Tulokset 1:stä 11:een 11:sta
 1. #1
  Vantaan Tikkurilassa, tarkemmin Koivuhaassa, Kehä-3:n ja Tuusulanväylän kainalossa olisi useampi tallipaikka vapaana. Hyvät tilat ja työkalut, nostopöytä, rengaskone ym. ym. Pesumahdollisuus ympäri vuoden. Myös autolle mahtuu tekemään pikkujuttuja, kunhan auto on koko ajan siirrettävissä.

  Tallilla hyvä meininki ja puitteet kunnossa. Ei sitoutumista, eli tule vaikka kuukaudeksi, jos tarve on semmoinen. Ropaus- tai säilytystarpeen koittaessa ota yhteyttä meikäläiseen!

  Hinta 90€/kk

  Jarkko
  040-9015336
  www.timp.fi
  Viimeksi muokannut: MadMan; 21.10.2017 klo 00:02.
 2. #2
  On hyvä mesta ja loistava porukka.
  Pyörä: Kadulla KTM 690 SMC & Rataleluna kilvetön Yamaha YZF-R6R

  Exät: BMW S1000 RR, Suzuki GSX1300R Hayabusa, Yamaha YZF 600R Thundercat
 3. #3
  Ja se mikä jäi edellisiltä mainitsematta, on se, että tuosta porukasta löytyy lähes mihin vain asiaan osaamista ja apua.
 4. #4
  Lainaa Nitrous kirjoitti Katso viesti
  löytyy lähes mihin vain asiaan osaamista ja apua.
  Tai vähintäänkin mielipide.
  ...
 5. #5
  Tuo on ilmeisesti hinta per laite? Saako paljousalennusta, jos tuo sekä rr-pyörän että crossin?
  Ducati 924S, KTM 350 SX-F.
 6. #6
  Lainaa Desmosedici kirjoitti Katso viesti
  Tuo on ilmeisesti hinta per laite? Saako paljousalennusta, jos tuo sekä rr-pyörän että crossin?
  Hinta on per ruutu. Eli jos ottaa esim. tuplaruudun niin kyllä siihen tiukasti kolme mopoo tunkee.
 7. #7
  Hinta on tosiaan per ruutu. Paljousalennusta tulee sillee, et toinen ruutu maksaa 50€, kolmas ruutu 60€ jne. Viides ja siitä eteenpäin maksaa taas 80€.

  Kahteen ruutuun mahtuu 3 kuramopoa melko iisisti, tunkemalla 3 rata/katumopoa.
 8. #8
  Lainaa MadMan kirjoitti Katso viesti
  Hinta on tosiaan per ruutu. Paljousalennusta tulee sillee, et toinen ruutu maksaa 50€, kolmas ruutu 60€ jne. Viides ja siitä eteenpäin maksaa taas 80€.

  Kahteen ruutuun mahtuu 3 kuramopoa melko iisisti, tunkemalla 3 rata/katumopoa.
  Tuplaruutuun mahtuu kolme katu/ratamopoa, 4x6m varikkoteltta, työkaluvaunu, pari sarjaa ylimääräsiä katteita, varikkopukit, muutama varikkotuoli ja pöytä, 3kpl 2x3m kuramattoja, työkalut, muutama laatikollinen sekalaista osaa ja yksi irtomoottori.

  Nimim. Ei menny tetriksen pelaaminen hukkaan.

  Mut kieltämättö hirveen helposti käytettävissä noi romut ei ollu tolla konfiguraatiolla. Kahden mopon kans tuplaruutu on jo lähestulkoon väljä.
 9. #9
  Tallitoiminta on edelleen käynnissä ja aktiivista. Ollaan juuri muutettu uusiin tiloihin, edelleen Koivuhaassa. Muuton myötä jouduttiin nostamaan hintaa kympillä, eli yhden paikan hinta on nyt 90€. Semmoinen kompensoiva kevennys tehtiin, että nyt voi ottaa myös puolitoista ruutua, silloin hinta on 120€. Ja siitä ylöspäin kaikki onnistuu, puolen ruudun välein.

  Ohessa pari kuvaa uudesta ropaustilasta.

  Paikkoja on nyt runsaasti vapaana, joten ei muuta kuin soittoa meikäläiselle ja tutustumaan uuteen mestaan!

  Jarkko
  040-9015336
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
 10. #10
  Ropaustilakin näyttää kuvissa jo suht hyvältä, mutta on vielä vähän vaiheessa. Siistimpään suuntaan siis vielä menee ja seuraavan kerran tänä iltana on porukkaa paikalla. Lisäksi tallilta löytyy melkonen porukka harrastajia kurapyöräkuskeista katumotoristeihin ja RR-kuskeihin saakka, joten apu löytyy käytännössä tilanteessa kuin tilanteessa. Seinän takaa löytyy myös MP-korjaamo jos omat neuvot loppuu kesken.
 11.  
 12. #11
  Nyt kun eka kunnon pakkasaamu koetteli pk-seutua, niin on hyvä vielä muistuttaa, että meidän tallissa on vielä vapaita paikkoja.