Sivu: 14 / 17:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 41213141516 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 391:stä 420:een 508:sta
 1. #391
  Lainaa Knaku kirjoitti Katso viesti
  OIs kyllä kova juttu, jos laittaisivat Bradleyn ulos ja Mikan kisakuskiksi koko kaudeksi.

  Jäädään odottamaan lisäuutisia.
  Smith ja P.Espargaro ei oo kumpikaa kyllä antanu semmosta näyttöä mitä Kallio kotarilla...tai no P. Espargaro on vähän on/off kaveri mut enpä lähtis hirveesti kehumaa niitä ''on'' suorituksiakaan...

  Tää on vähän sama juttu kun sillon kun Iannone ajoi vielä Ducatilla niin Camier ja Pirro (kumpi vaan oli testikuskin paikalla) niin vauhti oli parempi kuin Iannonella tai Dovilla... tosin ikinä ei ainakaan mun korviin kantautunu Ducati harkitsis ketää muuta ku Stoneria joka haluaa vaa kalastella
 2. #392
  Näyttäis Kallio ajavan tällä kaudella vielä Valenciassa.
  RC8 mökkiajeluihin
  K7 gixxeri radalle, FXST kainaloiden tuuletukseen, Kymco Agility 50 ajokiellon varalle
  Don't call me stupid, I'm insane!
 3. #393
  Lainaa compinho kirjoitti Katso viesti
  Näyttäis Kallio ajavan tällä kaudella vielä Valenciassa.
  Hienosti on Mika pärjännyt villin kortin kisoissa, mutta toivottavasti ei toistu ilmiö "Niki Tuuli".

  Jaa kui? No, viime kauden villin kortin kisat, Niki kaikissa koko kisat kärjen mukana ja vasta lopussa voitto lipsui käsistä. Ja kuinka on käynyt tänä vuonna kun edessä koko kausi? Ei meinaa onnata, ei kun ei. Vaikka kohtuullisesti välillä menee, ei lähelläkään voittoa, toisin kuin villin kortin kisoissa.

  Mutta juu, kyseessä eri luokka ja eri kokemuksen omaava kuski, syystä tai toisesta luotan Mikaan ammattilaisena lujasti. Kun vaan saa renkaat kestämään loppuun vähintään samoin kun muutkin nii sithä se nähtäis kuka on kuka.

  P.S.
  Jos Kymi Ring GP toteutuu, ja Kallio ajaa MotoGp lähdössä, lupaan mennä paikalle katsomaan kisaa omalla pyörällä. Makso mitä makso
  Suzuki SV 1000 N K4
 4. #394
  http://www.speedweek.com/motogp/news...itert-ist.html

  It was already early in the spring, that for Rabat at Marc VDS Honda 2018 will be no more space. At that time, a driver duo with Miller and Morbidelli was preparing for the next season.

  The Australian, however, changes to Pramac-Ducati, so Tom Lüthi was hired.

  As early as June, Rabat's well-to-do father began to blaspheme Marc van der Straten. Tito had a worse crew chief than Miller and no competitive material.

  Marc VDS team principle Michael Bartholemy countered: "With us, all riders have the same material - even in the Moto2 class."

  Rabat's best results in 2017: two eleventh places in Le Mans and Mugello. He did not make a top ten position in 2017, Miller after all six times this year.

  "From the human side the separation is annoying," says Bartholemy. "I think I've done a lot for Tito. He came to us, we always paid him a good salary and never asked him for sponsorship. When he saw that he was not going to drive us for next year, he let me feel it. He is no longer talking to me, and, and. This is a pity, because in the end it was four great years. He won the first World Championship title for Marc VDS. We also fought for the title again the year after. I gave him the chance to drive MotoGP. He would not have been able to do this somewhere else, at least not on these conditions, always with a current factory motorcycle and with a good salary. He is now suffering from this situation. But when he's gone, we may find neither a relation as before. No idea."

  Michael Bartholemy wanted Rabat two years ago to challenge the MotoGP challenge yet.

  "We were sitting on the steps in front of the truck. I said, 'Tito, you must stay in the Moto2. The MotoGP is a different league than Moto2. ' I often remember this conversation. Then I ask myself: Why do all drivers always have to go to this darned MotoGP World Championship? Why do not they drive five or six years of Moto2, you deserve good coal and are a star. This is better than being last last in the MotoGP. »

  The fact that Tito Rabat is not an outstanding natural talent has already emerged in the 125cc class, when he was only one of the top ten in five years (2006 to 2010) - as World Cup Sixth. And he won in these five Years only three World Cup races - 2007 in Shanghai, 2010 in Jerez and Brno.

  In the Moto2, Rabat stayed in shape for years with the help of a supersports machine or Kalex in Almeria.

  "But you can not simulate the MotoGP class this way," says Bartholemy. "You do not get the tires, you never have the power and the carbon brakes. Tito has tried to copy the MotoGP class in private training. He has driven with the Honda RC213V-S. Forget it!"

  Even with this 188,000 euro expensive and 215 hp strong MotoGP Replica Rabat never found the connection in the royal class.

  Bartholemy: "Tito has been training every day for the Moto2 World Championship with the 600s. Just like someone who drives a road bike or is a boxing coach or a sportsman. "
  Aika ikävää luettavaa. MVDS on ollut enemmäin kuin antelias Rabatin suuntaan joka suhteessa, varsinkin tulosten valossa. Odotettavissa oli ettei ajo tule kulkemaan samaan tyyliin mitä Moto2. Mielenkiintoista, että Rabat on ostanut jopa RC213V-S treenaamista varten.
 5. #395
  Rabat oli/on kova treenaamaan ja nuo jutut Moto2-vuosista on aika uskomattomia. Oikeasti ajoi joka päivä Espanjassa treeniä kisapyörällään (tai tarkemmin sen kopiolla, koska kisakoneet on sinetöityjä ja kierrätetään eri kuskille randomisti). Hyvä on pointti kyllä tuosta harjoittelusta ja lahjakkuudesta, siellä missä harjoittelu onnistui yksyhteen kalustolla niin tulokset oli hyviä. Sitten kun ei saa treenata oikealla tavalla niin näkyy heti.
 6. #396
  Ei saanut Kallio kisakuskin paikkaa ensi kaudelle. Jatkaa testikuskina ja ajaa joitain kisoja "villillä kortilla".
 7. #397
  Lainaa XJ 900 kirjoitti Katso viesti
  Ei saanut Kallio kisakuskin paikkaa ensi kaudelle. Jatkaa testikuskina ja ajaa joitain kisoja "villillä kortilla".
  "Jotain" = 6 kisaa

  Tuolta lisää
  https://www.moottoriurheilu.tv/kalli...kuljettajaksi/
  Suzuki SV 1000 N K4
 8. #398
  Ja tossa kans yksi artikkeli samasta aiheesta:

  http://www.gpuutiset.fi/
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 9. #399
  Nyt kyrsii kyllä huolella. Samasta asiasta tuokin linkki.

  http://www.iltalehti.fi/muutlajit/20...urinyt_desktop
  .
 10. #400
  Ikävää kyllä, ei tullut yllätyksenä. Nimittäin paluu MotoGP luokkaan on vaikeaa, kun sieltä kerran heivattu pois. Muistellaan Ducati aikoja. Sitäpaitsi Mikalla painaa jo ikäkin ja kun sitä rahaa ei tuoda talliin, niin lopputulos on selvä.

  Mikan kulta-aikoja oli piikki ja puolikas ajat ja kisat. Se aika on mennyt. Uusi aika ja uudet miehet. Mika jatkaa testikuskina, ihan hyvä homma sekin on, mutta talli kiinnitykset kisakuskiksi on aika unohtaa. Tsemmpiä Mika.
  <p>Tallissa odottelee WLA45 -42 _FLH74 -57 _FLSTC -94 _T120R -69 _K100RS -91 _CR500Hm -05 _CR 500 &nbsp;_RD125 -70 _HVA120 -71_KTM EXC300 -05_R1200 GSA-11</p>
 11. #401
  Motorg ry:n hallituksen jäsen, koulutusvastaava Nitrous:n avatar
  Liittyi Mar 2004
  Hälsinki
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa 57pannu kirjoitti Katso viesti
  Ikävää kyllä, ei tullut yllätyksenä. Nimittäin paluu MotoGP luokkaan on vaikeaa, kun sieltä kerran heivattu pois. Muistellaan Ducati aikoja. Sitäpaitsi Mikalla painaa jo ikäkin ja kun sitä rahaa ei tuoda talliin, niin lopputulos on selvä.

  Mikan kulta-aikoja oli piikki ja puolikas ajat ja kisat. Se aika on mennyt. Uusi aika ja uudet miehet. Mika jatkaa testikuskina, ihan hyvä homma sekin on, mutta talli kiinnitykset kisakuskiksi on aika unohtaa. Tsemmpiä Mika.
  Luitko sä ollenkaan noita uutisia vai spekuloitko mutulla? Kallio ei saanut tallipaikkaa, koska

  1) Smithin lakimiehet olisivat tehneet Smithin heivaamisen pois tallista liian kalliiksi
  2) Muut tallit vastustivat KTM:n ajatusta ajattaa kolmea tehdaspyörää.
  3) Villin kortin kisojen määrän ylärajaksi raapaistiin kuusi.
  Superbike B #7
  https://www.nettimoto.com/suzuki/gsx-r/2321990
 12. #402
  Lainaa 57pannu kirjoitti Katso viesti
  ...Sitäpaitsi Mikalla painaa jo ikäkin...
  Minusta ei kylläkään näkynyt tämän vuoden muutamassa kisassa mitenkään (ainakaan negatiivisesti), näytti varmemmalta kuin Pramac aikoina konsanaan...

  Bradleyn manageri osaa työnsä, tehnyt hyvän sopimuksen. Minkäs teet.
  Siitä huolimatta kisaaminen olis onnistunut ellei muut tallit olis pistäny vastaan. Minkäs teet.
  Viimeksi muokannut: Havis; 11.10.2017 klo 23:04.
  Suzuki SV 1000 N K4
 13. #403
  Tässä keskustelussa tuntuu nyt helposti unohtuvan, että Smith oli KTM:lle kova kiinnitys, nauttii huomattavan suurta palkkaa ja ainakin itse pidin häntä tallin ykköskuskina ennen kauden alkua.

  Sijoittuessaan kaudella 2015 MotoGP-sarjassa kuudenneksi ja ollen paras sateliittipyörällä ajava kuski, oli lähes selvää että paikka jossain tehdastiimissä on tulossa ja hänestä povattiin seuraavaa todellista haastajaa MM-taistoon.

  Toisin kuitenkin kävi syystä tai toisesta. Joku pyörä ei vaan sovi jollekin kuskille ja esimerkiksi uudet renkaat ja säätöntömuutokset eivät vaan toimi Smithin ajoon. Itse käytän mielelläni esimerkkinä Bayliss:tä. Ensin mestaruus Ducatilla WSBK:ssa, taaperrusta motogp:ssä Ducatilla vuosia ja sit siirto WSBK-puolella ja edelleen Ducatilla kaksi maailmanmestaruutta. Edes merkki ei vaihtunut, ajo pikkusen erilaisella pyörällä ja säännöillä käänsi homman ihan täysin.

  Todennäköisesti jääminen KTM:lle antaa Smithille vielä yhden mahdollisuuden. Mitään muuta mahdollisuutta hänelle ei tän kauden jälkeen jäänyt kun jatkaa kotarilla. KTM:n olisi pitänyt ostaa soppari ulos ja siitä ei olisi edes välttämättä selvinnyt rahalla, ehkä sitä on yritettykin. Smithin tasoinen nuori kuski ei vaan voi ottaa takapakkia, vaan on vielä yritettävä tai ura MM-tasolla voi olla käsitelty. Jos ensi kaudella meno ei muutu, niin sitten se ura voi olla paketissa. Nyt on ainakin mahdollisuus nollata tämä kausi, jos ensi kausi menee loistavasti niin kukaan ei enää ensi syksynä muista tämän kauden taaperrusta.
  - T -
  The Lakkivaari


  Yamaha R6RR ja BSA A7SS caferacer

  https://www.facebook.com/pages/Eronenbros/216050551738408

  https://www.facebook.com/tuukkaTTkorhonen

 14. #404
  Luitko sä ollenkaan noita uutisia vai spekuloitko mutulla? Kallio ei saanut tallipaikkaa, koska

  1) Smithin lakimiehet olisivat tehneet Smithin heivaamisen pois tallista liian kalliiksi
  2) Muut tallit vastustivat KTM:n ajatusta ajattaa kolmea tehdaspyörää.
  3) Villin kortin kisojen määrän ylärajaksi raapaistiin kuusi.


  No luinhan minä, ja olen seurannut kisoja 1990 luvulta lähtien, sekä kotisohvalta että paikanpäällä . Tuo on ihan totta mitä tuossa kirjoitit. Mutta tulla omalla kommentilla halusin vain kertoa että Mikan kausi kilpakuskina on ehkä ohi, ihan kunnioitettava kilpailu-ura.

  Silloin kun Mika ajoi piikkiä ja puolikasta kaikki oli ihan kunnossa ja tulosta tuli ja mm meni sen yhden Tsekin sooloilun vuoksi. Jossain vaiheessa alkoi huonot ajat. Ei oikein lähtenyt lentoon MotoGP eikä Moto2 luokka.

  Mikan senaikaiset kisakumppanit jatkaa yhä ajamista ja ovat jatkaneet keskeytyksettä mm Luhti, Lorenso, Dovi....liikkuvaan junaa hyppääminen voi olla vaikeaa.

  Jos nyt Mika on niin ylivoimainen, miksi mikään talli nappaa häntä.

  Tarkoitus ei ole loukata Mikaa, hän on antanut kaikille suomalaisille hienoja hetkiä.
  <p>Tallissa odottelee WLA45 -42 _FLH74 -57 _FLSTC -94 _T120R -69 _K100RS -91 _CR500Hm -05 _CR 500 &nbsp;_RD125 -70 _HVA120 -71_KTM EXC300 -05_R1200 GSA-11</p>
 15. #405
  Lainaa 57pannu kirjoitti Katso viesti
  Ei oikein lähtenyt lentoon MotoGP eikä Moto2 luokka.
  Ai esim. 2014 Moto2-kauden 2. tila? Tuon kauden sijoitukset, vikassa kisassa Vinales kolasi Mikan kumoon:

  2 4 7 1 1 6 4 3 2 1 2 2 2 7 5 4 2 Ret
 16. #406
  Lainaa Ville S. kirjoitti Katso viesti
  Ai esim. 2014 Moto2-kauden 2. tila? Tuon kauden sijoitukset, vikassa kisassa Vinales kolasi Mikan kumoon:

  2 4 7 1 1 6 4 3 2 1 2 2 2 7 5 4 2 Ret
  Pitää olla tuplamestari että pidettäisiin jonain vielä MotoGP-luokassakin.

  Niin, Zarcohan totesi kauden ekan kisan jälkeen, että harmittaa kun ihmiset puhuvat viidestä MotoGP-kisan kärjessä ajetusta kierroksesta enemmän kuin kahdesta edellisestä mestaruuskaudesta Moto2:ssa, joten eipä sekään kai auta.
  Kawasaki Gpz900R '88, ZL1000 Eliminator '87, ZZR1400 '09
  H#nda CR 250R '96
  Aprilia RSV Tuono '03 (vaimokkeen kestoleasingissa)
  ex: Aprilia RSV Mille '03 (tuplanyyh), Kawasaki Z750 LTD Twin '83 (nyyh), Aprilia Tuareg 125 '88 (purettu)
 17. #407
  Eihän wsbk kuskitkaan oo mitää. Olikos se Rea ketä alkuvuodesta testessä ajoi nopeampia kierroksia kun motogp kuskit protopyörillä
 18. #408
  Harmi ettei Kallio ole mukana ens kaudella MotoGP:ssä..tai siis saanu Smithin paikkaa.

  Rean kyllä ottaisin mukaan MotoGP:hen..
 19. #409
  ^jonkun haastattelun katsoin aika vasta videopassilla, mutta ennekuin 3. peräkkäinen WSBK-mestaruus oli ratkennut, Jonathan Rea rupatteli ettei ajattele MotoGP vaan keskittyy kauteen ja voittoon. Haaveena se on toki ollut niin kuin kaikilla kahvankääntäjillä, mutta Kawasaki Racing Team on tullut niin läheiseksi ja perheeksi että vaikea kuulemma ajatella muuta.
  No, näinhän tehdaskuskin tuleekin vastata palkanmaksajansa puolesta.
  Kova kuski se kyllä on sekä vaatimaton ja rehti urheilija - ainakin julkisuudessa annettu kuva miehestä. Oon muuten tavannut hänet!
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 20. #410
  Japanin Motegissa FP1 ja FP2 takana, kylmää ja märkää joten britit varmaan pärjää.
  Kotarin Smith oli 10. ja 17. - joten ei hänkään aivan kädetön ole - vaikka sinivalkoisin silmin tietty miehen otteita tulee katsottua ja Mikan puolella peukut olleet.

  Marcilla pikku haikkari muttei näyttänyt käyneen kuinkaan. Suomen Patrik Moto3:ssa pari sekkaa kärjestä perässä.
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 21. #411
  Lainaa Batmanninja kirjoitti Katso viesti
  Japanin Motegissa FP1 ja FP2 takana, kylmää ja märkää joten britit varmaan pärjää.
  Kotarin Smith oli 10. ja 17. - joten ei hänkään aivan kädetön ole - vaikka sinivalkoisin silmin tietty miehen otteita tulee katsottua ja Mikan puolella peukut olleet.

  Marcilla pikku haikkari muttei näyttänyt käyneen kuinkaan. Suomen Patrik Moto3:ssa pari sekkaa kärjestä perässä.
  Tämän päivän harjoituksissa Pulkkinen 5,85s kärjestä ja 2,45s talikaverista. Smith 17. ja P. Espargaro 18. noin 2s kärjestä.
 22. #412
  Lainaa SUOLA kirjoitti Katso viesti
  Tämän päivän harjoituksissa Pulkkinen 5,85s kärjestä ja 2,45s talikaverista. Smith 17. ja P. Espargaro 18. noin 2s kärjestä.
  Vesikeli.
 23. #413
  Lainaa scuuba kirjoitti Katso viesti
  Vesikeli.
  Oli todettu jo siinä edellisessä viestissä - tarkensin viestin aika kommenttia oikeaksi.
 24. #414
  Täytyy kyllä sanoa vaikka harmittaakin, että ei se Pulkkisen paikka ole MM sarjassa GP tasolla. Täysin oikea ratkaisu Prüstelilta tiputtaa pois, ei yhtäkään näyttöä koko kaudella.
  Ducati 1098 "Racing Evo"
 25. #415
  Aika pettymys ettei Kallio saanu Smithin paikkaa.

  No ehkä Niki Tuuli sit joskus on mukana??
 26. #416
  Nooh pitää koittaa funtsata positiivisten kautta tuota sinivalkoista takapakkia.
  Voishan otsikoida vaikka niinkin, että Dorna muutti sääntöjä niin että Kallio pääsee ajamaan enemmän, 6 kisaa!
  Selvää on että isot tallit noudattaa tehtyjä sopimuksia, sitä vartenhan ne on ja isot rahat sekä uskottavuus pelissä.

  Aika-ajojen jännitys meni viime sekunneille kun olosuhteet muuttuivat kohti loppua. Huomenna hyvät kapinat luvassa, eturivit pikkuisen eri miehityksillä kuin ennakko-odotukset olivat.
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 27. #417
  Eikö sillon 2008 Kallio saanu mahdollisuuden tehdas-Ducatilla,mutta tulokset oli vähän pettymyksiä??
 28. #418
  Lainaa Peltsii kirjoitti Katso viesti
  Täytyy kyllä sanoa vaikka harmittaakin, että ei se Pulkkisen paikka ole MM sarjassa GP tasolla. Täysin oikea ratkaisu Prüstelilta tiputtaa pois, ei yhtäkään näyttöä koko kaudella.
  Juu täytyy kyllä olla samaa mieltä. Ei lähelläkään kaverin vauhti oo ollu tyyliin ketään muuta, viimeisellä sijalla reilusti toiseksi viimeistä perässä.... väärä paikka hänelle minunki mielestä.

  Ja jos joku keksii vetää ikä-kortin esille, ni Rossi, Melandri, Simoncelli jne voitteli ekat 125cc mm-sarjan kisansa 15-vuotiaana joten....

  Toivottavasti kaverilla vauhti kehittyy ja parikymppisenä nähdään sitte isompien pyörien puikoissa. Peukkuja pidän tulevaisuutta ajatellen iha niinku Nikillekin. Mutta tällä hetkellä kyllä väärä paikka, ja mitä enemmä noita "ei mistään kotoisin" näyttöjä tulee, ni sitä huonompi neuvotteluvaltti se on.
  Everyone dies... today or 50 years from now, what does it matter?
  - Achilles, Troy -
  (my words exactly)
 29. #419
  Lainaa PrivateeR kirjoitti Katso viesti
  Juu täytyy kyllä olla samaa mieltä. Ei lähelläkään kaverin vauhti oo ollu tyyliin ketään muuta, viimeisellä sijalla reilusti toiseksi viimeistä perässä.... väärä paikka hänelle minunki mielestä.

  Ja jos joku keksii vetää ikä-kortin esille, ni Rossi, Melandri, Simoncelli jne voitteli ekat 125cc mm-sarjan kisansa 15-vuotiaana joten....

  Toivottavasti kaverilla vauhti kehittyy ja parikymppisenä nähdään sitte isompien pyörien puikoissa. Peukkuja pidän tulevaisuutta ajatellen iha niinku Nikillekin. Mutta tällä hetkellä kyllä väärä paikka, ja mitä enemmä noita "ei mistään kotoisin" näyttöjä tulee, ni sitä huonompi neuvotteluvaltti se on.
  Mut eiks toi Pulkkisen Peugeot oo ihan surkea pyörä??
 30.  
 31. #420
  Lainaa DPerdrosa kirjoitti Katso viesti
  Eikö sillon 2008 Kallio saanu mahdollisuuden tehdas-Ducatilla,mutta tulokset oli vähän pettymyksiä??
  Se oli kyllä 2009, Brnossa ajoi ekan kisan Stonerin tuuraajana, olin paikanpäällä katsomassa.

  Edit: ajoi kolme kisaa, Brno: keskeytys, kolaroi Melandrin kanssa. Indy 8. Misano 7.
  Viimeksi muokannut: XJ 900; 14.10.2017 klo 14:29.
Sivu: 14 / 17:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 41213141516 ... ViimeinenViimeinen