistä olen myös miettiny kun tuossa on tuota tilaa ainakin kehitellä..
  - Ja paljon muuta joista en vielä ainakaan kerro, katsotaan mitä aika tuo tullessaan..

  Hieno on, mutta jos tulee isompaa joustoa niin tuo kilpi kyllä ottaa renkaaseen kiinni.
  Poista häiritsevät mainokset: https://getadblock.com/
  ABSillinen turbobusa powered by delvac.
 7. #37
  Jaahas pitäis varmaan päivitellä välillä kuulumisia!

  Pyörä toiminut ihan OK, Startin kanssa ollut ongelmia sekä kaasarin. Pyörä pääsi kaatumaankin paikallaan vähän valmistumisen jälkeen jonka johdosta takakate halkesi ja tarrasarja meni tietenkin pilalle. Noh uudet on ostettu ja tänään haen katteen maalauksesta ( Tällä kertaa musta kun tuo sininen kate häiritsi)

  Rupesi häiritsemään ruostuneet pultit tms, vanhat rattaat ja ketjut niin päätin sitten ostaa kokonaan uudet. Nyt taas kelpaa päästellä menemään! Uusi maskikin tuli hommattua vaikka tästä tuleekin varmasti sanomista, itsellähhän näitä kuitenkin rakennellaan

  Muutama kuvatus! Vieläkin olis mielessä paljon juttuja mitä tehdä, mutta katsotaan vaihtuuko pyörä tässä tulevan talven aikana huomattavasti isompaan fighteriin
  Pakoputkeen tuli ostettua laadukkaampaa italialaista pakoputkikäärettä kun kiinalainen oli mitä oli..


  Uudet (samanlaiset) Vilkutkin tuli kun edelliset hajosi..

  Uusi (käytetty) Taka-akseli löytyi.. Kotarin mutta pienellä viilauksella sopi tähänkin

  (vanha akseli vielä paikallaan)

  Paljon olisi vielä hommaa, kuten venttiilien vaihtaminen jousineen, valojen laittoja tms
 8. #38
  Noniin! Pyörällä tosiaan viimeksi kuukausi sitten ajanut kun sammui kesken ajon samalla tavalla kuin bensa loppuisi. Vikaa etsittiin ja etsittiin eikä minkään osan vaihto/korjaus/testaaminen tuntunu tepsivän. Kokoajan luultiin, että kyseessä on joko sähkövika tai kaasutttimessa on jotain paskana. Noh molemmat asiat tarkistettiin eikä niissä mitään vikaa ole ollut. Kannen purin pois ja yllätyksenä pakoventtiilin jousi oli poikki.. ei ihmekkään kun ei käynnistynyt ( kävi tosin käynnissä :).

  Ensin ajattelin myydä koko kapistuksen pois tai vaihtaa johki projekti autoon/fighteriin mutta nyt kerta tehdään remppaa niin en raaski ehkä sittenkään.. sama ajaa vielä ensikesä.  Takakate kävin hakemassa teippauksesta.


  Samalla teipattiin muutama muukin osa.
  Sekä kulutettiin euroja remppaan..

  Todellisuudessa meni vielä enemmän koska kannentiiviste jakäynnistyspolkimen hilppeet piti tilata ulkomailta, suomesta ei löytyny..

  Kannen osien pitäisi tänään tulla. Varmasti ois selvinny pelkästään jousen ja venan vaihdolla mutta tehään nyt kunnolla ja vaihdetaan kaikki venttiilit ja jouset kumineen.. samalla käytetään kantta koneistamolla kattomassa et kaikki on OK.

  Mäntäki tuli tsekattua ja se oli kyllä todella hyväkuntoisen näkönen. Pytyssä näky hoonausjäljet eli ei tällä paljoa ole tuolla männällä ainakaan ajettu. Kannesta pyrin hipostelemaan kanavat samalla että sais kaiken hyödyn irti. Jos tälle "kesälle" kerkeää niin pyritään käyttämään myös naapurissa tehopenkillä
 9. #39
  Noniin! husaberggi ei oikein koko kesänä oo toiminu enkä oo sillä päässyt ajamaankaan!

  Noh, muutenhan tämä toimii ihan hyvin,mutta kannentiivistettä polttaa eli joko kansi onkiero tai vesipumppu paskana, nämä pyritään selvittämään talven aikana.

  Käppäritarvikkeet on hankittu valmiiksi, laitan tähäntalven aikana paljon lyhyemmät välit, että pääsee kunnolla sutimaan..

  Husaberggiin ei varmaan enää kummempia ulkonäkömuutoksia tuu kun tällä ajetaan vaan siihen asti, että saan kortin korotettua isompaan

  Huomenna haennimittäin 1000cc gikserin joka saa kyyditää siitä eteenpäin

  noh, muutama kuvatus. Tämmösenä se viimeksi talliin jäi.

  ja käppäri


 10. #40
  Laitetaas nyt samaan ketjuun muutama kuvatus uudesta perseenliikuttimestakin..


 11. #41
  Husse on kyllä onnistuneen oloinen pojekti! Hienoa kun toiset tykkää ruuvata huolella!

  Tuosta gikseristä en niin näöllisesti pidä mut nää on näitä "toiset äidistä, toiset tyttäristä" juttuja.
  Se maksaa kuka nauttii!
 12. #42
  Jaahas.. Jokohan sitä malttasi jotain kirjotella!... Eli tosiaan tuo gikseri tuli haettua lokakuussa ja sitä ollaan tässä enemmikseen laiteltu, kesällä saan kortin korotettua Rajottamattomaan niin sitten pääsee antaa happea sillekkin

  Husaberggiin syttyi uusi motivaatio ja se on nyt varmuudella ainakin Kuopion Mpmessuilla Huhtikuussa. Katotaan mitä saadaan aikaiseksi.

  Laitetaan nyt muutama kuvatus miltä tää nyt näyttää, tarkotus olis vetää alkukäyrätkin mustalla kääreellä ja hommata valomaskin tilalle numerokilpi.. (Ainiin, kytkinkoppa + magneeton koppa lähtee pulveriin ) .. Ja jotain sinistäkin sinne varmaan eksyy

  Vanteet koitetaan kiillottaa mahdollisimman hyvin ja ehkä laitetaan sinimustat pinnapillit tms.. Ehdotuksia saa ja pitää laittaa. Konetta rempataan sen verran, ettei leviäis ainakaan heti kesänalussa.

  Laitetaan nyt yks kuva gikseristäkin..

 13.  
 14. #43
  Jaahas, päivitellään kuulumisia.

  Eli mielenkiinto lopahti kun tuntu, että ei tää pyörä erotu vaikka mitä tekisit. Päätin sitten tilata uudet tarrat niin johan rupes erottumaan.. nyt näkee paremmin muutenkin koko pyörän kokonaisuuden ja minusta paransi aika huimasti ulkonäköä. Kuopion MP messuilla tämän pyörän ainakin näkee.
  mielipiteitä saa ja pitää antaa. itse ainakin diggailen nyt enemmän!

  Kytkinkoppa on vielä mietinnässä, että dippaanko sen samalla kun muitakin osia vai maalautanko mustaksi. Jotkut on varmaa jo nähnyt, että vesipumpunkoppa ja jotain oli pulverissa ja ne saa jäädäkkin semmoseksi.

  Koko pakoputki teipataan samalla mustalla kun aikasemmin, omasta mielestä sopii påaremmin kun kiillotettu. Myös muita ehotuksia saa antaa. Kuvissa katteet vain sovitettu joten älkää ihmetelkö jos roikkuu yms. Ja myös tarkkasilmäset huomaa, että penkkikin sai uuden päällysteen, Kiitos siitä Kajaanin Verhoilu Määtälle! Suosittelen!

  Kiitoksia vain kaikille projektia seuranneilla, muutoksia tai parannuksia saa ehdottaa. 8)
Sivu: 2 / 2:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12